Хотів купляти Піксель, але після того як дружині подарував Айфон, прям прозрів від часу роботи екрану. Переключився на Самсунг S23+ , бо по тестах він не критично поступається Айфону по автономності і набагато краще за будь який Піксель. Але, б/у немає, а новий 32кгрн. Якось дофіга за Самсунг. Але раптом, на горизонті замаячив OnePlus Nord 4, по автономності 8-9 годин екрану +- як Самсунг. Але ціна 15-18 тис. Розумію, що китаєць, але не дібільна оболонка як на Сяомі, ну і в цілому наче телефон не поганий, плюс минулі моделі не були провальними. То може хто юзає дану модель, або в кого є досвід минулих моделей? То поділіться своїми враженнями? ПС. Якщо сильно не сподобається, то віддам підростаючому поколінню, або продам.
З літа 2022 року користуюсь OnePlus 9 Pro 12G/256G. Те, що телефон був флагманом відчувається в усьому, починаючи від упаковки. З перших днів експлуатується в різних умовах, в т.ч. і бойових. Захист від ударів та води не заявлений, але падав чимало разів, іноді в багнюку або лужу. Жодних пошкоджень. Але, звісно, постійно у якісному в чохлі. Периодично приходять офіційні оновлення. Останне десь тиждень тому. Зараз 14 андроїд. Швидка зарядка (30 хвилин до 80 процентів), якісний екран, дуже достойні камери, швидке залізо. Я все ще задоволений і не бачу сенсу в оновленні. Единий момент - трохи гірше тримае аккум. Але швидка зарядка це компенсує.
Переключився на Самсунг S23+ , бо по тестах він не критично поступається Айфону по автономності і набагато краще за будь який Піксель. .
Опа, ти ж недавно так хейтив гнусмас, а тут раптом щось змінилось
Ти із своєю неуважністю, вже трохи забебав. Я хейтив Самсунг на ексіносі, і зараз вважаю, що Піксель набагато кращий вибір, якщо обидва на однаковому процесорі.
Oneplus Nord неконкурент галаксі С23. Це спрощена версія. Довго експлатував Oneplus 8pro. Взагалі ніяких проблем не було. Нуль глюків і тд. непогані камери. Гарний звязок. Яблуко тут взагалі не конкурент. Там де у доньки на Яблуці не було звязку у мене 4Ж був. Зараз перейшов на Oneplus 12. Взагалі пісня. батарея - бімба. Дуже швидка зарядка і тд. ТОму шукай не Nord, а повноцінний Oneplus.
У мене OnePlus Open вже більше року. Дуже задоволений. Дизайн ззаду нового OnePlus -точно такий же як у мене. До цього був Oppo x3 pro, також брав щойно він вийшов на глобальний ринок, за цей час тільки батарея "схудла" і телефон почав втрачати заряд за півдня. Воно-то зі швидкою зарядкою добре, але півдня все ж таки мало, тому рік тому перейшов на Open.
До речі, планую наступний телефон дитині саме nord 4, якщо нове щось не вийде за цей час.
Я хейтив Самсунг на ексіносі, і зараз вважаю, що Піксель набагато кращий вибір, якщо обидва на однаковому процесорі.
так Tensor теж гнусмас робить ) якщо що гнусмасів не мав, піксель працює без проблем )
У Тензора, так само як і Ексіноса проблем немає , єдиний недолік, це гірша автономність в порівнянні з Снапдрагон. На даний час, мені більше важлива автономність.
Я не писав, що Норд4 такий самий. Але 32 тис за С23+ не готовий витрачати. В принципі мене і Норд4 влаштовує, процесор норм, оперативки 12гб, і головне процесор енергоефективний,
Мені хоч і подобався OnePlus усім, але зараз краще Pixel. Бо що там далі буде з санкціями і Китаєм - не зрозуміло. Вже зараз у багатьох OnePlus є проблеми з Google Pay. Пише, що несумісний.
codex 27.12.2024 12:17 пишет: Мені хоч і подобався OnePlus усім, але зараз краще Pixel. Бо що там далі буде з санкціями і Китаєм - не зрозуміло. Вже зараз у багатьох OnePlus є проблеми з Google Pay. Пише, що несумісний.
codex 27.12.2024 12:17 пишет: Мені хоч і подобався OnePlus усім, але зараз краще Pixel. Бо що там далі буде з санкціями і Китаєм - не зрозуміло. Вже зараз у багатьох OnePlus є проблеми з Google Pay. Пише, що несумісний.
цікаво. а є більш конкретні приклади або посилання? Читав, що OPPO за яйця взяли в 2022-2023 за 5Ж технологію, тому OPPO зник з Європейського ринку, але про OnePlus нічого такого не читав, в Європі це досить сильний бренд.
Як на нині, то вже древній OnePlus7T Pro ще донині використовую зі службовою сімкою. Окрім зрозумілої за роки користування просадки батареї - нарікань жодних. Хіба на розмір і вагу
codex 27.12.2024 12:17 пишет: Бо що там далі буде з санкціями і Китаєм - не зрозуміло. Вже зараз у багатьох OnePlus є проблеми з Google Pay. Пише, що несумісний.
codex 27.12.2024 14:14 пишет: У жінки перестав Gpay на Oneplus 10 pro працювати. Не дуже копався, але сходу не зміг вирішити. Простіше мабуть буде новий телефон купити.
якщо загугліти Oneplus GPay not supported 2024 то вилізе багато
судячи з того, що загуглив, то це у OnePlus періодично вилазить, але фіксять наче швидко, ось тут 2021-ий рік, така ж проблема була. https://community.oneplus.com/thread/1512701