Привіт. Маю зарядне для автомобільних акумуляторів. Нещодавно взяв до рук і щось в ньому зашаруділо. Розкрутив і випав кожух (чи як його назвати) від конденцатора. Я пінцетом одягнув на місце але обжати чого не вдається. Чи можна зняти його? Як може вплинути на подальшу роботу пристроя? Можу теоретично перепаяти але магазини від мене далеко. Якщо све ж слід замінити то де можна придбати з доставкою. На бензин явно грошей більше витрачу ніж на ту ж доставку новою поштою.
YSK 25.11.2024 12:01 пишет: Схоже, що він у тебе зробив ба-бах.
Як на мене, це не бабах. При бабахі спочатку роздує корпус, потім він злетить і внутрянка розлетиться. Тут схоже на брак виробництва (не закріплений корпус). Внутрянка ціла та зберегла геометрію. Надіваєм корпус та працюємо далі. Можна напругу поміряти, шо воно там видає.
YSK 25.11.2024 12:01 пишет: Схоже, що він у тебе зробив ба-бах.
Як на мене, це не бабах. При бабахі спочатку роздує корпус, потім він злетить і внутрянка розлетиться. Тут схоже на брак виробництва (не закріплений корпус). Внутрянка ціла та зберегла геометрію. Надіваєм корпус та працюємо далі. Можна напругу поміряти, шо воно там видає.
Ну і заміна кондера - це завжди найкраще.
Це бабах - зараз китайське ГЕ так і злазить. Жоден не має слідів здуття.