а сам вже спробував? Тут діло що для проби не кожен захоже купити кг кави
...
перше це треба знати в кого купляти, в зернах не брав, пару раз брав мелену щоб запарювати то нормально в співвідношенні з іншими ну і брав у того кого вже знаю років 30 і який ту всю каву продає теж років 30, починаючи з юності,PS, недалеко від дома е павільйон з кавою чаем та іншою продукцією з Европи отам кава 90% точно якийсь самопал
Ну в тебе-ж поряд камрад продає гарну каву. Чому страждаєш?
та я знаю, купую в нього, то написав для підтримки теми, що багато неякісноі кави продають під видом орігіналу
Здогадуєсі що я-б міг тобі на це сказати?
...
Ну в тебе-ж поряд камрад продає гарну каву. Чому страждаєш?
та я знаю, купую в нього, то написав для підтримки теми, що багато неякісноі кави продають під видом орігіналу
Здогадуєсі що я-б міг тобі на це сказати?
ні кажи
Розмели Ефіопію в сільпо. Але в Допіо не набагато дорожче
Сільпо - знаю, а що таке "в Допіо"?
Сільпо - знаю, а що таке "в Допіо"?
Хороший виробник з максимально чесними цінами. Ну в мої хороші знайомі по сумісництву 😀
Вот подогнали вкусный кофе, но у лаваццы аналогов нет, у них Бразилия отдельно, Уганда тоже, зерна темнее лаваццы, вкус эспрессо похож как раньше лавацца в ресторане, но еще где-то при Ющенко. П.с. лаваццу брал интенсив 8/10, даже близко не то))
І де таку купити?
Не знаю, подарили
знову підїхала Ефіопія по 212грн...причому, з моєю вдачею , ще вчора брав ії у офлайні по 259, а сьогодні вже дешевше. Чи то в онлайні ціна відрізняється?
знову підїхала Ефіопія по 212грн...причому, з моєю вдачею , ще вчора брав ії у офлайні по 259, а сьогодні вже дешевше. Чи то в онлайні ціна відрізняється?
у них акції постійно, нещодавно колумбія акційна була в траші. Фора щось неохоче, а сільпо і траш частенько скидають ціну на власну обсмажку.
у них акції постійно, нещодавно колумбія акційна була в траші. Фора щось неохоче, а сільпо і траш частенько скидають ціну на власну обсмажку.
Ще й у фозі хороші акційні пропозиції, я трохи в темі
що таке траші?
Траш це черговий рітейл з фозігруп, який є, зокрема, в Таращі. Часто непогані акції на алкоголь і каву. Інше на рівні фори, що трохи дешевше, що дорожче, асортимент трохи бідніший.
Траш це черговий рітейл з фозігруп, який є, зокрема, в Таращі. Часто непогані акції на алкоголь і каву. Інше на рівні фори, що трохи дешевше, що дорожче, асортимент трохи бідніший.
Дякую а що в форі е сільпошна кава? Бо я по форам не хожу
а яка ще там може бути?
а яка ще там може бути?
так ото і запитав чесно ніколи не дивився каву в форі
...
а яка ще там може бути?
так ото і запитав чесно ніколи не дивився каву в форі
я от теж не зустрічав їх "власної кави" у форі, зараз подивився в онлайн-форі: взагалі нема(або погано шукав?) кави власного обсмаження...там є всякий шлак починаючи від розчинного нескафе та закінчуючи недешевим(як для діскаунтера) зерновим Старбаксом(не пробував такий, може він й хороший), взагалі аж шість позицій зернової кави, якось дивно
чесно ніколи не дивився каву в форі
це тому що ви, кияни, розбалувані супермаркетами, а коли їх всього 2: фора і траш (відкрили ще якийсь типу метро дивоцін, але там дешевий сегмент, хоча вибрати є щось) то дивишся все Ще он АТБ обіцяють в цьому році, зараз будівництво йде повним ходом.
чесно ніколи не дивився каву в форі
це тому що ви, кияни, розбалувані супермаркетами, а коли їх всього 2: фора і траш (відкрили ще якийсь типу метро дивоцін, але там дешевий сегмент, хоча вибрати є щось) то дивишся все Ще он АТБ обіцяють в цьому році, зараз будівництво йде повним ходом.