Zaz Vida 2014 по техпаспорту купувалась в 2015 VIN: Y6DSF69Y0E0014142 тел: 0971023584 Оригінальний пробіг 51 тис.км. від першого власника. Кондиціонер та жопогрійки завод. Нова зима + літо Два підкраси. Задок трошки помятий в стовпчик можливо комусь потрібне авто, яке ще проїде огого з ресурсом. 4500$ ria bazar
Мотор який: GM 8-клап., чи китай 16-клап.? Бо про китай від черрі не дуже позитивні відгуки.
GM 8
4100, якщо до нового року через дію
Кажуть реєстри не працюють і машини не оформлюють
сегодня продал форумчанину без дии и тп... главное знать человека) особено с 2006года
сегодня продал форумчанину без дии и тп... главное знать человека) особено с 2006года
Дія працює + кактус діло каже )
Дія працює + кактус діло каже )
Головне- бажання
Мотор який: GM 8-клап., чи китай 16-клап.? Бо про китай від черрі не дуже позитивні відгуки.
Дійсно, ціна Віди з 8 кл. двигуном - вище. Але у мене була Віда з 16-клап китайським двигуном (106 к.с.), він порівняно зі старим 8-клап. двигуном (85 к.с.) відчутно потужніше на високих оборотах. Динаміка краще - я порівнював. До надійності двигуна от Чери у мене не було зауважень. Навіть коли шукав Гольф, на тестдрайві 1,6 BSE мені не сподобався, бо їхав повільніше, ніж Віда з китайським двигуном.
4000
ап
А чого від Черрі? 1.6 кітайський, то звичайний 1.6 від GM.
Нет Китай чистый
И очень много ставили. У меня такая Вида была. Молодцы китайцы, двигатели хорошие у них получаются. КПП - с нюансами, но ничего критичного. Вообще удивительно, что так долго продается. Я свою с первого просмотра за 4 тис. продал, с китайским двигателем и вдвое большим пробегом.