А вот как раз не 24го, а вроде 23го, что-то из последних S-ок совсем не такой вау. Потому если честно и не смотрел на мерсы. А тут как раз подвернулся очень дешево, не полное старьё, но без мега цифровых наворотов. Тот-же 4матик мне нравится больше блуматика у более свежих. Мотор у меня еще тот, милионник чугунявый. Пневматика ремонтируется дещевле цены стойки на ланос. Некоторые мелочи надо пошаманить - раздражает что кое-что не работает
А по ТС-у. Ну не знаю, как-то выбраная машина с пробегом выше 200-250 нахваливается только Ильдаром.
На таком пробеге 3.0TDI чувствует себя отлично. Единственное что может вылезти, это замена цепей ГРМ.. По большому счёту, это не такой уж и большой пробег для ВАГовсково дизеля. И да, с оговоркой на то, что прежний владелец всё таки обслуживал машину как надо. На просторе Ютюба, есть канал чувака, с Киева, у которого Туарег уже 600 тыщ накатал..
Собственно у меня нет ни одной дизельной машины. Да, у дизеля есть плюсы. НО если до тебя "просрали" обслужить форсы и это еще окажутся ваговские пьезики... Ну такой мотор нафик. Я не одну такую недорогую на СТО видел... 4-5 килозелени поднять мотор ( одна форма пьезо 1-1.2к) Да, это моя антипатия к дизелям из-за низкой культуры обслуживания. Но что поделать. Сталкиваясь с очередным таким дизелем я себе говорил - как хорошо что у меня не дизель. Об этом можем спорить часами. Из болячек например моего 3.5 v6 мотора на мерсе это в основном надо следить за шкивом коленвала. Он типа с резиновой муфтой и гасит удары при запуске компересоров ( их аж три). Но у меня тфу-тфу-тьфу она еще родная в отличном состоянии ( пробег всего 270тык)
По сути любое авто имеет нюансы. Их надо заранее знать и либо принять возможные расходы, либо выбрать что-то другое.
Мы сейчас в выборе сыну большего авто ( разширение семейства). Ну есть варианты 15+ фиников или акур в почти цену енотика. Да машины не молодые, но по салону и комфорту выше более свежей пузоьтерки. Поэтому я так и рассуждаю. Ему тоже мерс понравился к примеру, но ему однозначно не зашла ЛОГ база. Я от нее тоже не в восторге - парковаться на нем не самое приятное занятие. И блин - НЕТ ПОДОГРЕВА РУЛЯ ( и зеркал). Наверное прогадал с выбором.
а в мене навпаки, я вже 10 років на дизелю, бензину вже не хочу, просто треба все вчасно міняти( фільтра і тд) і не лити паливо з трактора і бакс мені хватае до Одеси, трішки по Одесі, і до Киева, приблизно на 1100 км
egorka 03.12.2024 22:03 пишет: і бакс мені хватае до Одеси, трішки по Одесі, і до Киева, приблизно на 1100 км
найприємніший бонус від дизелю) І так, дійсно не треба заливатися соляркою з трактора, тоді й проблем не має бути. Стосовно вартості форсунок - на мою одна нова п'єзовська коштує 13 тисяч ($300), що не дуже вже й дорого)
Як на мене, то у дизеля дві проблеми. 1) Довгий прогрів, якщо немає вебасто. 2) Шум двигуна більший ніж у бензинки. 3) Якщо брати не уреканий дизель, то буде він їздити і їздити. На Рено продав на пробігу 250тис, взагалі питань не було, окрім сажі, але то короткі поїздки по місту, потрібно їздити за містом.
juiT 04.12.2024 11:50 пишет: Як на мене, то у дизеля дві проблеми. 1) Довгий прогрів, якщо немає вебасто. 2) Шум двигуна більший ніж у бензинки. 3) Якщо брати не уреканий дизель, то буде він їздити і їздити. На Рено продав на пробігу 250тис, взагалі питань не було, окрім сажі, але то короткі поїздки по місту, потрібно їздити за містом.
ну на холостих да, хрен прогріеш без вебасто, якщо їхати то хвилин 10 треба це теж без вебасто , в мене вебасто автоматом вмикається при +4 і гріе антифріз і вже через 5 хвилин і температура і тепло в авто , ну і мені подобается як працюе трахторець
juiT 04.12.2024 11:50 пишет: Як на мене, то у дизеля дві проблеми. 1) Довгий прогрів, якщо немає вебасто. 2) Шум двигуна більший ніж у бензинки. 3) Якщо брати не уреканий дизель, то буде він їздити і їздити. На Рено продав на пробігу 250тис, взагалі питань не було, окрім сажі, але то короткі поїздки по місту, потрібно їздити за містом.
довгий прогрів це про якійсь давні авто мабуть В мене на авто 2017 стоять тени чи спіралі, хто як їх називає - за хвилину-дві клімат вже дує теплом
а що до теми вибору авто, то на тому Туарег є вебасто
egorka 03.12.2024 22:03 пишет: і бакс мені хватае до Одеси, трішки по Одесі, і до Киева, приблизно на 1100 км
найприємніший бонус від дизелю) І так, дійсно не треба заливатися соляркою з трактора, тоді й проблем не має бути. Стосовно вартості форсунок - на мою одна нова п'єзовська коштує 13 тисяч ($300), що не дуже вже й дорого)
Murzik2.0 02.12.2024 13:56 пишет: Вова, ну і шо за ава? Не схоже на тебе) став нормальну смузіхльобну)
Схоже Вова не справжній смузісьорб) Смузісьорб уважно стежить за акціями салонів, банку, створює табличку з порівняннями умов кредитування. Ну а якщо уживану, то лиш щось на кшталт ГТІ або тесла біток зі штатів, бнв третьої серії на три літра.
