Щось як дратанула альтернативна автівка з її рекуперацією, накату немає практично, довелось гальмувати коли воно котиться, прям ну дуже підза**. Але, як величезний плюс - немає вонідли якщо перед тобою такий возик (як і від нових справних з двс:) ) Чи це мені так попалось, але прям ніби колодки підклинені)))
juiT 14.12.2024 14:03 пишет: Це ти не розібрався в рекуперації. Спочатку розумні люди читають інструкцію на невідомий девайс, а потім вже сідають за кермо.
В ответ на: розумні люди
також читають те, на що відповідають Він їхав ЗА електричкою, та його бісить те що воно йому гальмує ЙОГО накат своєю рекуперацією, коли таке трапляється під гору теж бісить, бо якщо нема де обігнати потім на гору на одну-дві передачі вниз доводиться бо швидкість воно гарно гальмує тим хто позаду. Більше бісить тільки перегони перевантажених фур на всі ряди на підйом.
але дйсно, за деякими ДВЗ таки їхати навіть салонний фільтр не допомагає.. тут за тролейбусами їхати - для дихання легше.
Z@B 14.12.2024 22:55 пишет: А ще можна, ну щоб людину не образити, казати замість "не тупи" - "зав'язуй рекуперирувати")))
погоджуюсь, раніше на возах з кіньми їздили - нормально було. А зараз придумали нові технології які мозок не здатен осягнути, добре хоч стара добра агресія допомагає захистити ментальне здоров'я
Він їхав ЗА електричкою, та його бісить те що воно йому гальмує ЙОГО накат своєю рекуперацією,
А ничьо, что при этом у "электичек" в такой ситуации могут "стопы" не гореть? Я на такого "продвинутого" однажды нарвался, не сразу сообразил, почему начал к нему резко приближаться.
Він їхав ЗА електричкою, та його бісить те що воно йому гальмує ЙОГО накат своєю рекуперацією,
А ничьо, что при этом у "электичек" в такой ситуации могут "стопы" не гореть? Я на такого "продвинутого" однажды нарвался, не сразу сообразил, почему начал к нему резко приближаться.
А про торможение двигателем забыл? Много топовых авто даже на автомате имеют эту возможность
А про торможение двигателем забыл? Много топовых авто даже на автомате имеют эту возможность
А ничего, что при максимальных значениях рекуперации замедление электромобиля сопоставимо с достаточно активным торможением, и никак не сравнимо с торможением при помощи ДВС? Получается, что, стопы совсем излишняя деталь в электромобиле?
А ничего, что при максимальных значениях рекуперации замедление электромобиля сопоставимо с достаточно активным торможением, и никак не сравнимо с торможением при помощи ДВС? Получается, что, стопы совсем излишняя деталь в электромобиле?
зверніть увагу, у багатьох електричок битий зад))) в мене був рено флюенс електричка 2012 року, придбала його зі слідами на задньому бампері))) то за порадою минулого хазяїна пильнувала себе дуже і не робила такого в потенціально аварійнонебезпечних місцях, хоч як не хотілося (малий запас ходу)
Я сегодня специально проверил - спуск по Лобановского. Работал коробкой не трогая педаль тормоза. Тормозил уже начиная от Козачка, потому что біл красній. Коробка автомат, если что.
Стопы не горят, если педаль акселератора задействована хотя бы на 1% Если отпустить педаль газа, тогда загорятся стопы (не всегда, зависит от общей скорости и скорости замедления). Если условно на скорости 120-140 просто отпустить педаль газа, то стопы не загорятся понятное дело.
Как уже писали, это аналогично торможению двигателем.
А вообще рекуперация и режим одной педали - это найофигеннищая функция в электричках)
juiT 14.12.2024 14:03 пишет: Це ти не розібрався в рекуперації. Спочатку розумні люди читають інструкцію на невідомий девайс, а потім вже сідають за кермо.
В ответ на: розумні люди
також читають те, на що відповідають Він їхав ЗА електричкою, та його бісить те що воно йому гальмує ЙОГО накат своєю рекуперацією, коли таке трапляється під гору теж бісить…
Стопы не горят, если педаль акселератора задействована хотя бы на 1% Если отпустить педаль газа, тогда загорятся стопы (не всегда, зависит от общей скорости и скорости замедления). Если условно на скорости 120-140 просто отпустить педаль газа, то стопы не загорятся
Ну, с Теслой выяснили. А с другими электромобилями как?
Стопы не горят, если педаль акселератора задействована хотя бы на 1% Если отпустить педаль газа, тогда загорятся стопы (не всегда, зависит от общей скорости и скорости замедления). Если условно на скорости 120-140 просто отпустить педаль газа, то стопы не загорятся понятное дело.
Как уже писали, это аналогично торможению двигателем.
А вообще рекуперация и режим одной педали - это найофигеннищая функция в электричках)
на адаптивному круїзі стопи теж же не горять коли машина сама гальмує (на будь-якій швидкості) не торкаючись педалей, чи горять, як перевірити?