варіанти - Yaris, Ignis, Sandero, Panda, I20/Bayon. Може ще що? Буду вдячний, якщо поради не міститимуть фразу "докинь ще пару тисяч і купи шкоду чи що там ще"
Схоже це не наш ринок, бо в нас не всі моделі зі списку доступні. Я би ще глянув на Citroen C3 в цьому бюджеті, назагал треба дивитись локальний ринок, дуже часто під кінець року хочуть продати цьогорічні тачки і дають хороші знижки, колишня співробітниця з Польщі в 2018р. взяла новий Гольф Універсал в кінці 2018 року, який ще стояв з 2017р. за 17к Євро. Плюс вартує глянути на акції по лізингу, кредитні відсотки, можуть бути теж цікаві варіанти. Походити по салонах, взяти на тест драйв- шо лежить до душі- то й брати (правда Сандеро я би мабуть ставив десь на останні місця, дуже бюджетна у всьому, а Тойота і Сузукі по надійності мабуть будуть найкращими)
Ездил на прокатной Hyundai Bayon. Снаружи страшненькая, но внутри понравилось, и в плане места, и по опциям - распознавание знаков, удержание в полосе, камера, AndroidAuto беспроводной. Про Panda читал (лично не видел), что машина суперэконом сегмента, но наверное это будет легко заметно.
Дуже вузький запит. Не зрозуміло що потрібно. Бо Fiat 500 і Duster ну дуууже різні автівки! Ignis немає. Крім китайців і названих вище в бюджеті - Swift, Ibiza, Citroen C-Elysee, Hyundai i10, Fabia. Можливо, Juke, Opel Crossland чи ще щось в базі (на ручці і штампованих дисках) влізе. Раджу побавитись з фільтром
may 15.12.2024 19:07 пишет: Дуже вузький запит. Не зрозуміло що потрібно. Бо Fiat 500 і Duster ну дуууже різні автівки! Ignis немає. Крім китайців і названих вище в бюджеті - Swift, Ibiza, Citroen C-Elysee, Hyundai i10, Fabia. Можливо, Juke, Opel Crossland чи ще щось в базі (на ручці і штампованих дисках) влізе. Раджу побавитись з фільтром
дякую, але ні Fiat 500, ні Duster в стартпості немає
d.Ol 15.12.2024 08:39 пишет: Ездил на прокатной Hyundai Bayon. Снаружи страшненькая, но внутри понравилось, и в плане места, и по опциям - распознавание знаков, удержание в полосе, камера, AndroidAuto беспроводной. Про Panda читал (лично не видел), что машина суперэконом сегмента, но наверное это будет легко заметно.
не знав, що в Україні Панди немає, в Європах зустрічається по декілька раз щодня. Bayonet теж подобається. Вистачить його кліренсу на Хотянівку і Пірново? Чи все ж таки Sandero краще? Ще Кліо в бюджет влазить
andriy_z 14.12.2024 22:08 пишет: Схоже це не наш ринок, бо в нас не всі моделі зі списку доступні. Я би ще глянув на Citroen C3 в цьому бюджеті, назагал треба дивитись локальний ринок, дуже часто під кінець року хочуть продати цьогорічні тачки і дають хороші знижки, колишня співробітниця з Польщі в 2018р. взяла новий Гольф Універсал в кінці 2018 року, який ще стояв з 2017р. за 17к Євро. Плюс вартує глянути на акції по лізингу, кредитні відсотки, можуть бути теж цікаві варіанти. Походити по салонах, взяти на тест драйв- шо лежить до душі- то й брати (правда Сандеро я би мабуть ставив десь на останні місця, дуже бюджетна у всьому, а Тойота і Сузукі по надійності мабуть будуть найкращими)
Lutyy 15.12.2024 23:51 пишет: дякую, але ні Fiat 500, ні Duster в стартпості немає
Так там, власне, "Може ще що?" І, до речі, Yaris далеко не 18К, і гібрид... P.S. Щойно вивчав ринок компактних SUV - враження, що в цьому сегменті представлені практично усі виробники. Навіть Jeep з Avenge(408 см) є. Тобто - вибір дуже великий... Удачі в пошуку!
