Судячи по задніх ліхтарях більшість кросстреків на наших вулицях таки офіціали. А от аутбеки навпаки - переважно битки зі штатів (і те і те про останню генерацію).
Саме не зрозуміле авто напевно на ринку. Наче в цілому ок, але цінник за базу 1.3 і більш менш вже 1.5илн. Ладно ціна, де багажник? Позаду також якось затісно. Я би напевно краще Шкоду взяв чи Форментор, чим ОЦЕ. Або Сеат Атека чи Шкода. Стосовно задніх ліхтарів, щоб робити висновки, потрібно знати скільки коштують фари з європейця і чи можна їх переробити під помаранчеві поворотники. Субару даже в 20ку не ввійшли, це успіх з такими цінами.
Хто його купує? Ціна завищена. Суби з салону Форікі або Аутбекі купують.
Судячи по задніх ліхтарях більшість кросстреків на наших вулицях таки офіціали. А от аутбеки навпаки - переважно битки зі штатів (і те і те про останню генерацію).
Де там більшість, їх 3,5 штуки на весь Київ) Я Субару люблю, але ця модель відверто не взлетіла у нас.
Тому будуть розвертатись і йти в салон Камрі, або тягнути із США.
Зараз побачити відносно свіжий БМВ не на червоних повротниках - це рідкість.
Та ладно. Дохєра. От саме трійок. Ну і всілякіх Х, і навіть цих нових електричних з ніздрями
iX доречі класна тачка. Я це всяке електричне так і не навчився любити, занадто прісне і рафіноване на мій смак, але ікс сподобався. Класний салон, дуже комфортно їде. В якості скучного сімейного возика можна було б розглядати, якби був дешевше.
А чим принципово відрізняється задній ліхтар кросстеку з США від офа? Маленькою габаритною секцією збоку, яка світитись в темряві?
Звичайний затісний вагівський мініпсевдокросовер з переднім приводом рівня Пежо 2008, але з гіршим дизайном.
У Пежо 2008 сзади тоже независимая подвеска? И "Пежо" будет рулиться так же, как "Фоментор"? Ну, а дизайн - это вкусовщина, как по мне, все современные "Пыжики" заигрались в китайский гламур, особенно, в интерьере.
Звичайний затісний вагівський мініпсевдокросовер з переднім приводом рівня Пежо 2008, але з гіршим дизайном.
У Пежо 2008 сзади тоже независимая подвеска? И "Пежо" будет рулиться так же, как "Фоментор"? Ну, а дизайн - это вкусовщина, как по мне, все современные "Пыжики" заигрались в китайский гламур, особенно, в интерьере.
форментор на дизелі з 150кс з переднім приводом без адаптивної підвіскі їде так собі - проїдься сам, думаю полюбиш кермо джука ще більше там весь смак починаєть в версії з 300+ (хоча саме на такій я і не їздив, але думаю з адаптивною буде набагато краще)
форментор на дизелі з 150кс з переднім приводом без адаптивної підвіскі їде так собі - проїдься сам, думаю полюбиш кермо джука ще більше там весь смак починаєть в версії з 300+ (хоча саме на такій я і не їздив, але думаю з адаптивною буде набагато краще)
Насколько знаю, адаптивная подвеска - это опция даже для VZ. Если без нее, не уверен, что будут какие-либо отличия в управляемости между версиями, или 2-х литровый дизель много тяжелее, чем 2-х литровый TSI?
andrex 08.01.2025 20:23 пишет: О! Невже нарешті додали адаптивний круїз для нашого ринку!
Я гнався за цим круїзом, хотів, дуже хотів, купив, прошив щоб він сам гальмував та стартував. Погрався місяць і все - нахіба воно?
Я где-то через месяц после покупки, абсолютно случайно, обнаружил, что в моей "Куге", оказывается, черный потолок. А, говорят, что это тоже очень крутая опция. И такая же бесполезная
А що це за уйо..іще? Бічна підтримка панелі приладів? Інтеграція кабелів від екрану в торпеду? Куди котиться німецький автопром? Я тепер розумію стрибок продаж Тойоти в Європі. Тревел, що ти там казав про салон Королли? Paulskit казав про бюджетну бмв, ну щоб таке.... А сидіння? Да Ніссан вище, це S-класс по салону.
Абрвалг 09.01.2025 01:12 пишет: Салон не хуже, чем у КИА . Или то у КИА как у бумера, кто там их знает...А ваще все это условности, через неделю привыкнешь и будет ОК.
Людина така, що до всього звикає. Но ота підпорка збоку, це якийсь треш. Да і сам панель приладів, ну якось дуже коряво інтегрована. Якщо слово інтегревона тут доцільно.
Саме не зрозуміле авто напевно на ринку. Наче в цілому ок, але цінник за базу 1.3 і більш менш вже 1.5илн. Ладно ціна, де багажник? Позаду також якось затісно. Я би напевно краще Шкоду взяв чи Форментор, чим ОЦЕ. Або Сеат Атека чи Шкода. Стосовно задніх ліхтарів, щоб робити висновки, потрібно знати скільки коштують фари з європейця і чи можна їх переробити під помаранчеві поворотники. Субару даже в 20ку не ввійшли, це успіх з такими цінами.
Мене самого дивують цінники на кросстрек. Але ж на вулицях Києва їх овердофіга, чого не скажеш за форментор. Таке враження що першу партію форменторів розхапали немов гарячі пиріжки і після того продажі практично припинилися. Порівнювати недолугу шкоду з субару це якось навіть некошерно.