hugo-smk 02.12.2024 01:23 пишет: Ну то мийки самообслуговування вже давно стали одним із способів "времяпреповождения". Влітку взагалі приїзжаєш як на виставку досягнень автохімічної промисловості - хлопці міряються хто скупив більше восків і поліровок, хто в гарній формі-ще й футболочку знімає, щоб клеїти дівчат не намокла від поту. А зараз погода +- норм, вже майже все підсохло, то й можна сполоснутися. От тих, хто по півгодини миє, а потім сушить наноганчірками з мікрофібри, я не розумію зовсім в таку погоду.Як то кажуть "У самурая нет цели,есть только путь"
Энгри 01.12.2024 18:42 пишет: Мене не напрягає, а цікавить.
Часто соль на дорогу сыпят. И кузов сохранить = мыть. Даже зимой.
Та тьху тричі - за майже 15 років жодного разу не миа Пікассіка взимку і міжсезоння. Кузов, бляха, цілий (знову тьху). Салон - ну то так керхерр рулить. Що ж то за кузов має бути?
от цвета зависит. у меня был форд серобуромалиновый с оттенками зеленого. грязь не видно было, пока не начинала кусками отпадать. на мойке сэкономил достаточно
В мене колір типу щось світло коричневий. Типу какао. Як на чорному чи білому (типу ж самі модні) бруду не видно. Там камрад вище казав, що сіль з"їсть кузов. Ну в мене поки ціле все. Один якийсь іржачок в районі порогу і то - зачистити і пофарбувати. пальцєм тикнути і пробити не вийде. ))) Ледве бачу його. Тут згоден, що всі ці миття - то сєбя паказать і другіх пасматрєть. Ну й від нема що робити, мабуть...
Энгри 02.12.2024 07:55 пишет: .. Та тьху тричі - за майже 15 років жодного разу не миа Пікассіка взимку і міжсезоння. Кузов, бляха, цілий (знову тьху). Салон - ну то так керхерр рулить. Що ж то за кузов має бути?
Коли, до окупації, мешкав на півдні, так там зовсім машині не страждали від ржі. А зараз на західній Україні, клімат такий, що всі що бачу машини, да і ті, що виїхали із окупації, ржаві знизу. Від слова зовсім. А це і клімат і сіль взимку.
hugo-smk 02.12.2024 01:23 пишет: Ну то мийки самообслуговування вже давно стали одним із способів "времяпреповождения". Влітку взагалі приїзжаєш як на виставку досягнень автохімічної промисловості - хлопці міряються хто скупив більше восків і поліровок, хто в гарній формі-ще й футболочку знімає, щоб клеїти дівчат не намокла від поту. А зараз погода +- норм, вже майже все підсохло, то й можна сполоснутися. От тих, хто по півгодини миє, а потім сушить наноганчірками з мікрофібри, я не розумію зовсім в таку погоду.Як то кажуть "У самурая нет цели,есть только путь"
похоже , для тех кому дома не интересно, ну шо б от жены-детей уйти, появилось еще одно место, ну кроме рыбалки и просто "в гараж"
Энгри 01.12.2024 18:42 пишет: Мене не напрягає, а цікавить.
Часто соль на дорогу сыпят. И кузов сохранить = мыть. Даже зимой.
Та тьху тричі - за майже 15 років жодного разу не миа Пікассіка взимку і міжсезоння. Кузов, бляха, цілий (знову тьху). Салон - ну то так керхерр рулить. Що ж то за кузов має бути?
nosatiy 01.12.2024 21:54 пишет: на автомойке, где моют мойщики, если по быстрому, то в тунельных. поражаюсь спросу на мойки самообслуживания.
Якщо ЛКП вже в хлам - то розумію.
фарба в ідеальному стані я з мийками оприділився років 20 вже як.
а до того, біля Володимирського чи ТЦ Україна хлопи терли 1 мочалкою і пів ведра води і то лкп не портили, бо знали, шо за то буває.Доречі, біля Володимирского, до війни, це явище ще було, тільки машини стали інші
похоже , для тех кому дома не интересно, ну шо б от жены-детей уйти, появилось еще одно место, ну кроме рыбалки и просто "в гараж"
дуже мені на це схоже. бо я на мийку з сином - йому вкайф, а мені помита машина. мию чисто від пилюки піна-вода. нормально мити у мене немає бажання та кваліфікації.
от цвета зависит. у меня был форд серобуромалиновый с оттенками зеленого. грязь не видно было, пока не начинала кусками отпадать. на мойке сэкономил достаточно
Та самому ж бридко до брудного авто підходити. Бачив якось Фіат Тіпо сріблястий, то на ньому було стільки багна, що мабуть з самого автосалону не мили.
Зи Якось було приїхала з Розетки доставка, Фокус біленький, новенький, а в салоні просто жах. Такого брудного салону я в житті не бачив. Зи2 Знайомий працював механіком, то за брудний салон, а особливо килимки, був мінус до зп з водіїв. Приїхав на базу, прибрав після себе і йди спокійно додому.
Та самому ж бридко до брудного авто підходити. Бачив якось Фіат Тіпо сріблястий, то на ньому було стільки багна, що мабуть з самого автосалону не мили.
Зи Якось було приїхала з Розетки доставка, Фокус біленький, новенький, а в салоні просто жах. Такого брудного салону я в житті не бачив. Зи2 Знайомий працював механіком, то за брудний салон, а особливо килимки, був мінус до зп з водіїв. Приїхав на базу, прибрав після себе і йди спокійно додому.
Особливо не зрозумілі , які викладають фотки з ганчірками в підстаканниках, б/у серветками, пустими пляшками, з пляшками поліролі, містер мускул в кишенях дверей, і пакетами на задньому сидінні.
пс. Терпіти не можу брудне авто, єдине виключення, коли завтра сніг/дощ, то сенсу мити немає. В салоні тримаю чистоту. Сьогодні поїхав помив і попилосмокав.