juiT 30.12.2024 12:18 пишет: Підкажіть. В основному за ніч заряд падає на 1%-2%. Але бувають ночі, як сьогодні, то заряд впав на 9-10%. Так як це не постійно, то прийшов до висновку, що це телефон оновлювати і качає, але дружині не подоється, що вона розрахувала на 30% зранку, а отримала 20%. Що зробив: Відключив оновлення iOS і відключив оновлення через мережу. Також відключив фоновові оновлення додатків. Так от, в мене питання, додатки тепер взагалі не будуть оновлюватися автоматично, чи їх в ручну оновлювати? Чи можна так зробити, щоб телефон оновлював додатки, коли буде стояти на заряджанні? Або залишити пару додатків важливих, нехай оновлюються в фоні? Які є думки, або практичні поради?
Та не задовбуй ти той телефон, нормально він працює, перемкни увагу на щось інше.
Письмо на спичечную фабрику: "Я 11 лет считаю спички у вас в коробках - их то 59, то 60, а иногда и 58. Вы там сумасшедшие что ли ..."
А на самом деле, вещи должны служить людям, а не люди вещам. Можно найти миллион советов как продлить жизнь аккумулятору и потом безумно следовать всем этим советам. А можно, просто, разумно и в удовольствие пользоваться девайсами и по мере их износа, желания и возможности обновлять их.
Теж офігіваю від нюансів і банальних нелогічностей/незрозумілостей в порівнянні з Дроїдом
Питання 1. Як зробити так щоб ОЙфон в момент відправки текстових повідомлень не редагував/не правив їх на свій розсуд? Але так щоб і автовиправлення/Т9 не вимикати повністю?
Питання 2. Помітив, що у додатку Воцап дуже часто після відправки повідомлення не доступна функція його редагування. Тобто рядок з текстом тапай/тримай/не тапай - він тупо не активний (не з'являється випадаюче меню, де з-поміж інших має бути опція "редагувати"). Але при цьому активний подвійний тап по рядку повідомлення, де можна поставити смайлик. Можливість редагування з'являється протягом певного часу (1-2-5-10...хв), без зрозумілої закономірності/логіки. Це можна якось пофіксисти? Бо ппц як незручно, коли відправляєш людині текст-брєд, і коли це таки помічаєш, не можеш його відредагувати. Потрібно тільки писати нове повідомлення-уточнення до попереднього тексту. P.S. Пробував вирішити проблему перезапуском додатку Воцап, перезавантаженням телефону - нічого не допомагає. Можливість редагувати з'являється тільки протягом певного періоду часу.
zosimmm 14.01.2025 17:30 пишет: Теж офігіваю від нюансів і банальних нелогічностей/незрозумілостей в порівнянні з Дроїдом
Питання 1. Як зробити так щоб ОЙфон в момент відправки текстових повідомлень не редагував/не правив їх на свій розсуд? Але так щоб і автовиправлення/Т9 не вимикати повністю?
Питання 2. Помітив, що у додатку Воцап дуже часто після відправки повідомлення не доступна функція його редагування. Тобто рядок з текстом тапай/тримай/не тапай - він тупо не активний (не з'являється випадаюче меню, де з-поміж інших має бути опція "редагувати"). Але при цьому активний подвійний тап по рядку повідомлення, де можна поставити смайлик. Можливість редагування з'являється протягом певного часу (1-2-5-10...хв), без зрозумілої закономірності/логіки. Це можна якось пофіксисти? Бо ппц як незручно, коли відправляєш людині текст-брєд, і коли це таки помічаєш, не можеш його відредагувати. Потрібно тільки писати нове повідомлення-уточнення до попереднього тексту. P.S. Пробував вирішити проблему перезапуском додатку Воцап, перезавантаженням телефону - нічого не допомагає. Можливість редагувати з'являється тільки протягом певного періоду часу.
Розкажіть про роботу дитячих карток на iOS. Подарували дитині на 14 день народження iPhone. Підключили в ApplePay дві дитячі картки - Моно і Приват. Спочатку все було ок, пару разів розрахувалась в магазині телефоном (nfc) навіть при мені, потім чомусь ця функція заблокувалась. Не може розрахуватись телефоном (жодною карткою). Самі по собі картки працюють, тобто проблема не в банку. Чому iOS заблокував можливість розрахунків через nfc і як це відключити чи включити ?
Питання стосувалось саме Воцап. В принципі вже начитався/розібрався. Вся проблема в IOS і розробниках додатків. Мій висновок. Якщо хочеш додати в життя розмаїття непорозумінь про які ніколи раніше навіть не чув - придбай приблуду на IOS.
zosimmm 15.01.2025 11:52 пишет: Питання стосувалось саме Воцап. В принципі вже начитався/розібрався. Вся проблема в IOS і розробниках додатків. Мій висновок. Якщо хочеш додати в життя розмаїття непорозумінь про які ніколи раніше навіть не чув - придбай приблуду на IOS.
S.T.A.L.K.E.R 14.01.2025 20:00 пишет: Розкажіть про роботу дитячих карток на iOS. Подарували дитині на 14 день народження iPhone. Підключили в ApplePay дві дитячі картки - Моно і Приват. Спочатку все було ок, пару разів розрахувалась в магазині телефоном (nfc) навіть при мені, потім чомусь ця функція заблокувалась. Не може розрахуватись телефоном (жодною карткою). Самі по собі картки працюють, тобто проблема не в банку. Чому iOS заблокував можливість розрахунків через nfc і як це відключити чи включити ?
це про новий айфон? яка саме модель? щоби викреслити зі списку можливих майбутніх покупок
S.T.A.L.K.E.R 14.01.2025 20:00 пишет: Розкажіть про роботу дитячих карток на iOS. Подарували дитині на 14 день народження iPhone. Підключили в ApplePay дві дитячі картки - Моно і Приват. Спочатку все було ок, пару разів розрахувалась в магазині телефоном (nfc) навіть при мені, потім чомусь ця функція заблокувалась. Не може розрахуватись телефоном (жодною карткою). Самі по собі картки працюють, тобто проблема не в банку. Чому iOS заблокував можливість розрахунків через nfc і як це відключити чи включити ?
це про новий айфон? яка саме модель? щоби викреслити зі списку можливих майбутніх покупок
Ні, 13 Про Макс
Не пробували перевстановити додаток чи перепідключити картки? Цікаво, а Goole Pay працює?
в мене і дружини теж таке було. Щось там повʼязано з поштою джімейл. Як виправили вже не памʼятаю бо було давно, а який айфон чи андроїд телефон то не важливо в мене було на айфоні у дружини на андроїді , то модель айфона тут не до чого
Ні, 13 Про Макс
Не пробували перевстановити додаток чи перепідключити картки? Цікаво, а Goole Pay працює?
Перед цим у доньки був андроїд, років хм...3-4, все працювало. Картки з АплПей видаляли, телефон перезавантажували, потім картки знову додавали - не допомогло.
І головне що під час розрахунку на екрані нічого не пише клятий айфон, хоча б якась підказка, що не так, де шукати