жаліються що при спробі до мене додзвонитися чують "Абонент не в мережі", проте через сигнал/вайбер/телеграм, тобто через інтернет, додзвонюються без проблем. Це проблема в сім-картці чи з самим телефоном? У когось було таке?
ведуться роботи по модернізації мережі. перегляньте налаштування телефона , якщо постійно сидіти в мобільному інтернеті то ніхто не дозвониться. заведіть для дзвінків кнопкову нокію.
я би звинуватив смартфон. Що за модель? Нова чи стара? Дивне питання, але - як давно перезавантажували? Може є сенс тимчасово взяти інший і подивитися на результат? Бо варіантів можливо ну дуже багато
Smap 15.01.2025 16:28 пишет: я би звинуватив смартфон. Що за модель? Нова чи стара? Дивне питання, але - як давно перезавантажували? Може є сенс тимчасово взяти інший і подивитися на результат? Бо варіантів можливо ну дуже багато
Poco X4 gt, десь 2 роки йому. Перезавантажував вже декілька разів. Просто наскільки я розумію - якщо не працює прийомо-передатчик, то не буде й інтернету. Іншого телефону наразі нема, є друга сімкартка, лайфсел, спробую перевірити
У мене так часто з мамою. В неї Київстар і дешевий,але новий Самсунг. На старому Самсунгу було те саме, так що таки або сімка,або (скоріш за все) сам Київстар
Визначити на якій стороні проблема дуже просто, в налаштуваннях проблемної сімки встановіть режим мережі 2/3ж без 4ж! Якщо проблема зникне то це до оператора, якщо ні то на смартфоні.