до 4-5к$ пасажир або вантажний не принципово з того що їздить по вулицях багато Віваро та Трафік але ж напевно щось ше є на що увагу звернути Треба простий в обслуговуванні двигун адеквактна корозійостійкість вартість запчастин не космічна
Я б дивися T4, або 638 Vito (якщо вдасться знайти не гнилий, або вже поварений)
За такі гроші тільки Т4 шукати
Трафики Виварики с 2000года в приличном состоянии бегают. Кузова не гниют так сильно как Вито или тЭчики. Запчастюли и бу и новые полно. Я на 2016г катаюсь пятый год и норм. Ищите ВТП с 2.0 от 2007г и только пасс по докам,....слова груз пасс или груз будете два раза в год тех осмотр проходить и страховка дороже.
Трафики Виварики с 2000года в приличном состоянии бегают. Кузова не гниют так сильно как Вито или тЭчики. Запчастюли и бу и новые полно. Я на 2016г катаюсь пятый год и норм. Ищите ВТП с 2.0 от 2007г и только пасс по докам,....слова груз пасс или груз будете два раза в год тех осмотр проходить и страховка дороже.
Цінна порада. Їх же тих ВТП в пасажирі від 2007 і до 5$ - хоч греблю гати, вибирай-не хочу)
Що таке ВТП? бачу що дізкльки 1.9 2.0 то бенз?
Що таке ВТП? бачу що дізкльки 1.9 2.0 то бенз?
три вида бусів, Опель віваро, рено трафік, Нісан примастар
Тут дивлячись для чого потрібен бус? Якщо цеглу або будівельні матеріали то е Т4 з двигуном 2,4 самий простий якщо людей возити то каравела мультіван там два вида двигунів 2.5 турбо дизель але за 5 не купиш ні те ні те вони хоч і старі але чомусь дорогі. Це по Фольксвагену. Віваро. Трафік там теж е 1,9 і 2,0 дизель. Кажуть 2.0 краще, то шукати щось свіжіше під свої потреби
Бус треба щоб возити людей та іноді 2 мотоцикла кросові
Бус треба щоб возити людей та іноді 2 мотоцикла кросові
тоді краще шукати орігінал пасажир віваро трафік вони і свіжіші будуть і побільше розмір чим течікі, ну і тут на форумі наврядче знайдеш, дивись в фейсбуці профільни групи по віварікам трафікам, там знайдеш швидше