В багатьох ситуаціях достатньо лише кліренсу. І щодо повного - мова ж не йде про якийсь кемел-трофі. Просто сільська грунтовка наприклад, розкисла після дощу
Повноприводний дизельний дастер на ручці - стандартна робоча жоповозка багато де, я катався пасажиром на таких приміром в цементних кар'єрах Туреччини і на гірських рудниках Боснії. Умови там м'яко кажучи важкі, вбивають ті дастери - а вони не вбиваються.
Але механіка на гібриді, який для міста по суті і проектувався.
Саме механіка з майлд-гібридом - це для тих, хто хоче саме машину для бездору. Там інші бампери і кліренс. Тому це нішева, фанова чи хто як хоче так хай і називає, але точно не для міста машина. Для міста ж в нас є 1,33 автомат, а в європі - повноцінний гібрид...
juiT 13.01.2025 23:58 пишет: Підвіска жорстка, витрата у гібрида 8л+ і ціна 1млн+-. Механіки навезли, капець. На автоматі тільки 1 варіант.
Зато маркетологи пашут, пыхтят, выясняют, какие комплектации нужны покупателям. Осваивают бюджеты на ЗП, исследования, рекламу. И покупатели ценят эту заботу! При смене поколений первое что делают покупатели - сметают остатки машин предыдушего модельного ряда. В ужасе от нововведений!
juiT 13.01.2025 23:58 пишет: Підвіска жорстка, витрата у гібрида 8л+ і ціна 1млн+-. Механіки навезли, капець. На автоматі тільки 1 варіант.
Зато маркетологи пашут, пыхтят, выясняют, какие комплектации нужны покупателям. Осваивают бюджеты на ЗП, исследования, рекламу. И покупатели ценят эту заботу! При смене поколений первое что делают покупатели - сметают остатки машин предыдушего модельного ряда. В ужасе от нововведений!
Але механіка на гібриді, який для міста по суті і проектувався. ПС. 1.4 тсі не так само буде їсти? Краще Сеат/Шкоду взяти.
Ну це таки бобік. Правда не знаю, скільки буде їсти 1,4 карок, щоб порівняти витрату аналогічного за розміром авто.
І покупця свого знайде. Знаходили ж покупця попередні дастери. Відносно недорогий бобік, який не так жалко і покращений дизайн. Ну і інтер'єр - цікавіше, ніж у попередника.
Сеат атека, Шкода Карок на декілька тисяч будуть дорожчі. І, як думаю, у них різні цільові аудиторії
На всіх українських ютуб-оглядах в коментах в основному ниття і плач, що "все пропало, нас кинули". Типу забрали 1,5 дизель 4*4. Не знаю, особисто мені важко це зрозуміти. На дизелі не їздив і не хочу. Для мене навпаки бензин на 130 к.с. став би перевагою і вирішальним моментом для покупки Дастера. Бо попередній відштовхував якраз дизайном і дизелем, а ці штуки "пофіксили" )) Ну але знову таки - цей дастер має сенс, якщо є потреба використовувати офф-роуд можливості, або принаймні для стилю - ну там лопатку зверху причепити, номерок на дверку наклеїти. Ну але чимось чіпляє ця машина... Тест-драйв не дають, не поставили на облік ще...
При смене поколений первое что делают покупатели - сметают остатки машин предыдушего модельного ряда. В ужасе от нововведений!
Ну, чаще всего сметают именно потому, что на предыдущее поколение делаются хорошие скидки. А насчет большинства последних костурбатых нововведений, что по части экологии, что по части безопасности - это не к производителям, а к законодателям.
ПС. 1.4 тсі не так само буде їсти? Краще Сеат/Шкоду взяти.
Вже разів 10 писали - кліренс. Декому він важливий. За виключення Кодіака, у інших шкод його нема. Мені особисто важливіше 20 см реальних під пузом, ніж повний привід.
Вже разів 10 писали - кліренс. Декому він важливий. За виключення Кодіака, у інших шкод його нема. Мені особисто важливіше 20 см реальних під пузом, ніж повний привід.
пардон, але для чого кліренс я реально не можу придумати ситуацію. якщо залазити хер зна куди, то повний таки треба, а якщо не треба залаити, то нашо кліренс ? ну в принципі в америках навіть заднопривідні гранд чирокі є і багато...так що попит таки є. але я був впевнений, що не через кліренс, а тип кузову. універсалів то фактично нема