Подивився я ріа то віваро буде 2001/2005 року 1,9 дизель і пробіг під 400/500 тис і в салоні буде циган пакет то треба ще пару тис мінімум шо б довести до ума все
egorka 31.01.2025 14:08 пишет: Подивився я ріа то віваро буде 2001/2005 року 1,9 дизель і пробіг під 400/500 тис і в салоні буде циган пакет то треба ще пару тис мінімум шо б довести до ума все
Вы действительно верите что сможете найти хоть одного "головастика" с реальным пробегом хотя бы в пол миллиона?))) 1.9 - лучший вариант двигателя для покупки среди всех других на этом кузове. В лохматых годах. А колхозище в салонах у них совершенно во всех поголовно, разной степени блевотности и цыганщины и вообще не зависит от стоимости авто. Бусоводная "эстетика" он такая... Поэтому если авто для работы, то совершенно пофигу.
Softkpk 24.02.2025 09:21 пишет: подивився вживу пару варіантів - печалька ((( та й дивлюсь що багато хто вже на 300-400 капіталку робить
Куди на діагностику його (авто) краще загнати? цікавить саме стан двигуна.турбіна
Дай Бог чтоб хоть один из таких авто когда 10 лет назад в Нэньку заезжал был с пробегом в 400...). Там на старых моторах капиталка либо после рукожопов, либо после лимона). ВОООООБЩЕ не обращайте внимание на пробег на щитке. Смотрите состояние.
Softkpk 24.02.2025 09:21 пишет: подивився вживу пару варіантів - печалька ((( та й дивлюсь що багато хто вже на 300-400 капіталку робить
Куди на діагностику його (авто) краще загнати? цікавить саме стан двигуна.турбіна
Дай Бог чтоб хоть один из таких авто когда 10 лет назад в Нэньку заезжал был с пробегом в 400...). Там на старых моторах капиталка либо после рукожопов, либо после лимона). ВОООООБЩЕ не обращайте внимание на пробег на щитке. Смотрите состояние.
Я тут на форумі викладував трафік у продаж, який був пригнаний в Україну через 2 роки після випуску з пробігом 170К. Був пробіг 320. 10 років в неньці. Налетіли дебіли, сказали, що я обманюю і т. д. Бо косметикою не займався. Попросив видалити тему. Ага, авто в мене особисто за майже 5 років 30 к лише наїздило. З повним звітом.
З РІА, коли зайнявся, пішла. Були питання суто по косметиці (царапки, счоси). Хоча не буду приховувати, що категорія покупців "є мало грошей, але багато вимог", яка хоче, щоб їм натерли кузов й продали увалиша, є найбільшою.
Є ті, хто питав, чому у кузові кліпси не вистачає... На 10+ річному комерційному авто. За низом ринку. Бл"ть...
Я тут на форумі викладував трафік у продаж, який був пригнаний в Україну через 2 роки після випуску з пробігом 170К. Був пробіг 320. 10 років в неньці. Налетіли дебіли, сказали, що я обманюю і т. д. Бо косметикою не займався. Попросив видалити тему. Ага, авто в мене особисто за майже 5 років 30 к лише наїздило. З повним звітом.
З РІА, коли зайнявся, пішла. Були питання суто по косметиці (царапки, счоси). Хоча не буду приховувати, що категорія покупців "є мало грошей, але багато вимог", яка хоче, щоб їм натерли кузов й продали увалиша, є найбільшою.
Є ті, хто питав, чому у кузові кліпси не вистачає... На 10+ річному комерційному авто. За низом ринку. Бл"ть...
Звісно що бувають поодинокі виключення. Але то що більшість дебілів навкруги - незмінний факт. Нажаль. За 20 років в автобізнесі чого я тільки не чув...
Та он же у гілці комрад Renault Grand Espace IV Initiale, 2.2 dCi, за 4 продає. Все на поверхні, всі проблеми описані, авто агонь. Домовляйся, дивися, пробуй. замінить віваро аж бігом
lopa 26.02.2025 05:34 пишет: Та он же у гілці комрад Renault Grand Espace IV Initiale, 2.2 dCi, за 4 продає. Все на поверхні, всі проблеми описані, авто агонь. Домовляйся, дивися, пробуй. замінить віваро аж бігом
Ви зараз впевнені в тому що радите? я шукаю бус - не легковий універсал - напевно я розумію навіщо