HDC1 27.01.2025 23:46 пишет: 24V 280A 7.2 кВт * годин = 26700 грн. 48V 280A 14.5 кВт * годин = 57000 грн. Нові акумулятори на нових комірках, пробіг 0 циклів.
Чесне піонерське, думав буде ажіотаж, в кінці грудня чи коли там зібрав, а воно нікому не треба.
Це правда, що нікому зараз не треба. У нас 40-ка футовий контейнер на складі стоїть з LiFePo4, від 12 до 48 вольт. Нічого нікому не потрібно...
багато речей зараз вже можна знайти дешевше,ніж вони коштували в березні-квітні 2024,хоча курс долара-євро підріс з того часу ринок перенасичений і електричні речі-це недешеве задоволення,щоб його ще і на запас купувати.тим паче коли світло не вимикають і потреби в ньому немає
HDC1 27.01.2025 23:46 пишет: 24V 280A 7.2 кВт * годин = 26700 грн. 48V 280A 14.5 кВт * годин = 57000 грн. Нові акумулятори на нових комірках, пробіг 0 циклів.
Чесне піонерське, думав буде ажіотаж, в кінці грудня чи коли там зібрав, а воно нікому не треба.
Це правда, що нікому зараз не треба. У нас 40-ка футовий контейнер на складі стоїть з LiFePo4, від 12 до 48 вольт. Нічого нікому не потрібно...
то може сами винні, у одного ТГ группа на декілька тис, типу везу, будуть,передплата не потрібна, робіть запис, ціна прийнятна, довго переносив, а коли ось ось, то різко ціна стала вища - плюнув, замовив з Nкону, вийшло дешевше і судячи з опору то ще і краще,а цей зараз що не кілька днів то акція, беріть, бо скоро не буде, і знову акція)))
не вміють наші комерсанти працювати з обороту, і таких ні скільки не шкода.
то може сами винні, у одного ТГ группа на декілька тис, типу везу, будуть,передплата не потрібна, робіть запис, ціна прийнятна, довго переносив, а коли ось ось, то різко ціна стала вища - плюнув, замовив з Nкону, вийшло дешевше і судячи з опору то ще і краще,а цей зараз що не кілька днів то акція, беріть, бо скоро не буде, і знову акція)))
не вміють наші комерсанти працювати з обороту, і таких ні скільки не шкода.
Десь в жовтні-початок листопаду в мене теж була нестача комірок під замовлені акумулятори (з Китаю їде 3+ місяці, з Нкону тоді теж в наявності не було, але люди готові були платити за акумулятори), оце в одного такого замовив в телеграм каналі, попросив мене в вайбер добавитись до нього, ніби поставив на чергу, сказав що через 1-2 тиждні комірки приїдуть, це були Eve 280 по 80 доларів, на той час це була нормальна ціна ( не дороо і не дно), потім почав годувати завтраками, типу проблеми на митниці, то ще щось, я вже про нього навіть забув, і не розраховував на ті 32 комірки що він поставив мені в бронь, пройшло 3 місяці!!! і пише мені що приїхали комірки...
48-вольтовий акумулятор на відбірних комірках який зробився для себе, але поки панелі сонячні поставлять то передумав або 2 шт одинакових 280А зібрати або 314А, чи можливо навіть 314А * 17 шт (так, можливо зібрати таку дурницю, верхня напруга не перевищиться при цьому).
Ціна уже на 24-вольтовий стає навіть смішною і підозрілою, тупо треба продати, акумулятори обидва нові і з рівних комірок. 1) 48V 16S 280A Eve LF280K Grade A+++, бмс JK PB2A16S20P (200A/2A, 4 температурні датчики, плата комунікації), на днях пофарбується в сірий колір. Ціна 56500 грн.
2) 24V 280A Hithium Grade A, бмс JK B2A8S20P ( 200A/2A, 2 температурні датчики). Пофарбований гарно. Ціна 25999 грн.
P.S. Ціни на акумулятори ще вниз. Треба місце в гаражі звільнити.
Навіщо? Виведуть атомку в ремонт повернуть регулярні відключення, +30% до ціни і улетять)
Зараз ціни вже в два рази нижчі за пікові. і щось мені підказує:якщо людина не подбала про резервне живлення на зиму,то на літо вона цього не буде робити тим паче
Треба реально розпродати все що залишилось. Ціни найнижчі в Україні за кВт * години. Повністю нові 2 акумулятори. 24 V 280A 7.2 кВт * Год = 24600 грн ( Hithium 280A 8S, бмс - B2A8S20P) 48 V 280A 15 кВт * год = 52500 грн (Eve LF280K 280A 16S, бмс - PB2A16S20P)