Citroen C3 - оскільки вже стартувало виробництво нової моделі, то попереднє продать по смачним цінам: 15 тис за механіку https://cars.citroen.ua/model/C3
Lutyy 14.12.2024 21:49 пишет: варіанти - Yaris, Ignis, Sandero, Panda, I20/Bayon. Може ще що? Буду вдячний, якщо поради не міститимуть фразу "докинь ще пару тисяч і купи шкоду чи що там ще"
Если не смущает "ручка", то "Джук" - вполне неплохой вариант. Из недостатков могу назвать только слабую тягу на низах, которая начинает ощущаться заметно при включенном климате, особенно, если в салоне >2х человек. Ну, или весной купить у меня Джук 22-го года с пробегом в 16к.
TanDEN 16.12.2024 10:50 пишет: Citroen C3 - оскільки вже стартувало виробництво нової моделі, то попереднє продать по смачним цінам: 15 тис за механіку https://cars.citroen.ua/model/C3
82 силы - и эти люди называют "овощем" мой "Джук".
Lutyy 14.12.2024 21:49 пишет: варіанти - Yaris, Ignis, Sandero, Panda, I20/Bayon. Може ще що? Буду вдячний, якщо поради не міститимуть фразу "докинь ще пару тисяч і купи шкоду чи що там ще"
Если не смущает "ручка", то "Джук" - вполне неплохой вариант. Из недостатков могу назвать только слабую тягу на низах, которая начинает ощущаться заметно при включенном климате, особенно, если в салоне >2х человек. Ну, или весной купить у меня Джук 22-го года с пробегом в 16к.
якраз тільки й ручка розглядається)) А що з Джуком, чому так рано продається, якщо не секрет, звісно
якраз тільки й ручка розглядається)) А що з Джуком, чому так рано продається, якщо не секрет, звісно
В общем, потому, что попробовал кроссовков, не понравилось. Хочу обратно на пузотерку. Джук покупался жене. Потом, когда взяли Кугу, поменялись, ей автомат по пробкам интересней ручки. Я остался на "Джуке", пототому что меня ручка никогда не напрягала, даже наоборот. Основная моя претензия - движок, под мою активную манеру - не совсем подходит. Хотя, если нет тяги "рысачить" двигатель вполне, с учетом того, что начали тут предлагать. Ну, я тут не раз писал, что меня в Джуке не особо устраивает. И очень доволен, что взял таки на механике, связку "движок+робот" ругают все. Хочу себе хетч с движком помощнее, и массой в тонну триста, все-таки ни один кроссовок так рулиться не будет, после "Фокуса" кроссовочная управляемость - это боль. Так что пока собираю деньги.
В общем, потому, что попробовал кроссовков, не понравилось. Хочу обратно на пузотерку. Джук покупался жене. Потом, когда взяли Кугу, поменялись, ей автомат по пробкам интересней ручки. Я остался на "Джуке", пототому что меня ручка никогда не напрягала, даже наоборот. Основная моя претензия - движок, под мою активную манеру - не совсем подходит. Хотя, если нет тяги "рысачить" двигатель вполне, с учетом того, что начали тут предлагать. Ну, я тут не раз писал, что меня в Джуке не особо устраивает. И очень доволен, что взял таки на механике, связку "движок+робот" ругают все. Хочу себе хетч с движком помощнее, и массой в тонну триста, все-таки ни один кроссовок так рулиться не будет, после "Фокуса" кроссовочная управляемость - это боль. Так что пока собираю деньги.
Mookker 16.12.2024 20:40 пишет: купи у меня почти новую 116 на ручке и еще прилично денег на обмыть останется
еще и рулиться будет так, что ни одному переднеприводному не снилось