Батарейка, зібрана на базі комірок від Chevrolet Bolt 22 модельного року та AntBMS
200 аг, 48В
Це - комірки нового покоління, на які вже міняли "ті самі". Не відзивні, а зняти з авто з пробігом декілька тисяч миль. Будь-які перевірки!
Акумулятор використовував трохи більше року. Тримав комірки на рівні 4..3.3 Вольта, як балансирувальник для сонячної станції в режимі SUB (важливо!) Тобто, дуже лайт режим, більшість часу стояла без використання фактично
Проапгрейдився на значно більшу збірку
В наявності в Дніпрі, буваю в Київі, можу привезти В подарунок - дроти для підключення з кінцевиками.
Свого часу коштувала дурних грошей.
Ціна 1000 дол Оговорється
077 771 ОO I0 Додатковий контени в процесі завантаження
Це - черновий варіант перед встановленям. Заводський обтиск. Є кріплення для монтажу на стіну (в принципі, вона в мене більший час так і висила, десь 50+ кг на рівні невеликого бойлеру).
Коштувала 1,7К не грн в "сезон"
Нехай комусь послужить. Скріни з БМС надам за потреби.
papazina 10.05.2025 14:38 пишет: А на значно більшу, це яку? Чому десятки не хватало, при тому що працювало в лайт режимі?
Мені 15-ки не хватає виявляється, буду збирати собі ще одну 15-ку як руки дійдуть. Ніби теж в лайтовому режимі, але якось холодно зараз, вечером хату години 2-3 підігрів кондиціонером, вечером посудомийка помила, по таймеру поставив машину щоб в 3:30 ранку почала заряджатись потужністю 2.6 кВт+-, і от 2 дні назад в такому режимі в 7:30 ранку батарейка висадилась, того дня десь до 9:00 ранку було дуже хмарно і сонце було слабеньке.
papazina 10.05.2025 14:38 пишет: А на значно більшу, це яку? Чому десятки не хватало, при тому що працювало в лайт режимі?
Мені 15-ки не хватає виявляється, буду збирати собі ще одну 15-ку як руки дійдуть. Ніби теж в лайтовому режимі, але якось холодно зараз, вечером хату години 2-3 підігрів кондиціонером, вечером посудомийка помила, по таймеру поставив машину щоб в 3:30 ранку почала заряджатись потужністю 2.6 кВт+-, і от 2 дні назад в такому режимі в 7:30 ранку батарейка висадилась, того дня десь до 9:00 ранку було дуже хмарно і сонце було слабеньке.
Ну я не для економії ставив, а для незалежності. Режим солар - утіліті - беттері