Болота це [*****] .. Вночі, по дорозі у дабл, один з котів вирішив компанію скласти, мало не надзюрив по дорозі намагаючись вихопити м860 та від тушканів відстрілюватись ))) Той випадок коли "патронів малувато, але більше не вперти". Мабуть Миколай у цьому році принесе мені ігрову мишу бо улюбленої до роботи ніфіга не вистачає на постріляти.
THOR 13.12.2024 11:52 пишет: У мене малий захотів Сталкер 2 (комп нещодавно тут обирали, думаю, норм потягне), то сказав йому, що спочатку пройди ТРИ попередні/старі Сталкери. Закачав усі 3 шт: грав тиждень в 1й і стопорнуся..важко дуже...йди далі не може... Єх..колись були ігри: важко, думаєш багато, міняєш тактику/стратегію... З.І. Сам би теж з радістю пограв, але часу немає на це взагалі..
А где стопорнулся? Кстати в 3-м меня можно встретить Вернее без разговора со мной вы никуда не пройдете дальше.
В Лаборатории; там прозрачные мутанты, не знает что с ними делать.. А я забыл уже- очч давно играл
Хоча у проэкті Сталкер Реал Плеер я був мастером гри в локацїї ДОЛГ. Навіт в титрах мене згадують. Звуть мене Костянтин Крючков ака Султан. Розробники чомусь вирішили що я краще підійду. https://aminoapps.com/c/stalkeramino/pag...wzbN6zLNKqJZNga Майже з усіма в статті я знайомий особисто. До речі манеру розмовляти теж скопійовали, але озвучка була професійним актором.
ПС: якшо тут багато фанатів - пишіть, в мене є десь 10-15 оригінальних постерів. Можу за донат на сили оборони подарувати з афтографом та побажанням. ППС: Куди донатити - це вам додатковий квест від СУЛТАНа
Султан?? Роздивляюся фото і не можу повірити. От що зачіска з людиною робить :-)
В Лаборатории; там прозрачные мутанты, не знает что с ними делать.. А я забыл уже- очч давно играл
Там надо хорошее оружие не полениться накрафтить и купить и очень быстро двигаться. Стараться запомнить как двигаются монстры ( откуда ) и стрелять на упреждение. Там сложно пройти
THOR 13.12.2024 11:52 пишет: У мене малий захотів Сталкер 2 (комп нещодавно тут обирали, думаю, норм потягне), то сказав йому, що спочатку пройди ТРИ попередні/старі Сталкери. Закачав усі 3 шт: грав тиждень в 1й і стопорнуся..важко дуже...йди далі не може... Єх..колись були ігри: важко, думаєш багато, міняєш тактику/стратегію... З.І. Сам би теж з радістю пограв, але часу немає на це взагалі..
А где стопорнулся? Кстати в 3-м меня можно встретить Вернее без разговора со мной вы никуда не пройдете дальше.
В ответ на: Сто раз уже спрашивали. Выполни квест Сахарова, где нало сопроводить профессора Круглова сделать измерения мощносности ПСИ-излучения. Это нетрудно, надо лишь по дороге десяток-другой зомби убить, идти недалеко. По возвращении Сахаров даст шлем, защищающтй от ПСИ-излучения. С ним можно спокойно по лаборатории ходить, кроме комнаты излучателя, где всего лишь включается таймер на несколько минут. Никаких проблем.
это если правильно понял где он залип - там прозрачные монстры только от пси или контролеров так что скорее всего оно. Забрал сканер у Фауста и.......... решил проходить заново но со всеми боковыми квестами судя по гайдам я таки три вагона экспириенса пробежал мимо.
Самые противные в игре-полтергейсты. мало того ,что их еще умудриться увидеть надо, так они еще и быстро двигаются, и щиты от пуль возводят , поди попади в него, а надо попасть не раз и не два. Вторые по противности пси-собаки. Понимаю, пси собака создает фантомы, но какого герца эти фантомы кусаются и жизнь отнимают как настоящие? Третье место бюреры , конечно очень мило когда он твое оружие отнимает и оно по тебе же стрелять начинает . Понапридумывали на нашу голову.
Джин 15.12.2024 08:58 пишет: Самые противные в игре-полтергейсты. мало того ,что их еще умудриться увидеть надо, так они еще и быстро двигаются, и щиты от пуль возводят , поди попади в него, а надо попасть не раз и не два. Вторые по противности пси-собаки. Понимаю, пси собака создает фантомы, но какого герца эти фантомы кусаются и жизнь отнимают как настоящие? Третье место бюреры , конечно очень мило когда он твое оружие отнимает и оно по тебе же стрелять начинает . Понапридумывали на нашу голову.
Прозорі полтергейсти виносяться з 2х рожків, стріляти треба в прозору кулю, а краще їх ігнорити. Брюєри виносяться з одного ріжка, але коли в нього нема захисту.
