Потому тему и создал, лаваццу покупать нет денег, у меня 3 кг/мес, вот и высматриваю бюджетные и более менее))) Пить я буду, но курить не брошу)
Потому тему и создал, лаваццу покупать нет денег, у меня 3 кг/мес, вот и высматриваю бюджетные и более менее))) Пить я буду, но курить не брошу)
у меня 1,5кг, последнее что находил из нормального на олх около 600грн кг у обжарщиков из Днепра вроде. Брал обычно по 10кг, и иногда было пережареное, потому лотерея.
у меня 1,5кг, последнее что находил из нормального на олх около 600грн кг у обжарщиков из Днепра вроде. Брал обычно по 10кг, и иногда было пережареное, потому лоторея.
ого, ви вживаєте! я думав, що суперкофеман зі своїми 2 кг на 3 місяці, а виходить, що не дотягую
у меня 3 кг/мес, вот и высматриваю бюджетные и более менее))) Пить я буду, но курить не брошу)
Цікаво)...це на одного?
3чел + гости 280-300 чашек/мес
Я жо войны еще заказывал, lavazza.it, оттуда meest
Внізапно сподобалась Gemini Brasil Mogiana. Ну, й акції норм...
доречі, це прямий конкурент по самку і класу зерна до Лаваци оро. Можна порівнювати просто в лоб
Оро я люблю. Але ціна... У Джеміні не вистачає орівського аромату кави. За смаком дійсно подібна до оро. І загалом, давно таку шукав - щоб і арабіка, і без кислинки... Та ще й до моєї кавомашини підходить - не пильна, не забиває сітку. Загалом, кругом - бінго!
Внізапно сподобалась Gemini Brasil Mogiana. Ну, й акції норм...
доречі, це прямий конкурент по самку і класу зерна до Лаваци оро. Можна порівнювати просто в лоб
Оро я люблю. Але ціна... У Джеміні не вистачає орівського аромату кави. За смаком дійсно подібна до оро. І загалом, давно таку шукав - щоб і арабіка, і без кислинки... Та ще й до моєї кавомашини підходить - не пильна, не забиває сітку. Загалом, кругом - бінго!
Ну оро "наркоманська" кава, як і блазер балерина. Це речі, які важко пояснити, напевне десь на підсвідомості воно працює
Я жо войны еще заказывал, lavazza.it, оттуда meest
зараз нема в наявності, але потрібно запитати в Дім кави. Навіщо тягнути зі Швейцарії, якщо є представник тут
тут 1800, там 1400
а що за ORO зараз в інтернет магазах по 600 гривен барижать, хтось пробував?
а що за ORO зараз в інтернет магазах по 600 гривен барижать, хтось пробував?
Мені приносили таке з проханням помолоти. Повернув назад, бо потім потрібно чистити кавомолку. Пощастить, якщо там просто чиста робуста, а не якийсь неліквід На рахунок оригіналу самі розумієте
зараз нема в наявності, але потрібно запитати в Дім кави. Навіщо тягнути зі Швейцарії, якщо є представник тут
тут 1800, там 1400
Можу помилятись, але раніше наче політика була однакової ціни. Видно замахались покривати різницю в прибутковості. Але знову ж, 400грн різниця і з них має бути ще доставка. Ну нехай 200грн буде, то чи є сенс?
Самому цікаво, з Японії часто щось замовляю, від 200 баксів доставка безкоштовна, але податки 30% на все, що вище 150
Може бути таке, що 1кг буде доставка дорого, а більше 1кг не вигідно по причині податків
...
тут 1800, там 1400
Можу помилятись, але раніше наче політика була однакової ціни. Видно замахались покривати різницю в прибутковості. Але знову ж, 400грн різниця і з них має бути ще доставка. Ну нехай 200грн буде, то чи є сенс?
Самому цікаво, з Японії часто щось замовляю, від 200 баксів доставка безкоштовна, але податки 30% на все, що вище 150
Може бути таке, що 1кг буде доставка дорого, а більше 1кг не вигідно по причині податків
Теоретично, щоб влізти в 150 евро - беремо 5 кг. Від 4 кг доставка від продавця на склад МістЕкспрес або НП - безкоштовна. На 5 кг виграємо 2000 грн мінус вартість доставки в Україну перевізником.
...
тут 1800, там 1400
Теоретично, щоб влізти в 150 евро - беремо 5 кг. Від 4 кг доставка від продавця на склад МістЕкспрес або НП - безкоштовна. На 5 кг виграємо 2000 грн мінус вартість доставки в Україну перевізником.
При чому потрібно б цю каву хоча б за пару місяців випити. Ну може не всім це потрібно, але тоді не розумію навіщо купувати дорожчу каву.
З іншої сторони в Дім кави також може бути кава й пів року після обсмажки.
Я матчу з Японії беру доволі багато, бо мені для кав'ярні. І з матчою ситуація у нас така, що все одно все їде з Японії, в нас її не роблять. І те що тут продають або дуже дорого, або якість така собі. Тому беру те, що вважаю хорошої якості напряму з Японії.
А от по каві я за те щоб брати тут. Але не нав'язую свою думку, звичайно