Romik2108 23.01.2025 15:50 пишет: Застосунок "вилітав" на Андроїді чи iOS ?
Що значить відчуття наче джета? Я справді не їздив на них тож вопрос без підколів З допису виходить що джетта - це грюкаючий підвіскою пассат)
Він не вилітав,а скоріше за все випадково я його закрив до моменту відправки фото, і потім все заново треба. Най буде так,що Джетта це Пассат на мінімалках. Просто в цьому апараті я не відчув себе в Д классі,бо явно він проситься на перебір підвіски. Але це якщо розглядати поїздку там як отримання досвіду при виборі авто. Як засіб пересування - все ок
Хах ви мене розкусили Поставити запитання на автофорумі по цікавій для користувача (з 17+ річною реєстрацією, тобто не бот і не свіжезареєстрованого) автотемі - це звичайно дуже підозріло мене розкрито... От про гриль би якийсь спитав, чи про телевізор з телефоном тут все норм, а ось автотематика - це, звичайно, дуже підозріло, і взагалі моветон)
Отак от кинули авто. Враховуючи вчорашню погоду - і сам брудний поки залізеш, і салон. Як підходив,то мало поліція не стопнула,але походу зрозуміли,що не моя. Горить чек і періодично звуковий сигнал ( я хз чи це на чек,чи ще щось було). До речі-які в Джеттах підсилювачі керма?
Бидловодії... вони скрізь) Логічно було б, за таке паркування якось карати. Хоча якщо неврівноважений пішохід, якому буде мішати така парковка, пройдеться ключом по кузову - то той, хто залишив так - теоретично може попасти на штраф.
Доповню на основі ще однієї поїздки: - дуже важко зробити нормальний огляд авто, коли на вулиці темно, мряка,авто брудне. Береш авто-наче все відносно ціле, а по приїзду помічаєш коцки, які були під брудом, чи з боку, до якого було не підібратися. - дуже дивно намальовані зони, де авто можна лишити (це на основі моєї локації,за інші не скажу): маленький шматок муніципальної парковки, якісь незрозумілі двори, другорядні вулиці. Тим часом,як на мене, досить популярні локації,як з точки зору кількості людей,так і можливості запаркуватися, в сірій зоні. - надвечір в центрі авто нема, всі розкидані по масивах. Цікаво-лише клієнти їх тасують по зонам, чи вони теж переганяють? - вже у 2 з 3 автівок горів Чек,але походу всім пофіг Ну короче- як засіб +- регулярного пересування навряд має право на життя через обмежену кількість авто і доступних локацій. Як отримати якісь нові враження за кермом чи досвід водіння - годиться, якщо закривати очі на малі поломки.
Ще пару раз скористався, чисто в режимі покатушок. - Не було машини на вказаному на карті місці. Підтримка озвучила, що по факту вона десь в 1 км у дворах стоїть, скинули в ТГ карту для полегшення пошуків. - Ледь не у всіх випробуваних машинах горить чек. - Не завжди зрозуміло як користуватись деякими функціями авто, і чи той чи інший факт про авто являється нормою, чи їй вже дуже погано. Тут вже питання до досвіду водія,канєш.
Розповіли знайомі історію,що їх колега попав на 40к з ними- типу він навернув КПП на автівці,і на нього повісили ремонт. Не те,щоб я дуже повірив в історію,але й брехати сенсу не було. А враховуючи,що деякі автівки попадались мені в незрозумілому технічному стані,то щось задумався чи є сенс далі користуватись сервісом...
А я в суботу знову катав на равончику від гетманкара. Дуже тішить їздити на ньому. Машина була справна. Але брудна в середині. В неділю не взяв по причині відсутності зони для паркування в потрібному місці.
DimonDSV 03.03.2025 08:17 пишет: А я в суботу знову катав на равончику від гетманкара. Дуже тішить їздити на ньому. Машина була справна. Але брудна в середині. В неділю не взяв по причині відсутності зони для паркування в потрібному місці.
Ті,що постарше,в них вже заюзані сильно. Одного разу був лютого 2022 - оцей прям сподобався, але трабл в тому,що на дорозі з ним абсолютно не рахуються З приводу чистоти- по такій погоді я не уявляю як їх тримати чистими. Плюс клієнти,які залишають в салоні все підряд,а зачасту всякі недопалки і коробки від стіків,що додають прокуреності салону....
Разів 20-30 користувався поки одну автівку продав, а іншої ще не купив. Терпимо, але дуже треба подумали чи не краще на таксі, навіть якщо багато куди треба заїхати. По грошам економії або немає або мізерна, по часу виграшу взагалі немає. Авто часто прокурені, тхнуть (особливо в самому економі типу Равон/Джета - а це 90% їх автопарку). Один раз було що забронював, підійшли до автівки а виявилось що її також хтось забронював і вже поїхала, а на районі більш нема, і не висвітило що вже зайнята - баги їхнього застосунку. Один раз автівка не заводилась взагалі, прийшлось плани коригувати. Тобто якщо треба кудись терміново - це точно не варіант. А ще був епізод коли зранку треба на роботу, забронював машину до якої хвилин 10 йти пішки, прийшов - а не знаходить, обійшов увесь район тричі, а виявилось що GPS не правильно мітку відобразив в їх додатку і машина взагалі за квартал стоїть, на роботу спізнився. До речі під час тривог фіг його знає як той GPS там себе веде. Загалом це для тих в кого дуже багато вільного часу і сильно кайфує від водіння. Ну або коли таксісти ломлять цінники х3-х5 через тривогу чи снігопад/дощ чи щось таке.
