Всіх вітаю. Хочу купити своє перше авто. З умов це обов'язково седан на автоматі. За такий бюджет (6.000-6.500) вибір не великий, прдивившись багато автомобілей виніс для себе такий список: Huyndai Accent (2014-2018) Hyundai Elantra (2010-2012) Hyundai Sonata (2009-2011) Mitsubisi Lancer 9 - (2008-2011) Chevrolet Epica (2007-2009) Nissan Almera - 2010 Nissan Altima - 2010 +- VW Jetta 2008 Mazda 3 2008 Kia Magentis 2008
Якщо розбираєтесь в цих автомобілях дайте рекомендацію щодо вибору, розкажіть яке авто краще, які плюси та мінуси. Якщо є інші гарні моделі недорогі в обслуговуванню також радий буду прочитати, але звертайте увагу на умови на початку повідомлення, дуже дякую!!!
Всіх вітаю. Хочу купити своє перше авто. З умов це обов'язково седан на автоматі. За такий бюджет (6.000-6.500) вибір не великий, прдивившись багато автомобілей виніс для себе такий список: Huyndai Accent (2014-2018) Hyundai Elantra (2010-2012) Hyundai Sonata (2009-2011) Mitsubisi Lancer 9 - (2008-2011) Chevrolet Epica (2007-2009) Nissan Almera - 2010 Nissan Altima - 2010 +- VW Jetta 2008 Mazda 3 2008 Kia Magentis 2008
Якщо розбираєтесь в цих автомобілях дайте рекомендацію щодо вибору, розкажіть яке авто краще, які плюси та мінуси. Якщо є інші гарні моделі недорогі в обслуговуванню також радий буду прочитати, але звертайте увагу на умови на початку повідомлення, дуже дякую!!!
Я б до цього списку додав свою профільну Хонду CIVIC 4D седан.
я б прибрав з списку Альтіму й Епіку за повну неремонтопридатність Сонату і Маджентіс похилого віку недешево підтримувати в гарному стані Мазда3 та Лансер дуже ймовірно будуть гниляки Альмера з Акцентом капець тісні Залишаються Джетта та Елантра. І тут я за останню.
я б прибрав з списку Альтіму й Епіку за повну неремонтопридатність Сонату і Маджентіс похилого віку недешево підтримувати в гарному стані Мазда3 та Лансер дуже ймовірно будуть гниляки Альмера з Акцентом капець тісні Залишаються Джетта та Елантра. І тут я за останню.
а хіба мазда не цинкована? дружина свою подерла до металу і їздила так років 5 поки продали, їржі не було.
Акцент та Елантру вказаних років можна взяти за вказану суму?
Kia Magentis 2 покоління досить комфортне авто, хоча коробка - 4-ступка гідротрансформатор, відповідно не надто ощаливе по пальному. В мене виходило в змішаному циклі мати 10-10.5 літрів бензу, або 12-13 літрів газу. Оскільки володів рестайловою версією - скажу що її не брати ні в якому разі, бо крім різниці в формі кузова, є певні нюанси по запчастинах - пригадую що банально замінити сайленти заднього стаба(років 5 тому), треба було гривень 40-50 за 2 штуки оригінал. Але!!! вони не підходять на рестайл, а на рестайл одна штука тоді коштувала 200-250 грн...і були інші дрібниці які теж або малодоступні, лише під замовлення, або ж за кінську ціну. По ідеї від сонати 5 можна було пробувати підбирати, але...в наш час гадаю може бути ще більше проблем
теж цікавить на АТ в цю суму десь
+1 за Honda Civic, вище вже он згадали Або ще глянути Honda Accord, теж десь +-2008~2010 років.
