Я знаю це авто, бо в молодості катався на 1,8 GTI 2, правда була п'ятидверна. Воно реально їде, і сушить асфальт на перших двох передачах. Дуже цікаві відчуття. Сподіваюсь знайдете цінителя. Хто розуміє що це таке, той купить.
Так - машина ця саме для поціновувача ) І головно що збережено/відновлено автентичність на 95%
щось я думаю що уїде вона за кордон на свою батьківщину
це не той випадок і не та ціна, щоб намагатися іі вивезти в Європу ) та і в цілому, поціновувачів янгтаймерів після 22 року залишилося мало
а шо робилось по кузову ?
це не той випадок і не та ціна, щоб намагатися іі вивезти в Європу ) та і в цілому, поціновувачів янгтаймерів після 22 року залишилося мало
заміна: пороги , арки , задня "юбка", передні крила , повністю розібрали і фарбували
ГТІ це особа гілка в моделі і таких машин в такому стані на усю краіну з десяток набереться не більше.
Треба довго чекати поціновувача, у меня є "такого плану" авто, одне в україні це 100% , і скоріш за все одна в світі, якщо брати до уваги стан та пробіг. Вирішив не продавати
Удачі в продажу
ценители есть. но ориинала реставрация-двояко
ценители есть. но ориинала реставрация-двояко
Знайти збережений екземпляр можна скоріше тільки у Німеччині і прайс буде рази у тричі більше як мінімум
для коллекционеров великоват пробег, но машина редкая и вариантов немного. в 96 забрали такую у перегонщика с перова за 4800$ в тюнинге treser и на заниженной подвеске, белого цвета. радовала долго. года 3-4. разные бмв е30 разрывал гольф часто, а вот пежо 405 мі16 не всегда.... мишка рвал бмв е36 2.5 литра, гаишников с народного ополчения, может кто вспомнит этот экипаж))
ностальгия...
ностальгия...
Ще , тоді на власника Пежо-Сітроена дивились як на
Знайти збережений екземпляр можна скоріше тільки у Німеччині і прайс буде рази у тричі більше як мінімум