Щодо цього Табурета з поста - я прочитав поміж рядків, що вона ушатана. Отже висновок один - нє брать.
В мене таке авто, правда з Німеччини. Пробіг 273к. Що робилось мною: - Заміна мастила в коробці після покупки при пробігові 200к. - пневма рідна, нічого не робилось - кільця форсунок заміна - очистив впуск десь на 250 тис. - чистив сажовик на стенді для профілактики, але даремно походу, чисто цікаво було - міняв прокладку передньої кришки двигуна, побіжала охлаждайка - цепка грм не мінялася, не гремить Все. А, згадав, ще здохла камера передня, але то я її купав річці в Карпатах)) Авто меганадійне, 170к. пробігу це фігня
довгий прогрів це про якійсь давні авто мабуть В мене на авто 2017 стоять тени чи спіралі, хто як їх називає - за хвилину-дві клімат вже дує теплом
а що до теми вибору авто, то на тому Туарег є вебасто
З вебасто не їздив, нічого сказати не можу. Стосовно електрофену, це не те саме, що пічка. Мав/маю два дизельних авто 2.0 і 1.3, якщо виїжджаю і стаю одразу в тянучку, а це зранку завжди, то з Оболоні до Поділу 6км, двигун ледь прогрівається на половину, при малих мінусових температурах, при 0 - +5, вже трохи краще. Швидко гріється, якщо виїхав на трасу, чи кільцеву без заторів. Тик-мик в заторах, тільки остиває, бувало, що на Лесі Українки прогрівався повністю. Як на мене, то різниця в 1.5л у витраті, порівнюючи з бензиновим, не вартує того, щоб брати дизельний Туарег. Дизельний Туарег потрібно брати, якщо живеш за містом, або багато траси. Якщо одне місто, то краще дивитись в бік бензинової версії. Імхо, але якщо так хочеться німця, то краще із США замовити Ауді чи Бмв, дивлячись який бюджет. Бо витрати на утримання ті самі, комфорт буде кращим.
kkk_GAZ240 03.12.2024 21:45 пишет: НО если до тебя "просрали" обслужить форсы
Що значить ця фраза? Одне авто проїхало 250 тис, інше 340тис, ніхто ніколи в двигун не лазив, і крім оливи і фільтра, нічого більше не міняв. Той що проїхав 340тис, міняли свічки накала.
Kudr 07.12.2024 01:19 пишет: В мене таке авто, правда з Німеччини. Пробіг 273к. Що робилось мною: - Заміна мастила в коробці після покупки при пробігові 200к. - пневма рідна, нічого не робилось - кільця форсунок заміна - очистив впуск десь на 250 тис. - чистив сажовик на стенді для профілактики, але даремно походу, чисто цікаво було - міняв прокладку передньої кришки двигуна, побіжала охлаждайка - цепка грм не мінялася, не гремить Все. А, згадав, ще здохла камера передня, але то я її купав річці в Карпатах)) Авто меганадійне, 170к. пробігу це фігня
За 250тис, кільця форсунок, пробило прокладку, це надійно? Узнаю ваг.
Kudr 07.12.2024 01:19 пишет: В мене таке авто, правда з Німеччини. Пробіг 273к. Що робилось мною: - Заміна мастила в коробці після покупки при пробігові 200к. - пневма рідна, нічого не робилось - кільця форсунок заміна - очистив впуск десь на 250 тис. - чистив сажовик на стенді для профілактики, але даремно походу, чисто цікаво було - міняв прокладку передньої кришки двигуна, побіжала охлаждайка - цепка грм не мінялася, не гремить Все. А, згадав, ще здохла камера передня, але то я її купав річці в Карпатах)) Авто меганадійне, 170к. пробігу це фігня
За 250тис, кільця форсунок, пробило прокладку, це надійно? Узнаю ваг.
Мідні кільця під форсунками. Це розхідник, і не призводить до чогось такого, там навіть технологічні отвори є спеціальні для цього
Я розумію, що це не дорого, але воно капець як задовбоє, то одне, то друге на ФВ. Прокладку замінити, також три копійки і день на сто? По замкам ще помилок немає? На задній ляді працює? ПС. На Рено такого не було за 250 тис і авто 2009 року.
Два рази на рік вожу міняти мастило і якщо шось знаходять, то міняють і роблять. Оце всі візити Тут треба розуміти, що якщо береш авто, яке коштувало 90к новим, то й запчастини відповідно будуть дорожчі. Колодки, диски все коштує норм так
А взагалі, щоб хоч якесь мати уявлення про надійність конкретної моделі, користуюсь цим рейтингом. TUV reports Тому BMW, все таки вирішив уникати . Статистика річ уперта і нівелює якісь персональні уподобання, враження і т.д. бо вони не дають релевантні данні.