Трохи дивно з таким обмеженим бюджетом дивитись на Д-клас
Який буде дорожче за С-клас в ремонті
З того, що тут перелічували реально цивік 1,8
Трохи дивно з таким обмеженим бюджетом дивитись на Д-клас
Який буде дорожче за С-клас в ремонті
З того, що тут перелічували реально цивік 1,8
ти це серйозно? там же двигуни часто однакові. морда у всіх на макферсоні (крім акорда) і тікі на дупі може бути різниця. звісно, що в такому віці ніхто не міняє важелі на оригинальні, а просто сайленти перепресовують (особливо якщо шарові можна поміняти). он на доджі на 150 ткм на moog-овскі сайленти перепакуав дупу, а морда досі рідна. і катається без проблем. капець затрати ... от була б балка на якомусь C-класі, то зекономив би пару тисяч за 150 ткм
хоча за цивік таки плюсую. У сусіда був 2008 року седан на автоматі. продав в 2020. все було ціле...пробіг 450 ткм. В приватній розмові зізнався, що зкрутив пробіг (я це засуджую якщо що), але "підборщики" не помітили...вони ж тільки товщиноміром зазвичай вміють тикати
а хіба мазда не цинкована? дружина свою подерла до металу і їздила так років 5 поки продали, їржі не було.
Ні, наскільки я знаю, жодна модель мазди не оцинкована.
Дивно за Октавію ніхто не згадав. Хоч на АвтоУА тих років, що зараз можна взяти за 6500Є, вона вважалася еталоном серед седанів C-класу.
З умов це обов'язково седан на автоматі.
Не знаю, чи автор тут не одноденка, тож чи варто занурюватися в такі поради... Ну та добре, нехай пост в підтримку життєдіяльності форуму. Про провальні авто з цього списку (як та ж Епіка), яких варто оминати, вже написали. А список цікавий тим, що вибір розмірів авто дивний: тут є одночасно B, C і D-класи навіть одного виробника. Машини Б-класу в вибраному типі кузова є якоюсь пародією. Та і для С - теж сумнівно, але вже хоч на щось схоже і вибір буде найбільший. Здивувало, що в списку Соната покоління 2009+ (здається якраз тоді пішли на корейцях проблемні двигуни), але є Маджентіс 2008, коли відповідної йому Сонати НФ немає, яка в ті часи надавала дещо кращу комплектацію. А обслуговування - так тут же преміум-німців немає, а вже для кожного з 15+ річних автомобілей цього сегменту пропозиція типових витратних запчастин буде містити продукцію навіть того сегменту, котрий колись звали "рубль - вєдро".
Октавію ... вважалася еталоном серед седанів C-класу.
Але седаном не була.
Дивно за Октавію ніхто не згадав. Хоч на АвтоУА тих років, що зараз можна взяти за 6500Є, вона вважалася еталоном серед седанів C-класу.
На неї дуже дивне ціноутворення буває. Тут декілька місяців викладали для поціновувачів 2008 чи 2009 рік по ціні лише на декілька тисяч дешевше, ніж я взяв 2017 рік
На октавії хотілки дуже сильно відрязняються від сум реальних продажів. Це якись світовий заговор
На октавії хотілки дуже сильно відрязняються від сум реальних продажів. Це якись світовий заговор
Це, як колись мене дивували ціни на тази-зубили. Що якась зубила дешевше ланоса на 5-6 років молодшого, інколи в версії з кондеєм лише на 1-1,2 куо
Сеат Алтея XL
я б прибрав з списку Альтіму й Епіку за повну неремонтопридатність
Ну з Епікою зрозуміло - виробник давно помер, та навіть і як був живий ліпив ту Епіку з комплектуючих ледь не від австралійського Холдена. А от які проблеми з Алтімою? Чи на неї немає запчастин, бо ні у нас, ні взагалі в Європі не продавалася? Так наче ж з США зараз на битки запчастини возять ледь не цілими пароплавами до нас. Я не заради спору, а цікаво про Алтіму почути. Бо насправді цікаве і комфортне авто - мені більше за Кемрі сподобалося.
А от які проблеми з Алтімою? Чи на неї немає запчастин, бо ні у нас, ні взагалі в Європі не продавалася? Так наче ж з США зараз на битки запчастини возять ледь не цілими пароплавами до нас. Я не заради спору, а цікаво про Алтіму почути. Бо насправді цікаве і комфортне авто - мені більше за Кемрі сподобалося.
Та навіть тєана, яку в нас продавали досить успішно, проблемна по запчастинах