На залізі Ryzen 5 5600/MSI 3700 Suprim/ 32 Gb DDR4, збирав рівно рік назад, в 2К на високих налаштуваннях 60-70 к/с, на епічних 50-60 к/с. Грати комфортно, єдине що не поправили, це на базах, завжди просадка фпс, вплоть до того, що приходиться перевантажуватись. А так, гра подобається, ніколи до цього не грав у сталкера, але тут така атмосфера, просто як хорор, я зазвичай граю ввечері, коли є час, то просто класс, музика, мова, квести ( стараюсь брати всі сайди ), вже на багатьох базах як свій, навіть провідникі безкоштовні, єдине не дуже збираю артефакти, щось не бачу в них особого понту, краще ствола нормального намутити і максимально апгрейднути ))) Давно не заліпав так довго в гру, після третього Відьмака і Кіберпанка.
plach 16.12.2024 13:37 пишет: На залізі Ryzen 5 5600/MSI 3700 Suprim/ 32 Gb DDR4, збирав рівно рік назад, в 2К на високих налаштуваннях 60-70 к/с, на епічних 50-60 к/с. Грати комфортно, єдине що не поправили, це на базах, завжди просадка фпс, вплоть до того, що приходиться перевантажуватись. А так, гра подобається, ніколи до цього не грав у сталкера, але тут така атмосфера, просто як хорор, я зазвичай граю ввечері, коли є час, то просто класс, музика, мова, квести ( стараюсь брати всі сайди ), вже на багатьох базах як свій, навіть провідникі безкоштовні, єдине не дуже збираю артефакти, щось не бачу в них особого понту, краще ствола нормального намутити і максимально апгрейднути ))) Давно не заліпав так довго в гру, після третього Відьмака і Кіберпанка.
Про бази - дякую. Думав це в мене ноут не вигрібає (nitro v15 i5-13420H gtx3050 6gb ) Артефакти - наприклад за першим проходженням (кинув після болота, почав заново бо купу всього пробіг мимо) м'яч повісив бо воно -20% від куль. За другим разом тепер зпершу у Заліссі піду за калашом Валянка, бо першим разом майже весь час з ним та з монолітовським дробовиком пробігав.
plach 16.12.2024 13:37 пишет: На залізі Ryzen 5 5600/MSI 3700 Suprim/ 32 Gb DDR4, збирав рівно рік назад, в 2К на високих налаштуваннях 60-70 к/с, на епічних 50-60 к/с. Грати комфортно, єдине що не поправили, це на базах, завжди просадка фпс, вплоть до того, що приходиться перевантажуватись. А так, гра подобається, ніколи до цього не грав у сталкера, але тут така атмосфера, просто як хорор, я зазвичай граю ввечері, коли є час, то просто класс, музика, мова, квести ( стараюсь брати всі сайди ), вже на багатьох базах як свій, навіть провідникі безкоштовні, єдине не дуже збираю артефакти, щось не бачу в них особого понту, краще ствола нормального намутити і максимально апгрейднути ))) Давно не заліпав так довго в гру, після третього Відьмака і Кіберпанка.
Про бази - дякую. Думав це в мене ноут не вигрібає (nitro v15 i5-13420H gtx3050 6gb ) Артефакти - наприклад за першим проходженням (кинув після болота, почав заново бо купу всього пробіг мимо) м'яч повісив бо воно -20% від куль. За другим разом тепер зпершу у Заліссі піду за калашом Валянка, бо першим разом майже весь час з ним та з монолітовським дробовиком пробігав.
Я спочатку також з тим калашом бігав, але потім на сайдквестах на болотах намутив АРку з прицілом Попадос, така собі штурмова гвинтівка з непоганим прицілом, валить всіх на ура, набагато ефективніше калаша і патрони до неї не проблема. Ну і само собою для ближнього бою маю крокер з апгрейднутим магазом на 10 патронів. По броні зараз бігаю в СЕВА-І, такий собі компроміс між бронебійністю і захистами від радіації і іншої гадості. Короче раджу знайти ту АРку, жити стане легше в зоні.
Джин 16.12.2024 23:33 пишет: Ну, все, відбігався. Дійшов до непрохідного крашу у лабораторії х5. У залі із псі собаками. Як не викручуюсь, які варіанти не пробую -гра вилітає.
Джин 16.12.2024 23:33 пишет: Ну, все, відбігався. Дійшов до непрохідного крашу у лабораторії х5. У залі із псі собаками. Як не викручуюсь, які варіанти не пробую -гра вилітає.
Атмосфера у грі то окрема тема. Буквально на днях, забігаю в погріб ховаючись від викиду, там вже сидять інші сталкери. Сидимо, чілимо, починається викид... І тут пісня Пирятина в радіоприймачі: "Пиздець! Але ж ти молодець! Тобі ще не кінець..."
Виходячи з прiзвища, подумав що знаю прототипа, особисто знайомого, але щось не дуже схожий вiзуально. А так, в атмосферу зануритись нажаль не вийде, навiть якби знову захотiлось, бо сиджу ще на i5 2500 з iнтегрованою графiкою