треба не осушувач шукати, а шукати в чому проблема що вікна не розпотівають. Бо в справній машині цього не буде.
+1, я просто короткочасно збільшував вентиляцію до максимума, і все, воно проходить.
Десь хвилин 7-10 до фото кондиціонер працював, хоч не на повну потужність вентилятора (бо закладає вуха). Потім пішов платити за газ, мокрий сів, і стало ще веселіше. "Лошите"(с)
Вчора їздили по Києву, ну як їздили, більше совались, чим їхали. Виходили/заходили. Таке саме запобігання було, тільки на задніх вікнах і задньому склу, в першу хвилину як сіли в авто. Вмикав обігрів скла заднього, воно сохло швидко, і до наступної зупинки задні бокові вікна відпотівали десь відсотків на 70%-100%, дивлячись скільки їхали по часу. Клімат постійно був увімкнений на 21.5 градус, вентилятор працював на треть від своїх максимальних обертів. Кондиціонер не вмикав ніразу.
Якщо вже сильно хочеться якийсь такий осушувач, то шкарпетка з котячим силікагелевим наповнювачем - те саме. Але таки дійсно, якщо вікна прям не розпотівають, то поміняти фільтр салону і перевірити кондиціонер
Купив. Продавчиня казала, що популярна тема і народ хвалить. (Щоправда в двох інших зоомагазинах робили круглі очі від такого використання). Поклав в капронову шкарпетку і за задній підголівник. Поки ефект ніякий . Спробую ще накрутити мішечків.
может кошак активировать должен все это? имхо, но размещать надо где-то внизу у ног
... имхо, но размещать надо где-то внизу у ног
Да, или под сидушкой. +вопрос обьема и качества силикагеля
колись давно також пробував. ефекту не відчув.
тут ще такий момент - коротки поїздки чи ні. в мене, наприклад до 10 хвилин поїздки, і салон фізично не встигає прогрітись нормально, тому в таку погоду є проблема з запотіваннням, звісно як трохи почекати вікно відпускає. силікогелі ще минулої зими розкладав як стицько по салону, суб"єктвно - до сраки
тут ще такий момент - коротки поїздки чи ні. в мене, наприклад до 10 хвилин поїздки, і салон фізично не встигає прогрітись нормально, тому в таку погоду є проблема з запотіваннням, звісно як трохи почекати вікно відпускає. силікогелі ще минулої зими розкладав як стицько по салону, суб"єктвно - до сраки
Ви це серйозно? Думали силікогель в шкарпетці осушить авто, при тому, що кондиціонер не справляється....??? Я думав ви піджартовуєте над автором теми, а ви на повному серйозі.
треба не осушувач шукати, а шукати в чому проблема що вікна не розпотівають. Бо в справній машині цього не буде.
+1, я просто короткочасно збільшував вентиляцію до максимума, і все, воно проходить.
ну ось, наприклад, сьогодні це просто триндець, не справлявся ні кондиціонер, ні пічка. Задні вікна відпотіли аж коли вже додому їхав.
ну ось, наприклад, сьогодні це просто триндець, не справлявся ні кондиціонер, ні пічка. Задні вікна відпотіли аж коли вже додому їхав.
Буває таке. Але, без задніх пасажирських можна досить безпечно їхати. Не зручно лише десь в тісних місцях.
Буває таке. Але, без задніх пасажирських можна досить безпечно їхати. Не зручно лише десь в тісних місцях.
їхати можна. А ось заднім ходом з парковки йолочькою виїжджати...
Заради такого випадку - можна протерти скло. (це займає 10 секунд - тобто, ймовірно, значно менше, ніж для відкривання теми з питанням, на автоюа ).
Заради такого випадку - можна протерти скло. (це займає 10 секунд - тобто, ймовірно, значно менше, ніж для відкривання теми з питанням, на автоюа ).
А потім люди пишуть- "от раніше автоуа було ого-го,а зараз вже не торт" Протерте отак скло потім потіє з адськими розводами,треба перемивати,а це реально бісить- всім своїм забороняю торкатись вікон в машині.
Протерте отак скло потім потіє з адськими розводами,треба перемивати,а це реально бісить- всім своїм забороняю торкатись вікон в машині.
А використовувати паперові сухі, чи вологі миючі серветки? Ті, що вологі - бувають універсальні, та для скла. Сухі - ще простіше. Чи, якщо вони не входять у склад поставки автомобіля - то вони не існують?
вікно краще буде витерти паперовими рушниками.
згадав як на опелі (без кондиціонера) боровся із запотіванням - відкрити трішки вікно для вентиляції. але пічка також справлялась, але довше. то якщо швидко треба було.
Ви це серйозно? Думали силікогель в шкарпетці осушить авто, при тому, що кондиціонер не справляється....??? Я думав ви піджартовуєте над автором теми, а ви на повному серйозі.
Питання не осушити салон, а не дати йому запотівати так активно. Превентивно діяти.
Прогрів авто 3-4хв, до першого ділення температури. Проїхав 1км, зупинився, чекав 5 хвилин в авто, потвм на 10хв хвилин пішов в магазин, вернувся, поїхав далі 5км, приїхав на кінцеву точку. Такий стан вікон з першої секунди в автомобілі.
Єдине, обігрів заднього скла увімкнув, бо лінь було лізти в багажник. Гівняна вентиляція в мене була на Чері, на Рено також не дуже, але як виявилось із-за фільтру салону, потрібно було раз в 10 тис міняти, а не раз 20тис.
Прогрів авто 3-4хв, до першого ділення температури. Проїхав 1км, зупинився, чекав 5 хвилин в авто, потвм на 10хв хвилин пішов в магазин, вернувся, поїхав далі 5км, приїхав на кінцеву точку. Такий стан вікон з першої секунди в автомобілі.