Стосовно іграшок - коти з нас знущаються У мене перебувала усі інтеративні іграшки, що є на Алі, Тему . Дві іграшки до яких періодично повертаються всі 4 кота , це тонель та інтерактивна пташка на двері. Інші - чи віддала чи викидаю та купую нові, а далі знов чи викидаю чи віддаю. Підступний рекомендасьон - заведіть ще одного кота .
А стосовно ліньки - підібрати розчіски, щітки відповідно до структури покриття. Якщо самостійно не виходить - зайдить у будь який грумінг салон та попросить консультацію. У мене два пухнастих - пуходерка , колтуноріз та розчіска з металевими зубьями. Два короткошерстні - пуходерка та латексна щітка.
Veltem 29.04.2025 09:19 пишет: А стосовно ліньки - підібрати розчіски, щітки відповідно до структури покриття. Якщо самостійно не виходить - зайдить у будь який грумінг салон та попросить консультацію. У мене два пухнастих - пуходерка , колтуноріз та розчіска з металевими зубьями. Два короткошерстні - пуходерка та латексна щітка.
Багато плюсую саме за пуходерку. Якщо правильно почати кота нею чухати (починати біля кінчіків рота, манішку, лоб над очима, за вухами, у місці де спина переходить у хвіст) то кіт майже напевно вподобає таку процедуру і почне сам просити щоб його чухали.
Багато плюсую саме за пуходерку. Якщо правильно почати кота нею чухати (починати біля кінчіків рота, манішку, лоб над очима, за вухами, у місці де спина переходить у хвіст) то кіт майже напевно вподобає таку процедуру і почне сам просити щоб його чухали.
Купив типа такої,яку показував Lopez.На мій погляд гумова рукавичка значно більше збирає.
Veltem 29.04.2025 09:19 пишет: А стосовно ліньки - підібрати розчіски, щітки відповідно до структури покриття. Якщо самостійно не виходить - зайдить у будь який грумінг салон та попросить консультацію. У мене два пухнастих - пуходерка , колтуноріз та розчіска з металевими зубьями. Два короткошерстні - пуходерка та латексна щітка.
моя спочатку лякалася щітки взагалі зараз "балдю", тільки живіт не дає чухати якщо рукою гладити - все ок
про пуходерку можете повторити на гарну? бо в мене тих чухалок вже більше, ніж у мене та дружини разом....
Купив типа такої,яку показував Lopez.На мій погляд гумова рукавичка значно більше збирає.
Питання не у тому скільки збирає, а у тому щоб коту сподобалася. Мій пищить регулярно - вимагає щоб його почухали пуходеркою.
про пуходерку можете повторити на гарну? бо в мене тих чухалок вже більше, ніж у мене та дружини разом....
Я трьома такими користуюся (є три місця, де кота чхуають, то щоб не шукати і не носити з кімнати в кімнату так і лежать де треба, тим більше що ціна смішна). пуходерка для собак trixie
Питання не у тому скільки збирає, а у тому щоб коту сподобалася.
Для мене питання в цьому,бо шерсті дуууже багато,хоча кіт короткошерсний.А йому подобається і рукавичка,і пуходерка.
Так це линька. Мій, наприклад, почав линяти наприкінці лютого і от лише учора після вичухування пуходеркою я помітив, що майже ніякого хутра на щітці не залишилося. Ще позавчора добрячу подушечку пуха зняв зі щітки. І колір хутра на небілих частинах кота змінився з світлого зимового на більш темний літній.
Устал от линьки уже.На резиновой варежке пуха уже почти нет.Та шерсть,что вылезает с кота,почти вся длинная,не подшерсток.Но ее много Каждые три минуты,что он сидит на руках,оборачиваются 20 минутами чистки.О том,что шерсть всюду по дому,молчу.У нас кот жил когда-то 20 лет,но я не помню такого.Может уже старею и с памятью плохо Может быть ему витамины какие-то купить?
Александер 1 13.05.2025 09:58 пишет: Устал от линьки уже.На резиновой варежке пуха уже почти нет.Та шерсть,что вылезает с кота,почти вся длинная,не подшерсток.Но ее много Каждые три минуты,что он сидит на руках,оборачиваются 20 минутами чистки.О том,что шерсть всюду по дому,молчу.У нас кот жил когда-то 20 лет,но я не помню такого.Может уже старею и с памятью плохо Может быть ему витамины какие-то купить?
Вітаміни не завадить будь-якому котові, але навряд чи вони вирішать проблему хутра в квартирі.