Коли живлення від ел.мережі 220в, все працює та літає... А от коли вирубають світло та перемикаю живлення роутера через пауербанк (bases 65w/22.5w - результат однаковий) usb-дротом 12v то, не одразу а десь через годину, починається ...періодично-хаотично відбувається роз'єднання/з'єднання віфі мережі...
Що може бути причиною/куди копати? 1.п-банк? 2.usb-кабель? 3.роутер(RT-AX55)? 4.щось інше?
Rucha 07.12.2024 15:46 пишет: Скоріш за все, гівняний кабель. Краще використовувати PD тригер (якщо є підтримка з боку павер-банки).
дякую В мене теж, найбільші підозри саме на кабель, бо якесь вже дуже хлипке там все з боку юсб входу(
Цей PD trigger - отакий?
Так, скоріш за все кабель. Бо в мене роутер живиться від 2,5 А, і коли я його підкинув від станції на старому кабелі (якийсь з перемиканням 9-12 В), то він теж через хвилину дві просто вимикався. Менш потужний роутер від цього кабелю та від звичайного паверу працює без проблем.
ооо, це і мені такий потрібен, бо оце гімно за 30 грн, мене напрягає і гнізду в роутері скоро прийдуть кранти. Є такий самий Pd, тільки з юсб, а не тайпсі? щоб зблоку переставляти в павербанк. Бо на тайп сі, в мене 1 блок, всі інші на ЮСБ.
juiT 07.12.2024 23:08 пишет: Є такий самий Pd, тільки з юсб, а не тайпсі? щоб зблоку переставляти в павербанк. Бо на тайп сі, в мене 1 блок, всі інші на ЮСБ.
Не зустрічав підтримку PD з конектором USB-A, всюди тільки на порту Type-C.
PD-трігер на те й трігер, що розповідає зарядному пристрою/павербанку який вольтаж хоче від зарядного, а видає той вольтаж зарядка. USB-A теж може видавати непоганий струм на 12В, але за протоколами QC, таких тригерів я не зустрічав.
Rucha 08.12.2024 04:31 пишет: Цей кабель буде працювати ЛИШЕ з певер-банком, який підтримує PD.
Є станція, з такими характеристиками портів: Вихід автомобільного зарядного пристрою 12V 10А Вихід USB-A 5V Вихід USB-C (100 Вт) 5V 9V 15V 20V
Зараз використовую вихід автомобільного зарядного за допомогою USB-DC шнурка+Ugreen QC-2. Але бувають проблеми з просіданням напруги і приходиться перепідключати зарядне. Чи є варіанти для вирішення моєї проблеми?
Rucha 08.12.2024 04:31 пишет: Цей кабель буде працювати ЛИШЕ з певер-банком, який підтримує PD.
Є станція, з такими характеристиками портів: Вихід автомобільного зарядного пристрою 12V 10А Вихід USB-A 5V Вихід USB-C (100 Вт) 5V 9V 15V 20V
Зараз використовую вихід автомобільного зарядного за допомогою USB-DC шнурка+Ugreen QC-2. Але бувають проблеми з просіданням напруги і приходиться перепідключати зарядне. Чи є варіанти для вирішення моєї проблеми?
Яка напруга потрібна?
Роутер 12B 2A +онушка 12В 0,5А
Ну тоді просто взяти цю напругу з автомобільної розетки без всіляких перетворень.
juiT 08.12.2024 09:44 пишет: Такий кабель є нормальної якості, а не за три копійки? хтось зустрічав?
Навряд це кабеь з тригером. Це кабель з вбудоаним перетворювачем з 5 В у 12 В. Буває такий же в 9 В. Вихідний струм до 0.5 А. Їх вартість тут - біля 100 грн, не вище.
Якщо роутер не стодіапазонний потужний ігровий з десятьма антенами, а більш простий (класичний), і без підлючених USB-дисків - то його реальне споживання 0.35-0.5 А при 9-12 В. Реальне споживання ОНУ - біля 0.15 А при 9-12 В.