Останнім часом їжджу рідко, але раз попав на повітряну тривогу і GPS сигнал у Києві ну прямо капець як глушать. Навіщо - зрозуміло. Відповідно, всі навігатори не працюють. Питання в тому, як ви виходите з цієї ситуації, коли треба їхати у невідомий район/вулицю, дорогою, яку не знаєте? Ба більше, всілякі доставки і таксі як вони виходять з цієї ситуації, особливо, коли ввечері і частина доріг без освітлення і не можна прочитати назви вулиць чи номери будинків, щоб зорієнтуватися. Може є якийсь лайфхак, окрім як вивчати повний маршрут перед поїздкою?
hugo-smk 11.12.2024 14:35 пишет: Жарти жартами,а в мене карта є на всяк випадок. До речі- зняті в 2022 таблички з номерами будинків хтось колись планує повертати,чи ще не на часі?
Шо значить повертати? Ти думаєш що вони лежать десь на складі і чекають? Вони всі вже на металоломі, і треба 100500 щоб виготовити нові.
holstenberg 11.12.2024 11:06 пишет: Останнім часом їжджу рідко, але раз попав на повітряну тривогу і GPS сигнал у Києві ну прямо капець як глушать. Навіщо - зрозуміло. Відповідно, всі навігатори не працюють. Питання в тому, як ви виходите з цієї ситуації, коли треба їхати у невідомий район/вулицю, дорогою, яку не знаєте? Ба більше, всілякі доставки і таксі як вони виходять з цієї ситуації, особливо, коли ввечері і частина доріг без освітлення і не можна прочитати назви вулиць чи номери будинків, щоб зорієнтуватися. Може є якийсь лайфхак, окрім як вивчати повний маршрут перед поїздкою?
Це не айфон часом ? Бо вже не раз бачив, у колеги поруч, локацію десь в Беларусі, або в океані, а на Пікселі в мене все ок показувало. У Андроіда алгоритм працює трохи краще, мабуть за рахунок того що він історію локацій використовує і просто так в Білорусь не перескакує.
holstenberg 11.12.2024 11:06 пишет: Останнім часом їжджу рідко, але раз попав на повітряну тривогу і GPS сигнал у Києві ну прямо капець як глушать. Навіщо - зрозуміло. Відповідно, всі навігатори не працюють. Питання в тому, як ви виходите з цієї ситуації, коли треба їхати у невідомий район/вулицю, дорогою, яку не знаєте? Ба більше, всілякі доставки і таксі як вони виходять з цієї ситуації, особливо, коли ввечері і частина доріг без освітлення і не можна прочитати назви вулиць чи номери будинків, щоб зорієнтуватися. Може є якийсь лайфхак, окрім як вивчати повний маршрут перед поїздкою?
Це не айфон часом ? Бо вже не раз бачив, у колеги поруч, локацію десь в Беларусі, або в океані, а на Пікселі в мене все ок показувало. У Андроіда алгоритм працює трохи краще, мабуть за рахунок того що він історію локацій використовує і просто так в Білорусь не перескакує.
hugo-smk 11.12.2024 14:35 пишет: Жарти жартами,а в мене карта є на всяк випадок. До речі- зняті в 2022 таблички з номерами будинків хтось колись планує повертати,чи ще не на часі?
так і у мене є і карта, і атлас доріг України, і атлас доріг Європи.
Я не думаю, що залежить від марки телефону. В нас 2 айфона, у жінки перескакує в Льодовитий океан, в мене ні. І Waze завжди працює, тупить, але працює.
В моєму оточенні так само - iOS 50/50 або кудись літає, або норм. Андроїдів поки з такою проблемою не бачив. З того що я бачив у колеги - в історії намалювало, що айфон літаком залітав до раші. Для нього це виглядало як звичайна подорож, а не миттєва зміна місцезнаходження. А далі на базі таких "перельотів" iOS мабуть вважає, що все ок, ця конкретна людина подорожує. У когось можливо зміна була занадто міттєво і воно потрапило у блек-ліст, після чого у цього юзера телефон на такі зміни не реагує. В iOS є така штука як Significant Locations. Можливо треба їх почистити/вимкнути, щоб перестало само гуляти по світу.
codex 13.12.2024 15:09 пишет: В моєму оточенні так само - iOS 50/50 або кудись літає, або норм. Андроїдів поки з такою проблемою не бачив. З того що я бачив у колеги - в історії намалювало, що айфон літаком залітав до раші. Для нього це виглядало як звичайна подорож, а не миттєва зміна місцезнаходження. А далі на базі таких "перельотів" iOS мабуть вважає, що все ок, ця конкретна людина подорожує. У когось можливо зміна була занадто міттєво і воно потрапило у блек-ліст, після чого у цього юзера телефон на такі зміни не реагує. В iOS є така штука як Significant Locations. Можливо треба їх почистити/вимкнути, щоб перестало само гуляти по світу.
я сьогодні на андроіді "прогулявся" пішки до зазим'я. Інколи буває "залітаю" в белорашку або в районі борисполя "гуляю"