гарний, доглянутий Форік - дешево не буде, на жаль і так, тут вже далеко не кожен буде готовий віддати 6+ 3а 20-річну і доволі специфічну машину але всяке у житті буває... я майже випадково купив "у колекцію" Outback BP 3.0 B13 дуже дешево було. косяків звісно купа, але кузов живий, це найголовніше
у мене SG 2003 року, 2.0 турбо на ручці з невеликою купкою тюнінгу зараз не продаю, скоріше хизуюсь мабуть після війни продаватиму, якщо доживу і знайдеться варіант живого по кузову 2.5 турбо, вже на шестиступі
Що там моніторити?) форуми практично мертві...
Що там моніторити?) форуми практично мертві...
100% Ещё кое как группы в Вайбере - телеге живут но активность раз в 7 упала
Форестер до 150 тис??? За 7??? То «сир хохланд» )
Кто-то ещё в таких авто смотрит на цифру одометра? Они же все почти ещё 15 лет назад смотаны были. Некоторые по многу раз).
ну чому ж... особисто мій пробіг за рік зазвичай не перевищує 5-6 тисяч км а враховуючи що машин кілька - то на кожну припадає ще менше
в Клубі є субаровласники, у яких машина 10+ років, в одних руках якщо хтось із них їздить так само небагато - то запросто буде "сумнівний невеликий пробіг"
але згоден з тим, що ані рік ані пробіг до стану автомобіля мають досить-таки опосередковане відношення особливо якщо турбо. там сміливо "кілометр за п'ять" рахувати можна, бо ж на них їздять зазвичай не як "в магазин за продуктами"
в Клубі є субаровласники, у яких машина 10+ років, в одних руках якщо хтось із них їздить так само небагато - то запросто буде "сумнівний невеликий пробіг"
В мене теж так . Моєму Пижу 24 роки , в мене він 10+ років , на одометрі 240 тисяч . Цілий , живий , ламповий