Є до речі ще "go2go" - те саме тільки машин менше.
Іноді бачив як автомобілі з наліпками цієї компанії досить швидко рухалися вулицею, швидше, ніж більша кількість автомобілів, які їхали поряд. Тобто не особливо маневруючи по ямах та не сильно знижуючи швидкість. Є припущення, що це пов'язано з тим, що також фактична ціна користування залежить від часу користування. Хоча факти потрапляння в ями зафіксувати можливо та пізніше це може бути фактом для якихось штрафів.
Та й загалом не дуже зрозуміло навіщо за нормальних умов користуватися таким сервісом. Таксі має можливість під'їхати до пасажира достатньо близько та не треба десь ходити та шукати автомобіль протягом 15 - 20 хвилин. Наприклад, таксі намагаються зменшити час очікування пасажира до мінімуму, тому що не вигідно очікувати пасажира довго. У випадку такої оренди теж особливо немає можливості довго завантажуватися, наприклад, якщо треба сходити кілька разів за вантажем, що могло б бути зручнішим, ніж з таксі. Тобто це те ж саме таксі, на якому їдеш сам та за приблизно тим же або навіть більшим тарифом.
Є годинний тариф - Равон буде 210 грн в будні дні. 10 км пробігу включено. Доїхати в магазин,там включити режим парковки, повернутись і доїхати додому. Або заїхати на НП, в аптеку,на розетку. Таксі на 3 зупинки знайти буде нелегко,а тут ти сам собі хазяїн. І плюс в тому,що парковку комунальну платити не треба. Але тут все упирається в те,що машина прям під домом навряд тебе чекатиме. Хоча на масивах в популярних локаціях по 2-3 машини буває стоять. Ps Ще в мене є підозра,що їх не забирають евакуатори - вже не раз помічав припарковані авто в локаціях,де евакуаторів багато,але на майданчик їх не увозили. Якось питав підтримку - вони сказали,що дьорнуть останнього орендаря
hugo-smk 03.03.2025 00:57 пишет: Розповіли знайомі історію,що їх колега попав на 40к з ними- типу він навернув КПП на автівці,і на нього повісили ремонт. Не те,щоб я дуже повірив в історію,але й брехати сенсу не було. А враховуючи,що деякі автівки попадались мені в незрозумілому технічному стані,то щось задумався чи є сенс далі користуватись сервісом...
І як це відбувалося? Зняли з карти 40 штук, а він такий "ну ок" , чи як Як взагалі можна доказати що хтось зламав коробку і винен 40 штук. Хоча більш ніж впевнений що багато хто не тільки не жаліють чуже авто, а ще й умисно намагаються якось його понівичити чи спеціально на швидкості по ямам чи ще щось. Багато разів бачив гетьманкар який нісся на всі гроші і по ЛП і по ямам. Але довести що конкретний водій умисно зломав коробку - мені здається це не так просто.
P.S. Доречі, дійсно складається таке враження, що вони зовсім ніяк не реагують на бруд в салоні, недопалки, папірці, інший мусор.
hugo-smk 03.03.2025 00:57 пишет: Розповіли знайомі історію,що їх колега попав на 40к з ними- типу він навернув КПП на автівці,і на нього повісили ремонт. Не те,щоб я дуже повірив в історію,але й брехати сенсу не було. А враховуючи,що деякі автівки попадались мені в незрозумілому технічному стані,то щось задумався чи є сенс далі користуватись сервісом...
І як це відбувалося? Зняли з карти 40 штук, а він такий "ну ок" , чи як Як взагалі можна доказати що хтось зламав коробку і винен 40 штук. Хоча більш ніж впевнений що багато хто не тільки не жаліють чуже авто, а ще й умисно намагаються якось його понівичити чи спеціально на швидкості по ямам чи ще щось. Багато разів бачив гетьманкар який нісся на всі гроші і по ЛП і по ямам. Але довести що конкретний водій умисно зломав коробку - мені здається це не так просто.
P.S. Доречі, дійсно складається таке враження, що вони зовсім ніяк не реагують на бруд в салоні, недопалки, папірці, інший мусор.
Вони пропонують самим орендарям заїхати на мийку і помити авто. За це дадуть бонуси) Але от як прибрати салон,якщо там в кращому випадку лежить щітка для снігу? Возити з собою ганчірки/серветки, просити на мийці, мити лише безконтактно? Я інколи залишав спецом в салоні хоча б пару серветок паперових,щоб майбутні орендарі могли банально протерти дзеркала. В той час як більшість лишають недопалки і коробки з під стіків
А от тепер жирний мінус їм - увага на гуму. І на додаток - при відкритті авто заволала сигналізація, поки подзвонив, поки за шумом почув що робити - не ок ситуація, але на фоні гуми це ніщо
Головний плюс для мене - це сталі тарифи, а не як придумають у таксі і те що ти бачиш авто - ти його бронюєш і їдеш, а не чекаєш хтозна скільки таксі з проханнями збільшити винагороду за поїздку, маршут не треба ні з ким узгоджувати(заїхати кудись когось забрати без питань). Їздять швидко по ямам, бо не маоє не жалко)