На авторіа 30-35 це низ ринку битків. Якщо рулетку полюбляєте то будь-ласка. Я взагалі битки ніколи не розглядав. На вашому місці взяв би якогось кодьяка з такою сумою
А где по ссылке биток?
Ви справді вірите, що з тими авто, що ви скинули все ок? Дивуюсь вашій наївності. Удачі в пошуках
Конкретно с этим может и не ок, но я уверен, что найти "небиток" там и доставить его сюда за 30-32к вполне реально
Dns_kobra 25.12.2024 17:42 пишет: В связи с обстоятельствами нужна большая машина на ПП, смотрю все от битков до купить тут. Возить надо коляски, доски для серфинга, бабушку и сумки с котами. Не могу банально выбрать авто, посоветуйте что то, пока выбор очень странный: Года 2018-2020 1. Audi Q7 - смущает расход в 3.0, убогий экран и качество салона. Из плюсов - очень болььшая машина. 2. Acura MDX, опять двигатель 3,5 + убогие экраны. Но классные комплектации. 3. Тигуан 2.0, смущает, что после А3 будет как шаг назад по динамике и ПП. 4. BMW X3 от 2020 года, смущает что это будет внутри тройка которая уже есть. 5. Мерседесы, у всех ужасная сборка салона. 6.
Что забыл?
мій arteon shooting brake 280 ps 4motion - їде, все поміститься, є складний оригінальний фаркоп (можна на нього бокс поставити, якщо великого багажника буде мало) + 2 роки куланц ще є..і буквально на 2 тис вище бюджету. Дивуюсь кліренсом - не низький. Захочеш ще швидше їхати - на 370 ps перемикнути можна в будь який момент (наразі сток)
Murzik2.0 26.12.2024 15:14 пишет: Імхо, V90CC під запити підходить - там такий багажник, кліренс, посадка не жипівська, ПП, все що треба ТС
Интересный вариант, а они на пневме?
Кажись нет. Я его тестировал году в 19, по Бориспольской шел как корабль, разворачиваться на удивление, для такой то баржи, было легко, салон топ, мотор едет. Да v60cc более веселее, но она значительно меньше.
ну раз така п'янка, то можно і лінкольни шлянуть. (кожна жаба своє болото) і гарні комплектації. і є гарні мотори. і підвіска комфортна. та і багажники нормальні. і гібрид можна пошукати. і спеціальна штука для пляжників, у вигляді кодового замка, присутня. можна закрити ключ в машині і катати вільно.
DimonDSV 30.12.2024 09:29 пишет: ну раз така п'янка, то можно і лінкольни шлянуть. (кожна жаба своє болото) і гарні комплектації. і є гарні мотори. і підвіска комфортна. та і багажники нормальні. і гібрид можна пошукати. і спеціальна штука для пляжників, у вигляді кодового замка, присутня. можна закрити ключ в машині і катати вільно.
ну якщо шукати авто для продажі, то таки лінкольн не підходить. продати його може бути проблемою. не купують, бо не продаси. не продається, бо не купують))
DimonDSV 30.12.2024 10:07 пишет: ну якщо шукати авто для продажі, то таки лінкольн не підходить. продати його може бути проблемою. не купують, бо не продаси. не продається, бо не купують))
цікаве, чму саме Лінкольн настільки не продається у нас? Про Каділаки те саме чув, доречі.
DimonDSV 30.12.2024 10:07 пишет: ну якщо шукати авто для продажі, то таки лінкольн не підходить. продати його може бути проблемою. не купують, бо не продаси. не продається, бо не купують))
Без обид, просто машина ментально у нас не закрепилась
цікаве, чму саме Лінкольн настільки не продається у нас? Про Каділаки те саме чув, доречі.
тому що офіційно не продавались ніколи Хоча всі розуміють що це Форд та Шевроле відповідно - є побоювання щодо запчастин, сервісу і тд. В мого батька в 90-і був Таун Кар, якій він отримав в якості бартеру, потім продав його своєму кєнту - новий власник влупив і тупо десь рік чекав елементи кузову під заміну, оскільки тоді замовляли тупо через діаспору в США. Зараз звісно краще з цим, але народна пам'ять вона така, як і міфи про "заміну свічок в Субару" і тд.
