Взяв собі Denza N7 2023 повний привід, пневма. Машина вогонь. Діти в захваті. Але ще розбираюсь з налаштуваннями, та софтом.
Взяв собі Denza N7 2023 повний привід, пневма. Машина вогонь. Діти в захваті. Але ще розбираюсь з налаштуваннями, та софтом.
Вітаю. З китайцями в мене хоч шось може скластися тільки за наявності нормального обслуговування для них і запчастин. Європейські авто на порядок краще в цьому плані
Цікаво буде подивитися статистику продажів нових електриків за 2025. Думаю Юнікси непогано так відхватять долю ринку.
На німецькому ринку вже потроху забирає. Він називається у Європі Cupra Tavascan, потроху перебирає долю ІД.4
Я вірно розумію - що останнє місце серед вагівських електрокарів (e-tron не беремо до уваги) ви тут зараз подаєте як успіх?
І явно ж не за ціною +/- 30к$... А десь напевне за +/- 50к€
У нього трохи сумна доля в плані ціни. Бо його виробляють у Китаї і імпортують до Європи сплачуючи доволі конські ввізні митні тарифи на китайські електрички. Тому певно він буде ближче до 40-50к
Я вірно розумію - що останнє місце серед вагівських електрокарів (e-tron не беремо до уваги) ви тут зараз подаєте як успіх?
Я не подаю, просто інформую. І не серед вагівських електрокарів, а серед усіх електричок усіх виробників, що були зареєстровані у квітні у Німеччині. Включаючи Теслу та BYD
Я не подаю, просто інформую. І не серед вагівських електрокарів, а серед усіх електричок усіх виробників, що були зареєстровані у квітні у Німеччині. Включаючи Теслу та BYD
)) А, ну тоді успіх такий собі. Ціла Європа за березень:
Якщо подивитися на Таваскан, як єдину автівку китайського виробництва у списку, то можна вважати успіхом комуністичної партії Хоча ще ніби то китайські Тесли Вай завозять потроху.
Якщо подивитися на Таваскан, як єдину автівку китайського виробництва у списку, то можна вважати успіхом комуністичної партії
Я би подивився яка була б позиція Таваскана в Європі, якби коштував він як в нас на разі ті ж +/- 30к$ за повнопривідну версію
Якщо подивитися на Таваскан, як єдину автівку китайського виробництва у списку, то можна вважати успіхом комуністичної партії
Я би подивився яка була б позиція Таваскана в Європі, якби коштував він як в нас на разі ті ж +/- 30к$ за повнопривідну версію
Глянув на мобілі - десь за 45-60к новий повнопривідний Таваскан. Я б не взяв Ці низькі ціни в Україні просто через те що немає ввізного податку та ПДВ. Рай для мікрохвильовочників усіх типів гг
Рай для мікрохвильовочників усіх типів гг
Ну не зовсім всіх типів. Тип - європейська, під капот якої зможуть заглянути офіціали під ці параметри не потрапляє...
Ну не зовсім всіх типів. Тип - європейська, під капот якої зможуть заглянути офіціали під ці параметри не потрапляє...
хіба стелантіси всілякі не потрапляють? Десь бачив навіть відео, що рено меган електричний офи можуть обслужити.
Не всі Фольксвагени однаково корисні. Наскільки мені відомо, Ауді Є-трони прекрасно обслуговуються на офіційних дилерах, а про гарантійну заміну батарейки на Порше Тайкан я навіть тут писав здається.
Не всі Фольксвагени однаково корисні. Наскільки мені відомо, Ауді Є-трони прекрасно обслуговуються на офіційних дилерах, а про гарантійну заміну батарейки на Порше Тайкан я навіть тут писав здається.
Тайкан в Україні офіційно продається якщо що.
Стикнулись з неочікуваною проблемою в пошуках е-трон. Хочемо світлий салон і не чорний, сірий колір. Це прям труба
Стикнулись з неочікуваною проблемою в пошуках е-трон. Хочемо світлий салон і не чорний, сірий колір. Це прям труба
О, кольори салону зараз світлі (і просто нечорні) щось не дуже в пошані у автовиробників) Стелі то і взагалі зараз напевне світлі важче знайти, ніж темні) Або лише в базових комплектаціях... Добре хоч зовнішні білі кольори авто ще поки не забанили
О, кольори салону зараз світлі (і просто нечорні) щось не дуже в пошані у автовиробників) Стелі то і взагалі зараз напевне світлі важче знайти, ніж темні) Або лише в базових комплектаціях... Добре хоч зовнішні білі кольори авто ще поки не забанили
мені здається через деякий час попустить з цим дибілізмом "чорних стель", але навипускали багато
мені здається через деякий час попустить з цим дибілізмом "чорних стель", але навипускали багато
Ще б їх з рояльним лаком попустило , бо про салони вже мовчу, але вже і до обвісів подобиралися, як на тому ж сабжевому Юніксі
...
Ще б їх з рояльним лаком попустило , бо про салони вже мовчу, але вже і до обвісів подобиралися, як на тому ж сабжевому Юніксі
ну я нещодавно прозрів що за хромом набагато складніше доглядати ніж за рояльним лаком але так, багато авто щось вже занадто цим зловживають, а ще почали тканину в панелі ставити зараз, а я так радів на початку 2000-х коли від цих тканин в картах автовиробники відмовились і почали ставити шкіру (та хоч штучну)