Конфігуратор показує, що доступні до замовлення дизель за +-33 тис євро та 333 сильна за +-42,5 тис євро. Обидва на повному приводі та новому (оковленому) кузові. Опцій ще на пару тис додати і буде все що потрібно. + опційні гальма та акрапович доступні до замовлення в 333 сильній. що цікаво, на німецькому конфігураторі 333 сильна на 10 тис євро дорожче получається чим у нас Чи є альтернативи?
п.с. гольф Р 8.5 з нашим імпортером можна не дочекатись.. п.п.с. але той сами же імпортер купру привіз якщо що..
Імхо, гарна ціна для такого авто. Сашок ось підказати може, він, здається, рік вже катає. В мене склалося дуже позитивне враження, матеріали краще ніж в Тігуані, стильне. Альтернативи - та мабуть і нема
А який сенс у дизельній версії? Ще один маленький псевдокросовер (по привід лише передній) з не дуже потожним двигуном за чималі гроші. Коли там 300+ сил і ПП то це для поцінувачів позажигати, а коли 150, ще й дизель то у чому кайф від цього авто? Є однотипні кашкай, кросстрек, АSX, 500Х, 2008, Пума, Карок, ....В деяких з них ще й повний привід.
Не впевнений за зовнішній вигляд, треба вживу дивитись, але пропозиція крута. На мій смак, ледь не єдина цікава пропозиція ВАГа на поточний момент. Я б вихлоп не брав, дуже дорого і нічого з 4 циліндрів все одно не зліпиш, а за гальма ціна приємна, треба додавати. Тільки дізнатись скільки заміна коштує, щоб не було сюрпризів.
harald67 08.01.2025 11:15 пишет: А який сенс у дизельній версії? Ще один маленький псевдокросовер (по привід лише передній) з не дуже потожним двигуном за чималі гроші. Коли там 300+ сил і ПП то це для поцінувачів позажигати, а коли 150, ще й дизель то у чому кайф від цього авто? Є однотипні кашкай, кросстрек, АSX, 500Х, 2008, Пума, Карок, ....В деяких з них ще й повний привід.
Сенс є. Це фактично хетч зі збільшеним кліренсом. На відміну від більшості інших кросів, там легкова посадка, легкові повадки і навіть керується ближче до легковушки, ніж до класичного кросу. Плюс класна зовнішність, від VZ відрізнить тільки задрот.
harald67 08.01.2025 11:15 пишет: А який сенс у дизельній версії? Ще один маленький псевдокросовер (по привід лише передній) з не дуже потожним двигуном за чималі гроші. Коли там 300+ сил і ПП то це для поцінувачів позажигати, а коли 150, ще й дизель то у чому кайф від цього авто? Є однотипні кашкай, кросстрек, АSX, 500Х, 2008, Пума, Карок, ....В деяких з них ще й повний привід.
В цьому ряду, на мій погляд, Кайшай, ASX та Карок зайві, як ті що зовсім не мають якоїсь індивідуальності в дізайні за що оку зачепитися. Про дизельну версію повністью підтримую.
кашкай, кросстрек, АSX, 500Х, - як оце можна порівнювати з Форментор? Та там салони з різних епох, вже не кажучі про бензиновий двигун.
Це як порівнювати тьолку за 50 і молоду шикарну дівчину) Ну блін, треба ж іноді думати, а не те щоб аби ляпнути
кашкай, кросстрек, АSX, 500Х, - як оце можна порівнювати з Форментор? Та там салони з різних епох, вже не кажучі про бензиновий двигун.
Це як порівнювати тьолку за 50 і молоду шикарну дівчину) Ну блін, треба ж іноді думати, а не те щоб аби ляпнути
Хм, не сказав би що в Кашкая останнього салон з якоїсь дуже іншої епохи ніж в Купри.
Це в топі потовому) Згоден, я ще не звик, що останні Ніссани по салонах стрибнули вище всіх японців. Тут помилився.
Mookker 08.01.2025 13:26 пишет: кроме красивого на картинках салона ничего хорошего в нем больше нет, имхо. ощущения после тестдрайва е-Павер
Все розраховане на одноразове використання. Я от не представляю як робити вологе прибирання в салоні авто. Як оту купу тканини позбавити пилу? Хіба що американцям підійде, які ніколи нічого не прибирають.
Mookker 08.01.2025 13:26 пишет: кроме красивого на картинках салона ничего хорошего в нем больше нет, имхо. ощущения после тестдрайва е-Павер
Все розраховане на одноразове використання. Я от не представляю як робити вологе прибирання в салоні авто. Як оту купу тканини позбавити пилу? Хіба що американцям підійде, які ніколи нічого не прибирають.
juiT 08.01.2025 13:34 пишет: Я от не представляю як робити вологе прибирання в салоні авто. Як оту купу тканини позбавити пилу? Хіба що американцям підійде, які ніколи нічого не прибирають.
Це алькантара, за нею доглядати простіше ніж за шкірою. Дуже приємний матеріал в використанні. За 10 років виглядав як новий, чистка + обробка раз на рік (самостійно, 30 хв часу) і все.