Якщо ми говоримо про америку і 17-18 рік - то не буде
буде передня чверть переварена, вітягнути лонжерони та половина тайванського заліза + незрозуміло шо з подушками. А так да, все ок, мінімальні ушкодження, брав для себе. Я процес відбору чірокі пройшов з корєшом - лютий треш.
Якщо ми говоримо про америку і 17-18 рік - то не буде
буде передня чверть переварена, вітягнути лонжерони та половина тайванського заліза + незрозуміло шо з подушками. А так да, все ок, мінімальні ушкодження, брав для себе. Я процес відбору чірокі пройшов з корєшом - лютий треш.
Зверху кидали 2 посилання з цінами на взагалі не биті авто
Дива не буває, якбо воно було безпроблемне, воно б не дійшло до аукціону і було б перехвачене місцевими перекупами. У другого, доречі, чомусь масла в моторі немає.
Ну так возьми F-150 в норм комплектации тогда, если машина на 2-3 года. Доски влазят, особенно когда после покатушки все это мокрое и т.д. и в салоне не насрано песком и прочими водорослями. Та же история и с коляской
Дива не буває, якбо воно було безпроблемне, воно б не дійшло до аукціону і було б перехвачене місцевими перекупами. У другого, доречі, чомусь масла в моторі немає.
grep 26.12.2024 18:03 пишет: Ну так возьми F-150 в норм комплектации тогда, если машина на 2-3 года. Доски влазят, особенно когда после покатушки все это мокрое и т.д. и в салоне не насрано песком и прочими водорослями. Та же история и с коляской
ЗЫ: если ты реально серфер)
Выше же тебе отвечал, вейксерф, откуда там песок и водоросли на досках я ХЗ ) Не припоминаю такого + доска высыхает за 15 минут пока ты переодеваешься + чехол для нее. Ф150 не нужен по нескольким причинам и одна из них он может не влезть на паркинг.
На авторіа 30-35 це низ ринку битків. Якщо рулетку полюбляєте то будь-ласка. Я взагалі битки ніколи не розглядав. На вашому місці взяв би якогось кодьяка з такою сумою
На авторіа 30-35 це низ ринку битків. Якщо рулетку полюбляєте то будь-ласка. Я взагалі битки ніколи не розглядав. На вашому місці взяв би якогось кодьяка з такою сумою
А где по ссылке биток?
Ви справді вірите, що з тими авто, що ви скинули все ок? Дивуюсь вашій наївності. Удачі в пошуках
А где по ссылке биток?
Ви справді вірите, що з тими авто, що ви скинули все ок? Дивуюсь вашій наївності. Удачі в пошуках
А чому ні? на Менхеймі вони +- по такі ціні і йдуть. Є взагалі вийнятки, які цілі по 10тис. продаються. 13-17тис. - це нормальна ціна на таке авто, а не якась екслюзивно мала.