Якщо бензин не прогрівається за 7км, то дизель і подавно не прогріється ніколи. Не впевнений, що це буде найкращим варіантом. Можливо оті 200км в тиждень і спасуть той дизель від сажі і проблем з сажовим фільтром.
так, може ти і правий. Ну бензинки будуть мабуть і дешевші Мені просто ідея купити праворуль перероблений у нас здається ну дуже стрьомною, тому згадав що може бути офіційним, за такі гроші, і нормальним.
Я просто не знав, що та хрінь праворульна. Тоді звісно, що нафіг воно потрібно. Особливо як "якісно" його могли переробити.
Знову ж таки, якщо дизель не прогрівається і це влаштує, то є надія, що поїздка раз в тиждень на велику відстань, буде прожигати сажовий фільтр. Але, я не знаю, які системи стоять в Кіа, чи є там адБлу і еоліс. Бо у французів є обидві ці приблуди, і от з ними я би точно не зв'язувався на короткі дистанції . Але, вирішувати автору теми, на які жертви йому іти, а з таким бюджетом, це прийдеться зробити. Тим паче зараз в нормальному стані автомобілі коштують нормально так, халяви немає.
Знову ж таки, якщо дизель не прогрівається і це влаштує, то є надія, що поїздка раз в тиждень на велику відстань, буде прожигати сажовий фільтр. Але, я не знаю, які системи стоять в Кіа, чи є там адБлу і еоліс. Бо у французів є обидві ці приблуди, і от з ними я би точно не зв'язувався на короткі дистанції . Але, вирішувати автору теми, на які жертви йому іти, а з таким бюджетом, це прийдеться зробити. Тим паче зараз в нормальному стані автомобілі коштують нормально так, халяви немає.
в ці гроші буде такий Сід як був у мене, з ДПФ, але без ад-блу Там електрофен, тому в салоні буде комфортно. Але ДПФ звісно під питанням. Хоча раз на тиждень 200 км має працювати нормально. А сам возик надійний, плюс багаторичажна підвіска, зручний салон і взагалі от за 160 тисяч пробігу ні разу не підвів мене. Єдине що - автомат на дизель - там ДСТ на два зчеплення. Тому треба буде діагностувати уважно.
і взагалі от за 160 тисяч пробігу ні разу не підвів мене.
ну, как бы очевидно: машина с салона, один хозяин... Надо понимать, что это вообще никак не позволяет судить о том, как оно будет в следующие десятки тыс
Єдине що - автомат на дизель - там ДСТ на два зчеплення. Тому треба буде діагностувати уважно.
Тоді точно не кращий варіант на ринку б/у.
Один із небагатьох варіантів який бачу на довгий час експлуатації. Це Опель Астра j. 1.4Т розподілене впорскування під Гбо на гідротрансформаторі. Собі дивився, і майже купив, але продавець вирішив ціну підняти на 500уе після огляду. Дорожче бюджету тс, але авто було 22 чи 21 року і пробіг 20тис км. Як на мене то непоганий варіант, і не гірше за Пежо. Прогрівається швидко. Це явно краще дизельного Кіа з пробігом 150тис км. чи праворульного не пойми що.
Один із небагатьох варіантів який бачу на довгий час експлуатації. Це Опель Астра j. 1.4Т розподілене впорскування під Гбо на гідротрансформаторі. Собі дивився, і майже купив, але продавець вирішив ціну підняти на 500уе після огляду. Дорожче бюджету тс, але авто було 22 чи 21 року і пробіг 20тис км. Як на мене то непоганий варіант, і не гірше за Пежо. Прогрівається швидко. Це явно краще дизельного Кіа з пробігом 150тис км. чи праворульного не пойми що.
до речі погоджуся і додам родича цієї Астри - Шевроле Круз, на тому ж моторі, з тим же автоматом.
Бентежить. Але там в дужках написано Prius C, а це вже ліворука машина.
Взагалі, поясню чому саме ці моделі: Низький розхід, гібрид (новий досвід), низька ціна, японці (ні разу не було японця, тільки Ланос/Сеат/пежо), не ручка.
В наш буремний час не хочеться влазити в кредити, саме тому машина вибирається по формулі "6 місячних зарплат".
Prius C це Aqua для ринку США, тобто биток, а ви спробуйте його зараз там купити, привезти і відновити в ваш бюджет, от і буде відповідь на питання чи буде та щось гарне... ну а про перекинуті грузинами кермо і те як там все це зроблене, можете поїхати на якісь майданчики подивитися вживу, тільки краще без грошей))) бо придбання авто це емоційна покупка і хто зна наскільки правильний продавець вам попадеться) Агрегати у Тойоти надійні, але є є ще безпека і їздити в тому порізаному, криво спаяному і перетягнутому/обиштому незрозуміло чим і ким салоні потім вам чи вашим рідним... Як те все поведе себе при дтп, не дай Бог? Педаль гальм точно не провалиться моторний щит разом з ГГЦ і вакуумним підсилювачем, а кермовий вал точно зломається так як те розраховували інженери. при проектуванні чи може просто проштрикне водія?
Особисто я б це перевіряти на собі чи своїх близьки ніяк не хотів, тим паче за власні $$$
А не простіше замість Aqua гібридний Yaris в аналогічних роках пошукати?
Простіше яріс, да, але дорожче) Зараз влазити в кредит задля заміни машини не готовий, краще вже буду добивати 308, в нього ще трохи ресурсу є. Проїхався в акві в таксі. Машина орендна, тому технічних особливо подробиць не дізнався, але водій не жалівся. Всередині, звичайно, все максимально утилітарно, але пристойно і мене б +- влаштувало. Розумію, що колишня праворулька не ок і треба подивитись вживу пріус с
Этот пробег не для гибрида, экономического смысла 0. Все скушает ремонт батареи через 2-3 года (если повезет).