Всіх з Новим роком! Допоможіть з вибором, вагаюсь між Samsung/Sony.Восьма серія в приоритеті. Зараз в наявності приставка Nvidia Shield, з підтримкою DV,Samsung не підтримує. Оце сижу і думаю, може простіше приставку поміняти і взяти Samsung?Що зараз по экранам? 120 герц+кюлед...На що звернути увагу? Планую взяти з розтермінуванням, бюджет бажано до 100 000,якщо є аргументи, можна підняти планку
Добра. Як я вибирав колись. Прийшов в магаз, це було років 20-25 тому, правда і магазом з великим вибором був фокстрот. Поскидав ті що сподобались до дефолтних настроювань. Та чисто на візуал вибрав тоді досить модну плазму Панасонік-Віера. Тільки в 24му він почав глючити (хдми отпадает, но єто плату надо искать хдмишную). А по єкрану 0 претензій до сьогодні, розібрав - конденсатори всі живі. Прийди в той самий Єпішентр - там зараз мабуть найбільші шоуруми та подивись що буде приємно оку. Потім почитай відгуки, та подивись скількі тем по ремонту на профільних форумах.
kkk_GAZ240 02.01.2025 15:19 пишет: Добра. Як я вибирав колись. Прийшов в магаз, це було років 20-25 тому, правда і магазом з великим вибором був фокстрот. Поскидав ті що сподобались до дефолтних настроювань. Та чисто на візуал вибрав тоді досить модну плазму Панасонік-Віера. Тільки в 24му він почав глючити (хдми отпадает, но єто плату надо искать хдмишную). А по єкрану 0 претензій до сьогодні, розібрав - конденсатори всі живі. Прийди в той самий Єпішентр - там зараз мабуть найбільші шоуруми та подивись що буде приємно оку. Потім почитай відгуки, та подивись скількі тем по ремонту на профільних форумах.
От тільки в епіку топових лінійок на соні, ні корейців немає.
У знайомої ТВ Самсунг 55, 4 чи 5 років. Нещодавно спочатку на половині екрану потухла підсвітка, через пару днів потухла повністю. Тєлік поїхав у сервіс, ремонт вийшов 7К грн. Замінили підсвітку, знизили трохи яскравість, дали рік гарантії. По словам сервісників, Самс-ЛЖ, при активному використанні підсвітка живе 3 роки. Це я до того, що не дивився б на Самс взагалі. Соньки такого ж віку і старші працюють у знайомих без жодних зауважень. Ну і бонусом у Соні нормальна ОС, а не оте непорозуміння самсунгівське.
YSK 03.01.2025 09:49 пишет: У знайомої ТВ Самсунг 55, 4 чи 5 років. Нещодавно спочатку на половині екрану потухла підсвітка, через пару днів потухла повністю. Тєлік поїхав у сервіс, ремонт вийшов 7К грн. Замінили підсвітку, знизили трохи яскравість, дали рік гарантії. По словам сервісників, Самс-ЛЖ, при активному використанні підсвітка живе 3 роки. Це я до того, що не дивився б на Самс взагалі. Соньки такого ж віку і старші працюють у знайомих без жодних зауважень. Ну і бонусом у Соні нормальна ОС, а не оте непорозуміння самсунгівське.
в мене вже другий самсунг працюе років 8 тьфу тьфу. Перший теж працював років вісім, продав сусіду то і досі працює, то може такий попався
YSK 03.01.2025 09:49 пишет: У знайомої ТВ Самсунг 55, 4 чи 5 років. Нещодавно спочатку на половині екрану потухла підсвітка, через пару днів потухла повністю. Тєлік поїхав у сервіс, ремонт вийшов 7К грн. Замінили підсвітку, знизили трохи яскравість, дали рік гарантії. По словам сервісників, Самс-ЛЖ, при активному використанні підсвітка живе 3 роки. Це я до того, що не дивився б на Самс взагалі. Соньки такого ж віку і старші працюють у знайомих без жодних зауважень. Ну і бонусом у Соні нормальна ОС, а не оте непорозуміння самсунгівське.
а в мене історія протилежна, сонька крякнулась рівно через тиждень після закінчення гарантії(екран).А от самсунг восьмої серії працює ідеально вже 12 років, але хочеться 4К інколи
а в мене історія протилежна, сонька крякнулась рівно через тиждень після закінчення гарантії(екран).А от самсунг восьмої серії працює ідеально вже 12 років, але хочеться 4К інколи
Отож! Будь яка вибірка з єдиного власного девайсу взагалі ні про що не каже. Завжди дивують аргументи "в мене девайс фірми Х зламався, тому більше нічого цієї фірми не купую", чи навпаки - "в мене девайс фірми Y працює багато років, купуйте Y!". Невже не зрозуміло, що з точки зору статистики - це інформація абсолютно нікчемна? Це навіть не інформація, це - інформаційний шум.
Може все навпаки? Якраз самси і лижі працюють дуже і дуже довго і безпроблемно. І якраз Tizen найзручніше що може бути,бо андроїд ще те гівно. Не знав що у sony немає своєї системи Купив би приставку на Tizen,але ж не робить такого самсунг).