літій-іон 18650 , за необхідності вони не складно перепаковуються, за відгуками якщо девайс постійно підключений до мережі нормально працює десь рік, після вже може потребувати заміни елементів
маю такий. купив на "піку" в рази дорожче. десь за рік-півтора таки елементи живлення здались. в грудні перепакував за 1000 грн. замінили елементи живлення та це два конденсатори. працює далі. головна перевага - постійно є напруга на прилади.
в грудні перепакував за 1000 грн. замінили елементи живлення та це два конденсатори. працює далі.
Новий такий коштує ~800 грн. на AliExpress, тому перепакування виглядає сумнівним. Краще вже "вкластися" в щось більш якісне, ніж кожний рік перепаковувати.
в грудні перепакував за 1000 грн. замінили елементи живлення та це два конденсатори. працює далі.
Новий такий коштує ~800 грн. на AliExpress, тому перепакування виглядає сумнівним. Краще вже "вкластися" в щось більш якісне, ніж кожний рік перепаковувати.
ну заявлено що нові елементи більш якісні і мають більшу ємність. це були головні аргументи, щоб не брати нове. ну і не всі замовляють на Алі. я готовий переплатити, якщо мені потрібно.
За коментарі/флуд дякую, подивився зараз на Алі такі коштують близько 1000грн., я купував свої трішки дорожче в жовтні, ціна була щось $27-28, продаю без націнки, по собівартості, кому не хочеться чекати думаю ті 100грн "погоди не зроблять", за ці гроші рік пересидити з працюючим інтернетом думаю непогано