guevara 21.05.2025 12:52 пишет: Взяв собі Denza N7 2023 повний привід, пневма. Машина вогонь. Діти в захваті. Але ще розбираюсь з налаштуваннями, та софтом.
Вітаю. З китайцями в мене хоч шось може скластися тільки за наявності нормального обслуговування для них і запчастин. Європейські авто на порядок краще в цьому плані
І явно ж не за ціною +/- 30к$... А десь напевне за +/- 50к€
У нього трохи сумна доля в плані ціни. Бо його виробляють у Китаї і імпортують до Європи сплачуючи доволі конські ввізні митні тарифи на китайські електрички. Тому певно він буде ближче до 40-50к
Я вірно розумію - що останнє місце серед вагівських електрокарів (e-tron не беремо до уваги) ви тут зараз подаєте як успіх?
Я не подаю, просто інформую. І не серед вагівських електрокарів, а серед усіх електричок усіх виробників, що були зареєстровані у квітні у Німеччині. Включаючи Теслу та BYD
Я вірно розумію - що останнє місце серед вагівських електрокарів (e-tron не беремо до уваги) ви тут зараз подаєте як успіх?
Я не подаю, просто інформую. І не серед вагівських електрокарів, а серед усіх електричок усіх виробників, що були зареєстровані у квітні у Німеччині. Включаючи Теслу та BYD
)) А, ну тоді успіх такий собі. Ціла Європа за березень:
Якщо подивитися на Таваскан, як єдину автівку китайського виробництва у списку, то можна вважати успіхом комуністичної партії Хоча ще ніби то китайські Тесли Вай завозять потроху.
Якщо подивитися на Таваскан, як єдину автівку китайського виробництва у списку, то можна вважати успіхом комуністичної партії
Я би подивився яка була б позиція Таваскана в Європі, якби коштував він як в нас на разі ті ж +/- 30к$ за повнопривідну версію
Глянув на мобілі - десь за 45-60к новий повнопривідний Таваскан. Я б не взяв Ці низькі ціни в Україні просто через те що немає ввізного податку та ПДВ. Рай для мікрохвильовочників усіх типів гг
nope 21.05.2025 18:24 пишет: Рай для мікрохвильовочників усіх типів гг
Ну не зовсім всіх типів. Тип - європейська, під капот якої зможуть заглянути офіціали під ці параметри не потрапляє...
Не всі Фольксвагени однаково корисні. Наскільки мені відомо, Ауді Є-трони прекрасно обслуговуються на офіційних дилерах, а про гарантійну заміну батарейки на Порше Тайкан я навіть тут писав здається.
nope 21.05.2025 18:24 пишет: Рай для мікрохвильовочників усіх типів гг
Ну не зовсім всіх типів. Тип - європейська, під капот якої зможуть заглянути офіціали під ці параметри не потрапляє...
Не всі Фольксвагени однаково корисні. Наскільки мені відомо, Ауді Є-трони прекрасно обслуговуються на офіційних дилерах, а про гарантійну заміну батарейки на Порше Тайкан я навіть тут писав здається.
Kudr 22.05.2025 14:45 пишет: Стикнулись з неочікуваною проблемою в пошуках е-трон. Хочемо світлий салон і не чорний, сірий колір. Це прям труба
О, кольори салону зараз світлі (і просто нечорні) щось не дуже в пошані у автовиробників) Стелі то і взагалі зараз напевне світлі важче знайти, ніж темні) Або лише в базових комплектаціях... Добре хоч зовнішні білі кольори авто ще поки не забанили
Kudr 22.05.2025 14:45 пишет: Стикнулись з неочікуваною проблемою в пошуках е-трон. Хочемо світлий салон і не чорний, сірий колір. Це прям труба
О, кольори салону зараз світлі (і просто нечорні) щось не дуже в пошані у автовиробників) Стелі то і взагалі зараз напевне світлі важче знайти, ніж темні) Або лише в базових комплектаціях... Добре хоч зовнішні білі кольори авто ще поки не забанили
мені здається через деякий час попустить з цим дибілізмом "чорних стель", але навипускали багато
мені здається через деякий час попустить з цим дибілізмом "чорних стель", але навипускали багато
Ще б їх з рояльним лаком попустило , бо про салони вже мовчу, але вже і до обвісів подобиралися, як на тому ж сабжевому Юніксі
Ще б їх з рояльним лаком попустило , бо про салони вже мовчу, але вже і до обвісів подобиралися, як на тому ж сабжевому Юніксі
ну я нещодавно прозрів що за хромом набагато складніше доглядати ніж за рояльним лаком але так, багато авто щось вже занадто цим зловживають, а ще почали тканину в панелі ставити зараз, а я так радів на початку 2000-х коли від цих тканин в картах автовиробники відмовились і почали ставити шкіру (та хоч штучну)