А ось моя витрата(профільна Астра з 1,4 турбо на 140 сил) на круг в Карпати і назад, при тому що саме в горах накатав десь під 200 км з короткими пробігами на низьких передачах, загалом себе не обмежував, на одну камеру таки попав, місцями було і 180.
А зачем равняться по расходу топлива? Ну, cullinan больше жрет и что?))
А зачем равняться по расходу топлива? Ну, cullinan больше жрет и что?))
Це не стільки міряння(хоча можливо частково і так), скілльки намагання довести, що ТС м'яко кажучи помиляється в наданих ним цифрах розходу.
Цена блока гугл підказує в районі 7к, роботи із заміни від 3 до 6 к. Решта за пошук проблеми? ну така собі ціна діагностики виходить)))
Діагностіка 650 грн, читай що пишуть. Вмієш робити дешевше? Не питання - зараз два таких мотори військовим зайдуть... Тільки гарантію даєш? Перешивати єпром контролера з якого раза вмієш? При тому в твоєму розумінні зняття, та заміна свічок, катушок, та зняття установка рампи повинно бути безкоштовно? Форсунки будеш ставити повторно на одноразові прокладки? Чи може все таки заміниш? Не розповідай байки з інтернету. Склади 7+6, додай всі додаткові роботи... І хай тобі гугл ще це і зробить. 15000 це дуже недорого.
Я не вхожу до секти садомазо поціновувачів вкладатись у 20-річний преміум. А на 5-річний воно коштує дорожче, ніж на непреміум (частково, щодо запчастин, а не робіт).
Наприклад заміна маховика мені обійшлась по праці у 15600, а це, на хвилиночку, демонтаж/монтаж коробки, роздатки та підрамника))) При цьому, о диво, за "диагностику" (яка проводилась зі зняттям захисту, енодоскопом та танцями з бубном), а також супутні заміни оливи в коробасі та по дрібницях, виставили аж 600 грн))
Питання не в тому, що в тебе 15700 дороха, питання в тому, що не треба трусити по вухах, що це дешево і як у всіх пересічних... Тут більшість ремонтується і орієнтується в цінах нормально.
А щодо "цінової привабливості" - ну це показово щодо вартості заміни ланцюгів, ціна фактично ще одного пепелаца, який уж точно відслужить термін їх життя без виносу мозку.
У мене враження, що ТС намагається сам себе намахати, особливо по розходу палива.
На мою думку, це не зовсім так І ні разу тс себе не намахльовує. Він таким чином намагається себе заспокоїтися. І взагалі, все що він тут пише, це по великому рахунку його виправдовування перед самим собою. Так люди себе намагаються заспокоїти за рахунок інших. Бо більше йому особливо ні з ким цим поділитися
Так фішка в тому, що він на ній нікуди не їздив, дай їй прикуиити по Володимирському узвозу, раз надцять по Подолу, і всі шарові, разом з сайлентблоками вийдуть з чату. Таке відчуття, що у багатьох не було автомобілів з пробігом, і пофіг на марку авто, після 200тис якщо повезе, все починається проситись під заміну. По Рено, 200-250 тис, заміна ступиці і пильник полуосі, повезло, що вдалось зняти, а так заміна полуосі, за зовсім інші кошти. Те саме і з підручником, майстер півдня витягував сайлентблок, щоб заперечувати новий. Тому, воно все супер, коли на ній не їздиш а стоїть у дворі на очах у сусідів і родичів.
Як не крути $500 баксів на 3000 км - то дофіга. Без гарантії, що на наступні 3000 не буде ще 300-500
У мене враження, що ТС намагається сам себе намахати, особливо по розходу палива. Ші отаке видав: Mercedes ML 350 (двигун M272, 3.5л V6)Це найпоширеніший варіант, який потребує високих обертів для динамічного розгону важкого кузова. Місто (затори): 18–22 л / 100 км. Траса (110 км/год): 11–13 л / 100 км. Змішаний цикл: 15–16 л / 100 км. І це за умови ідеальної роботи двигуна. А тут то катушка, то мізки, кароч з фантазією у ТС все ок. А ось порівняльна таблиця по витратам палива на двигунах M272 (3.5 V6) та M273 (5.5 V8):
Те що видає гугл,ші,і інші халупи-не має ніякого відношення до реальності. Провірено і перевірено,при бажанні і вмінні можно досягнути реально гарних результатів.
Те що видає гугл,ші,і інші халупи-не має ніякого відношення до реальності. Провірено і перевірено,при бажанні і вмінні можно досягнути реально гарних результатів.
Стопе, я забув що у ТС R клас, бо він забив баки синовим ML... Тоді там все скромніше трохи по апетиту: Реальна витрата R-класу vs MLХоча двигун той самий, R-Class має свої особливості, які впливають на цифри:Місто (реальність): 17–20 л/100 км.R-клас довший і часто важчий за ML (особливо версія Long), тому в заторах він споживає не менше, а іноді й більше за позашляховик.Траса (реальність): 10–12 л/100 км.Тут R-клас виграє у ML. Завдяки нижчому силуету та кращій аеродинаміці, на швидкості 110–120 км/год він тримає розхід на 1 літр менше, ніж високий ML.