тому що офіційно не продавались ніколи Хоча всі розуміють що це Форд та Шевроле відповідно - є побоювання щодо запчастин, сервісу і тд. В мого батька в 90-і був Таун Кар, якій він отримав в якості бартеру, потім продав його своєму кєнту - новий власник влупив і тупо десь рік чекав елементи кузову під заміну, оскільки тоді замовляли тупо через діаспору в США. Зараз звісно краще з цим, але народна пам'ять вона така, як і міфи про "заміну свічок в Субару" і тд.
запчастини для ТО планових ремонтів на доджа (PCV-клапан, колодки, фільтра, стійки стаба, кілька сайлентів, 2 збіркі пружина/аморт ) з США 35 днів десь 5 баксів за кіло. Вибір запчастин дуже широкий, навіть на авто які вже 30-40 років не роблять. та там взагалі на авто 50х не прблема замовити...цевамне єпропейці
більше того, багато чого (крім кузовщини) є тут з доставкою 1 день але дорожче відсотків на 30-35. кузовщина зі шатів дорого везти, бо велике хоч і легке. на лінкольн дуже дорого (хоча новий наутілус 2024 мені прям подобається зовні...хоч і підвіска на морді в нього проста як кут будинку) ...на кадік не так щоб дорого. GM відрізняєтья тим, що оригінальні запчастини відносно дешеві, нерідко на рівні неоригінала (ніхто ж не забув хто володіє AC Delco). Варто тільки подивитись на вартість в штатах оригінальних важелів підвіски ескалейда або комплекту ГРМ на нього ж для 6,2. (правда там комплекту того )
доречі, якось в 94 здається, пішли з батьком на авторинок. там стояв яскраво блактиний lincoln town car 1982. Вартість була чи то 5 чи то 7 000 баксів. Батя, коли побачив як в мене очі загорілися, прокоментував при продавані "та він нам в гараж не влізе". Продаван відповів, дивлячись на мене -"передай баті, хай купить, ми йому за ці бабки і гараж перебудуємо"
запчастини для ТО планових ремонтів на доджа (PCV-клапан, колодки, фільтра, стійки стаба, кілька сайлентів, 2 збіркі пружина/аморт ) з США 35 днів десь 5 баксів за кіло. Вибір запчастин дуже широкий, навіть на авто які вже 30-40 років не роблять. та там взагалі на авто 50х не прблема замовити...цевамне єпропейці
більше того, багато чого (крім кузовщини) є тут з доставкою 1 день але дорожче відсотків на 30-35. кузовщина зі шатів дорого везти, бо велике хоч і легке. на лінкольн дуже дорого (хоча новий наутілус 2024 мені прям подобається зовні...хоч і підвіска на морді в нього проста як кут будинку) ...на кадік не так щоб дорого. GM відрізняєтья тим, що оригінальні запчастини відносно дешеві, нерідко на рівні неоригінала (ніхто ж не забув хто володіє AC Delco). Варто тільки подивитись на вартість в штатах оригінальних важелів підвіски ескалейда або комплекту ГРМ на нього ж для 6,2. (правда там комплекту того )
доречі, якось в 94 здається, пішли з батьком на авторинок. там стояв яскраво блактиний lincoln town car 1982. Вартість була чи то 5 чи то 7 000 баксів. Батя, коли побачив як в мене очі загорілися, прокоментував при продавані "та він нам в гараж не влізе". Продаван відповів, дивлячись на мене -"передай баті, хай купить, ми йому за ці бабки і гараж перебудуємо"
Еее, Додж то не те, вони довго офіційно продавались і народна памʼять їх в лютий трешак не занесла) Ну й багато їх.
В мого батька був новенький Таун Кар 93 року) Він тоді був власником будівельної кампанії, яка робила ремонт шиферного заводу. А шиферний завод виміняв 12 новеньких Таун Карів та 4 лімузини теж нових в якихось молдаван в обмін на шифер) І потім розраховувались цими тачками. Такі часи були. Батько поїздив на ньому три міс і продав кєнту сбушніку, бо стрьомно було їздити на ньому, вбити могли. А тачка була офігенна! Доречі, з цієї «шиферної» партії ще один Таун Кар був у Паші Лазаренко, а ще один в когось з Суркісів)
Еее, Додж то не те, вони довго офіційно продавались і народна памʼять їх в лютий трешак не занесла) Ну й багато їх.
