Що з автояркістю? Вона нормально буде працювати, як я хочу, чи вона працює як вирішив Самсунг? Чогось він постійно її тягне вниз. Почекаю пару днів, може звикне до моїх вподобань.
juiT 29.12.2024 11:23 пишет: Що з автояркістю? Вона нормально буде працювати, як я хочу, чи вона працює як вирішив Самсунг? Чогось він постійно її тягне вниз. Почекаю пару днів, може звикне до моїх вподобань.
це - про адаптивнуяскравість? мені в моїх поточних та попередніх, так й не вдалося дочекатися...просто вимикаю цю "фічу".
Про адаптивну. Я на китайцям плювався , там взагалі багато речей через . Але це ж Самсунг, не емейзінг, все по чесному. Те що немає правильно працюючої адаптивної яскравості, це звиздець . І ніхто в оглядах не каже про це. Зато камери середньої поганості порівнюють, які нафіг нікому не потрібні в середньому бюджеті. Ще з мінусів, букви сильно близько до лівого краю екрану, не дуже зручно читати і наче ховаються за гранню.
Пс. Ще не купив, у дружини старий взяв. Бо діагональ лопата + вага. Вирішив трошки поюзати. Поки, що плюсів над Пікселем не бачу. Єдиний плюс, батарея нормально тримає, бо максимально свіжа.
juiT 29.12.2024 13:46 пишет: Що це за хрінь? Два рази тап Самсунг.
не знаю, що тут тебе так не влаштовує (я цим тапом мало користуюсь, але в мене він такого роздратування/негативу не викликає), але ж, явно тобі самсунг не заходить, не муч себе, купи вже пікселя/ван пласа та закрий, на якийсь час, цей гештальт
не знаю, що тут тебе так не влаштовує (я цим тапом мало користуюсь, але в мене він такого роздратування/негативу не викликає), але ж, явно тобі самсунг не заходить, не муч себе, купи вже пікселя/ван пласа та закрий, на якийсь час, цей гештальт
Ну да, піксель і вперед. Раз і камера краще, і меню, і зручніше
Проблема в тому, що автономність у Пікселя буде гірша. Дивився А55 - сподобавмя і саме головне, що автономність в нього гарна. FE24 - взагалі не зрозумів цей телефон. В бюджеті 20тис грн, то немає особливо і вибору. Піксель 7 про слабий по автономності. Піксель 8 про, на 250-300уе дорожче, так само як і S23plus. У китайців є загроза з ГуглПей. Єдине, якби десь інфу нарити по автояркості в А55, бо інше, то вже не так важливо.
juiT 29.12.2024 20:08 пишет: Піксель 7 про слабий по автономності.
не знаю що ви з ними робите, але дуже рідко я встигаю посадити батарейку нижче 50% за день. звісно на ніч на зарядку ставлю. чи треба щоб більше одного дня працював?
Проблема в тому, що автономність у Пікселя буде гірша. Дивився А55 - сподобавмя і саме головне, що автономність в нього гарна. FE24 - взагалі не зрозумів цей телефон. В бюджеті 20тис грн, то немає особливо і вибору. Піксель 7 про слабий по автономності. Піксель 8 про, на 250-300уе дорожче, так само як і S23plus. У китайців є загроза з ГуглПей. Єдине, якби десь інфу нарити по автояркості в А55, бо інше, то вже не так важливо.
я днями купив А55 для дружини. Якщо є предметні питання, давай. Автояскравість, от просто зараз активував, у напівтемній кімнаті відразу прагне до мінімалки, переходжу в іншу комнату, що освітлена рази в три більше, то автоматично підіймає яскравість, приблизно у ті ж три рази... Логіка роботи зрозуміла, суб'єктивно, таке враження,що працює ця адаптивність дещо краще ніж у ноте 10 та м34, з якими порівнюю. Ну й мабуть, на 4пда можна більше інфи нарити.
juiT 29.12.2024 22:59 пишет: Що з автономністю? Скільки годин екрану від зарядки?
нажаль, я це не можу перевірити/протестувати, бо в дружини є така звичка, підзаряджати по декілька разів на день, нічого з цим не можу вдіяти, як не намагався
juiT 29.12.2024 11:17 пишет: Потрібно 5*6. Але ярлики більші, як це реалізовано на Пікселі. Самсунг не зміг, наскільки я розумію.
в налаштуваннях маштаб є. Про ярлики я щось не зрозумів, ти або вибираєш меншу кількість ярликів але більші розміром, або більше ярликів але менші розміром, єдине чим трохи можна зіграти це відстанню між ярликами.
не знаю що ви з ними робите, але дуже рідко я встигаю посадити батарейку нижче 50% за день. звісно на ніч на зарядку ставлю. чи треба щоб більше одного дня працював?
Якщо знімеш з ранку із зарядки, бо пізно ввечері. То зможеш показати скільки годин екрану за 1-2 доби в тебе виходить?
Якщо так довго і ретельно обирати телефон,кидатися від одного виробника до іншого то в фіналі буде куплена якась шляпа або не куплено нічого.Тим паче що нормальні і перевірені варіанти пікселя і самсунга були вже обговорені 100500 раз,і різниця цих девайсів дійсно в межах похибки.До будь якого андроїду звикаєш за тиждень це ж не глобальний перехід на ІОS.
Якщо знімеш з ранку із зарядки, або пізно ввечері. То зможеш показати скільки годин екрану за 1-2 доби в тебе виходить?
Вчора вечером і сьогодні спостерігав спеціально за автояскравістю. Все адекватно, кожен раз при зміні умов мінялися налаштування.
По автономності, останні пару днів стабільно висаджую 50 % приблизно за день (десь з 8:00 до 00:00)