Задача стовпчиків- заробити побільше бабла власниками евакуаторів.
Я звісно свічку не тримав, але наприклад загородили стовпчиками тротуар біля мого будинку (ПОХ) і стало прекрасно - зручний тротуар, де можуть спокійно розійтися люди, ще і не загомняканий землею яку колись паркованці наносили. У воплі "нема місця паркуватися" не повірю поки бачитиму вільні місця на парковках в радіусі 200-300 м. Да, доведеться кілька хв іти і еквівалент кави на заправці за ніч платити, жизньболь.
Так а яка нормальна ширина тротуару має бути, щоб спокійно розходились люди?
нема такого поняття - нормальна ширина. Коли я пішохід - я для мене нормально 10 метрів, можливо. Запхати машину на тротуар це не пріоритет для мене, навіть якщо він шириною метри 4. Хай паркованці шукають іншу парковку.
opexkiev 21.01.2025 13:40 пишет: нема такого поняття - нормальна ширина. Коли я пішохід - я для мене нормально 10 метрів, можливо. Запхати машину на тротуар це не пріоритет для мене, навіть якщо він шириною метри 4. Хай паркованці шукають іншу парковку.
Есть в СНИПах минимальная ширина тротуара, которая считается 1,5 метра. А свои хотелки про 10 метров, оставь при себе. Ты не один участник движения в городе.
якщо ви не один, то і не варто ставити авто - лишіть місце іншим. ви ж не один. місто для людей. автомобілям не місце на тротуарах. невже вам кайфово жити на парковці?
якщо ви не один, то і не варто ставити авто - лишіть місце іншим. ви ж не один. місто для людей. автомобілям не місце на тротуарах. невже вам кайфово жити на парковці?
Місто для людей, чи місто для людей,які не мають персональних автівок,а сфера обслуговування для них всюди ходить пішки?
DimonDSV 21.01.2025 23:29 пишет: місто для людей. автомобілям не місце на тротуарах. невже вам кайфово жити на парковці?
Як хтось вже тут писав колись, в автомобілях теж люди їздять, не рептилоїди. І ви теж. Якщо тротуар дійно 10 метрів, то виділити з них 5 на перпендикулярну парковку (обмеживши стовпчиками решту) хіба не виглядає логічно? Лишиться місця і пішоходам, і навіть на велодоріжку. Ось тут наводили приклад васильківської, а мій - проспект берестейський, в бік центру, від повітрофлотського мосту і до галицької площі. Тротуар широченний, людей ходить мало. Та боже, ну зробили б парковку, чи перпендикулярну чи під кутом, ще й велосмугу на тротуарі, всім би вистачило, але ж ніт. Я сам ходжу пішки і їжджу на моноколесі, і люблю велосмуги і велодоріжки, і проти тотальної автомобілізації, але ж треба якось і міру знати
ssb 22.01.2025 02:08 пишет: всім би вистачило, але ж ніт.
Ще раз кажу, задача - пересадити Вас на тролейбуси, які спеціально продовжили до Бесарабки. Да, з бабками, бомжами, без музики і кондиціонера Якщо не подобається - наступного разу голосуйте за людину яка декларуватиме тротуари не більше 1 метра, кожному безкоштовне паркомісце біля під'їзду, і пріоритет приватного авто над трамваєм:)
Я сам ходжу пішки і їжджу на моноколесі, і люблю велосмуги і велодоріжки, і проти тотальної автомобілізації, але ж треба якось і міру знати
погоджуюсь. повинно бути все гармонічно. просто нам дісталось автомобілецентрично сплановане місто. тепер треба зробити його комфортнішим. та навіть для самих автомобілів. а ще зараз немає генерального планування. все робиться точково. і маємо перекоси в різні сторони.
я ж хочу щоб зручно було всім. але треба йти на компроміси. так виходить, що більше всього "постраждають" саме автомобілісти.
Я сам ходжу пішки і їжджу на моноколесі, і люблю велосмуги і велодоріжки, і проти тотальної автомобілізації, але ж треба якось і міру знати
погоджуюсь. повинно бути все гармонічно. просто нам дісталось автомобілецентрично сплановане місто. тепер треба зробити його комфортнішим. та навіть для самих автомобілів. а ще зараз немає генерального планування. все робиться точково. і маємо перекоси в різні сторони.
я ж хочу щоб зручно було всім. але треба йти на компроміси. так виходить, що більше всього "постраждають" саме автомобілісти.
Будемо чекати,що Берестейський стане пішохідним, з велодоріжкою метрів 20 шириною? Ібо нєфіг,місто для людей
Будемо чекати,що Берестейський стане пішохідним, з велодоріжкою метрів 20 шириною? Ібо нєфіг,місто для людей
Каких людей? Кто так решил? Автолюбители уже не люди?
hugo-smk 22.01.2025 12:42 пишет: Будемо чекати,що Берестейський стане пішохідним, з велодоріжкою метрів 20 шириною? Ібо нєфіг,місто для людей
Наразі вже дочекались міста, яким не проїхать і не запаркуватись. Ібо нефіг, місто - для автомобілів. Зручно, чо.
Тільки як провести опитування хто куди хоче з цього міста емігрувати - в топ-20 будуть чомусь виключно міста з дорогою парковкою, евакуаторами, і велодоріжками.
Тільки як провести опитування хто куди хоче з цього міста емігрувати - в топ-20 будуть чомусь виключно міста з дорогою парковкою, евакуаторами, і велодоріжками.
От ти особисто - куди б саме емігрував би?
Швейцарію
Що, саме кацапською мовою проводили опитування у Швейцарії?
Що, саме кацапською мовою проводили опитування у Швейцарії?
Звiсно ж не в Швейцарії, а на якомусь анонiмному(вважай ангажованому) тематичному телеграм каналi. Але, враховуючи що, наприклад, мої вже в наступному роцi планують на громадянство подаватись(а в мiсцевих плебiсцитах вже зараз приймають участь), то вибiрка могла б бути й цiлком репрезентативною. У племiнника в класi так взагалi корiнних трохи бiльше за одного, то нащо їх в принципi про щось запитувати?
Швейцарію
О да, як анонімний опрос рашистів скаже, так в швейцарії обов'язково і зроблять. ))
В ответ на: Тільки як провести опитування хто куди хоче з цього міста емігрувати - в топ-20 будуть чомусь виключно міста з дорогою парковкою, евакуаторами, і велодоріжками.
только перечисленные причины будут либо вообще не рассматриваться при эмиграции либо будут в конце списка при таком опросе. Они в нагрузку идут.