гарний, доглянутий Форік - дешево не буде, на жаль і так, тут вже далеко не кожен буде готовий віддати 6+ 3а 20-річну і доволі специфічну машину але всяке у житті буває... я майже випадково купив "у колекцію" Outback BP 3.0 B13 дуже дешево було. косяків звісно купа, але кузов живий, це найголовніше
у мене SG 2003 року, 2.0 турбо на ручці з невеликою купкою тюнінгу зараз не продаю, скоріше хизуюсь мабуть після війни продаватиму, якщо доживу і знайдеться варіант живого по кузову 2.5 турбо, вже на шестиступі
ну чому ж... особисто мій пробіг за рік зазвичай не перевищує 5-6 тисяч км а враховуючи що машин кілька - то на кожну припадає ще менше
в Клубі є субаровласники, у яких машина 10+ років, в одних руках якщо хтось із них їздить так само небагато - то запросто буде "сумнівний невеликий пробіг"
але згоден з тим, що ані рік ані пробіг до стану автомобіля мають досить-таки опосередковане відношення особливо якщо турбо. там сміливо "кілометр за п'ять" рахувати можна, бо ж на них їздять зазвичай не як "в магазин за продуктами"
В ответ на: в Клубі є субаровласники, у яких машина 10+ років, в одних руках якщо хтось із них їздить так само небагато - то запросто буде "сумнівний невеликий пробіг"
В мене теж так . Моєму Пижу 24 роки , в мене він 10+ років , на одометрі 240 тисяч . Цілий , живий , ламповий