не знаю, що тут тебе так не влаштовує (я цим тапом мало користуюсь, але в мене він такого роздратування/негативу не викликає), але ж, явно тобі самсунг не заходить, не муч себе, купи вже пікселя/ван пласа та закрий, на якийсь час, цей гештальт
Проблема в тому, що автономність у Пікселя буде гірша. Дивився А55 - сподобавмя і саме головне, що автономність в нього гарна. FE24 - взагалі не зрозумів цей телефон. В бюджеті 20тис грн, то немає особливо і вибору. Піксель 7 про слабий по автономності. Піксель 8 про, на 250-300уе дорожче, так само як і S23plus. У китайців є загроза з ГуглПей. Єдине, якби десь інфу нарити по автояркості в А55, бо інше, то вже не так важливо.
Вчора вечером і сьогодні спостерігав спеціально за автояскравістю. Все адекватно, кожен раз при зміні умов мінялися налаштування.
По автономності, останні пару днів стабільно висаджую 50 % приблизно за день (десь з 8:00 до 00:00)
П.с. в мене теж А55
до речі, я теж перемикнув вчора в А55 на адаптивну...й за добу запитав у дружини чи все ок із яскравістю було? Відповіла, що жодних проблем/дискомфорту не відчула, все ок. Я й в своєму М34 так само, минулу добу провів на адаптивній...й тільки зараз про це згадав ...таки дійсно, доволі адекватно воно працює.
Р7, вайфай та моб мережа, вибрав суботу, бо якраз саме активне використання зазвичай на вихідні. Заряджання обмежено до 80%. Добре акум зжер відеодзвінок по месенджеру тривалістю 35 хв.
Все ок з One+, навіть бюджетна модель працює відмінно. Купив малому пару місяців тому Nord 3 CE, після Samsung A51 задоволений. Якщо порівнювати з Xiaomi, система не забита рекламою і взагалі працює на порядок плавніше. Датчик наближення, авто яскравість, автономність, екран все ок.
egorka 23.01.2025 17:34 пишет: Так вже є13 R від 35880 грн
не можу себе примусити прийняти китайця дорожчого $500
Я очікую ціну 25-27, але коли з'являться масово. Ну в мене підряд два китайці без проблем, а в малого на Самсі і динамік міняли(захрипів) і під кінець дисплей спочатку зеленими смужками пішов а за пару днів згас взагалі. А зараз він каже що йому One+ більше навіть подобається, відмітив що зв'язок краще став.
egorka 23.01.2025 17:34 пишет: Так вже є13 R від 35880 грн
не можу себе примусити прийняти китайця дорожчого $500
Я очікую ціну 25-27, але коли з'являться масово. Ну в мене підряд два китайці без проблем, а в малого на Самсі і динамік міняли(захрипів) і під кінець дисплей спочатку зеленими смужками пішов а за пару днів згас взагалі. А зараз він каже що йому One+ більше навіть подобається, відмітив що зв'язок краще став.
та то в мене дружина планує свій хіаомі поміняти то і запитав про ван плас бо я на тих андроїдах не розуміюся