питання в наступному. маємо авто 15-20 років. втомлене. потребує багато чого, хоча ще якось їде...не завдяки а всупереч . на щось свіже пеньонзів ніц...але маємо в тій самій польщі брата близнюка за 1,5-2к в дуже прийстойному стані та й ще на 5-7 років молодшого.
суть пригнати не за дорого і з 2х зробити щось пристойне на найближчі 3-5 років. чи варто?
Проще поехать туда и там все переставить в свою уставшую.
Простіше ...Ну як сказати Ні я не ухилянт, звісно, але і виїхати нема можливості.
Це по-перше. А по друге пригнавши її сюди з двох набирається на добру штуку запчастин на продаж
посмотрите авто в польше вживую и идея 99%отпадет
посмотрите авто в польше вживую и идея 99%отпадет
подивитися на мою калічку, і любе з польщі буде як з салону )))
трохи м`яті задні крила і обидві двері. втомлені пороги, лобове в павутинні, не працює абс, мотор почав жерти масло як не в себе (десь 150-200 на сотню. ковпачки міняли. лишилися тільки кільця мабудь ) компресор кондішина після слупчика прийшлося вирізати, капот, бампер, крила не рідні, від чого нема геометрії і виглядає як франкінштейн. але попри все люблю її масю
і дивлюся наприклад на цю за 2к. і думки всілякі лізуть
Во времена евро блях загоняли "на поляка". Сейчас все так же. Просто надо найти поляка, а он денег попросит...и будет уже не 2, а все три.
П.с. у тебя ж максима, причем тут этот, на фото, микроб??
Во времена евро блях загоняли "на поляка". Сейчас все так же. Просто надо найти поляка, а он денег попросит...и будет уже не 2, а все три.
ну 3 жаба душить, а от 2-2.5 було б норм для мене.
пс: мікрік дружини, а максимка теж майже померла. але там все набагато сумніше. роки....
Який кузов\рік\мотор?
маю k12 3d 1.2 2004
хотів би те саме але молодше. 2008-2010
надо микра или максима?)
надо микра или максима?)
спочатку мікра. максима потім...можливо...бо їх живих майже нема вже
Смотря что а Микра делать Что тут что в Европе она денег стоит
Робити багато що треба. Кузовщина, мотор (масложор), лобове, кондей, абс, пластик салону, коробка (сінхрон 1-2) , ну і по мелочі набирається...
А на рахунок цін і там і там - в нас живе від 5 там +- 2
Робити багато що треба. Кузовщина, мотор (масложор), лобове, кондей, абс, пластик салону, коробка (сінхрон 1-2) , ну і по мелочі набирається...
1.2 мех 3д 2004 5?)))))
то Ти ще того мікроба вживу не бачив а це було ще років 5 назад, боюся представити який він зараз
ким? чим? як? скільки?
питання в наступному. маємо авто 15-20 років. втомлене. потребує багато чого, хоча ще якось їде...не завдяки а всупереч . на щось свіже пеньонзів ніц...але маємо в тій самій польщі брата близнюка за 1,5-2к в дуже прийстойному стані та й ще на 5-7 років молодшого.
суть пригнати не за дорого і з 2х зробити щось пристойне на найближчі 3-5 років. чи варто?
Нікому не раджу так робити, але у мого колеги років 10 тому була дизельна п'ята октавія універсал на механиці, яку він використовував для перевезення вантажів для свого бізнесу. І втомилася та октавія вже до краю, особливо двигун та ходова. І знайшов мій знайомий таку саму октавію на польських номерах живу. Купив. Думав переставити двигун і т.п., а потім перевісив номери і десь ще 5-6 роки так їздив, поки і цю не укатав.
ким? чим? як? скільки?
Нікому не раджу так робити, але у мого колеги років 10 тому була дизельна п'ята октавія універсал на механиці, яку він використовував для перевезення вантажів для свого бізнесу. І втомилася та октавія вже до краю, особливо двигун та ходова. І знайшов мій знайомий таку саму октавію на польських номерах живу. Купив. Думав переставити двигун і т.п., а потім перевісив номери і десь ще 5-6 роки так їздив, поки і цю не укатав.
то Ти ще того мікроба вживу не бачив а це було ще років 5 назад, боюся представити який він зараз
Не. ну не все такі ужас-ужас. Але за 2 я б ще років 5 поїздив би на більш привабливому
1.2 мех 3д 2004 5?)))))
А чого зразу ха-ха... +- 5
переговорив з декільками конторами. не хочуть братися без таможки.