Багато Джорні, але то не додж, а якась мексиканська дискредитація марки. Дорослі доджі дуже ок.
Та у наc офіціали ж калібер і чарджер продавали точно, й достатньо довго. Я б собі Челенджер взяв би, і пох що обзорність як в танку і хєр де запаркуєшся, але він прикольний, трушний
Багато Джорні, але то не додж, а якась мексиканська дискредитація марки. Дорослі доджі дуже ок.
Та у наc офіціали ж калібер і чарджер продавали точно, й достатньо довго. Я б собі Челенджер взяв би, і пох що обзорність як в танку і хєр де запаркуєшся, але він прикольний, трушний
1) чарджер та челік офіційно не продавались. Продавався на тій самій платформі Chrysler 300 минулого покоління (доречі, все це робилося в канаді )
2) Dodge Avenger та Caliber продавалися офіційно менше 2 років
3) не взяв би ти собі челіка...в нього платформа як у мого крайслера, а це така комфортна баржа, а не драйверз кар. Ну хіба що в стилі комлектух Scat Pack, Hellcat або... Demon .
мексиканського там тільки того, що завод знаходиться у Толука в Мексиці. платформа така сама як у Avenger (який збирався десь штаті Мічиган), той самий двигун (ставилися 2,4, 3,5, 3,6 в обидва) і коробка (6-ст айсин на V6 та забув яка 4-ст на L4), та і у підвісці багато спільного. Просто його чомусь сприймають у нас як SUV...а це мінівен банальний бюджетний soccer mom car я навіть якось хотів його купити. але якось проїхався і зрозумів, що натягувати на платформу avenger достатньо великий жорік - то перебор. Все ж таки там не модульна платформа, тому велика база, великі колеса (велика непідресорена вага) і більша вага ну дуже на ній відчуваються...просто якийсь віз, який некомфортний і не рулиться від слова зовсім. А з 2,4 ще й такий повільний, що капець. ще на 3,6 на повному приводі має права на життя
і про дррослі доджі. Ходить легенда, яка часткова навіть правда , що дорослі , вони ж крайслер 300, побудовані на старючій платформі (100 раз модифіковій правда), яку розробляли ще коли корешилися з мерсом. Підвіска морда там з мерса W220, дупа - W211 (звісно що без пневми). але в повнопривідних модифікаціях там від морди мерса нічого не залишилось мости теж не мерсовскі, а ZF, роздатка теж не мерсовська, а BorgWarner 44-40, коробка теж не мерс, а ZF 8HP
Трохи додам про жорні. Все так, важка цеглина для ну дуже спокійного переміщеня, 11.8с прискорення у L4 world engine 2.4 варіанта. Але я бачу вже не перший раз помилкові твердження, що 2.4 комплектується виключно 4х ступ. автоматом. У мене 2.4 монопривід з ультрадрайвівським 6х 62ТЕ, на автобані комфортно себе почуваєш.
Oleg42 31.12.2024 18:51 пишет: Трохи додам про жорні. Все так, важка цеглина для ну дуже спокійного переміщеня, 11.8с прискорення у L4 world engine 2.4 варіанта. Але я бачу вже не перший раз помилкові твердження, що 2.4 комплектується виключно 4х ступ. автоматом. У мене 2.4 монопривід з ультрадрайвівським 6х 62ТЕ, на автобані комфортно себе почуваєш.
В тебе не Джонні У фрімонта ж ще й дизель був У джорніков на 2,4 тікі 4х
Щось ви всі на той Джорні так збудились, тема ж не про нього. У мене просто був Джорні в топі, це найгірша машина з усіх що у мене була, вона просто відбиває бажання за кермо сідати. Думав, всі доджі такі, ан ніт - зараз Дюранго, все дуже ок.
Порівнюю з тим же QX60/Pathfinder, який теж був і теж підходить під велике авто, Дюранго як на мене значно цікавіший.