Були з жінкою в Трц республіка і там є салон китайських авто, завезли їм новий якийсь vw id.unix, аналог Cupra Tavascan, роблять на одному заводі, купру для Європи, фолькс для китайців. Хто юзає електрички vw звідти? Де обслуговуєте, як надійність? Дружині сподобалась, та й ціна приємна, 33900 за повний привід на 340 л.с. Оригінально на єтрона цілимось, але то ж типу нове і заряжене не гірше. Навіть DCC є
plach 28.12.2024 13:33 пишет: Якщо вас не смущає ззаді барабанні гальма, як на старих жигулях, то можна брать. Мене цей момент відвернув навіть в ту сторону дивитися.
Барабани так, відвертає нормально. Але все інше виглядає норм, більш-менш. Всеодно єтрон поки на першому місці, але ж варіанти теж треба розглядати. Нове авто завжди легше придбати
plach 28.12.2024 13:33 пишет: Якщо вас не смущає ззаді барабанні гальма, як на старих жигулях, то можна брать. Мене цей момент відвернув навіть в ту сторону дивитися.
keen 28.12.2024 13:42 пишет: не знайшов інфи, що там з оцинковкою. Бачив кілька відео з китайськими тойотами та хондами, що починали після наших зим ржавіти на перший рік.
Краще дивитися на заірджавлені задні диски та вічно закисаючі непрацюючі колодки?
Краще дивитися на заірджавлені задні диски та вічно закисаючі непрацюючі колодки?
в мене на електричці диски однаково іржавіють, що спереду, що ззаду, тобто тільки за умови довгого перебування на повітрі без руху (аналогічно двз). Не розумію, як воно може бути по іншому, якщо вага 50/50
На єтроні є система, яка періодично сама очищає колодки. Хз чого тут так не зробить
Бо там нафіг дискові не вперлися, через те що гальмування рекуперацією через задню вісь. електродвигун тормозить краще, ніж диски у деяких.
Не розумію, як воно може бути по іншому, якщо вага 50/50
параллелограмм сил, школьная физика. При нормально работающих передних тормозах, задние практически задействуются только для ручника. Поэтому, чем проще, тем лучше.
На єтроні є система, яка періодично сама очищає колодки. Хз чого тут так не зробить
это из серии "умный человек обязательно найдёт выход из сложной ситуации...в которую мудрый просто не попадёт"
Костя тиждень відсиджувався мовчки, як в сусідній темі попалився, але продовжив далі в своєму незмінному стилі Так от, цей "умний чєловєк" і "мудрий" - одна і та ж персона, якщо говорити про Ауді і Фольц.
давайте по сути: есть практичное и абсолютно рабочее решение. А есть сегмент "люкс", где происходит демонстрация инженерного мастерства ради самого мастерства.
Не розумію, як воно може бути по іншому, якщо вага 50/50
параллелограмм сил, школьная физика. При нормально работающих передних тормозах, задние практически задействуются только для ручника. Поэтому, чем проще, тем лучше.
тобто клон костіюриста хоче сказати, що задні гальмівні диски тупо непотрібні, вони тільки для ручника?
а чем должны смущать задние барабаны?
Тим що на порозі вже 2025рік, а китайці і далі економлять на всьому, лиш би зробити машину за 25к а то і дешевше . Тому я для себе зробив висновок, що то просто одноразова бляшанка, з гарним дизайном, як вони кажуть, перемальованим Урусом
Китайці? Це як раз німці (ваг) економлять. Барабани задні на всих електрофольцах, і евро, і китайського виробництва. В китайців , той же Бід, дискові тормоза.