Власне з Лівого берега Київ потрібно попасти в Чернівці. Їхати в світлу пору дня, щоб не було питань по комендантській. Гугл намалював маршрути: 1. Київ-БЦ-Вінниця-Хмельницький-Кам'янцець-Подільський-Хотин. Знаю, що БЦ - Вінниця була поганенька, від Хмельницького взагалі не знаю. 2. Київ-БЦ-Вінниця-Жмеринка-Білоусівка. Тут теж БЦ-Вінниця погана, а далі не знаю.
Київ-Житомир (окружна) - Вінниця (окружна) - Хмельницький (окружна) - Кам'янець - Хотин (окружна). Всюди нормальний асфальт крім парочки ділянок. Довше але теж з гарним асфальтом, якщо скучно тим самим маршрутом - можна через Заліщики-Тернопіль-Дубно-Рівне (окружна) - Житомир (окружна).
Дякую, дійсно 30 км різниці. Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницький я знаю, часто їздив, там нормально. Якщо і далі на Кам'янець-Подільсикй-Хотин так само, поїду туди.
Джангл 05.02.2025 09:47 пишет: Дякую, дійсно 30 км різниці. Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницький я знаю, часто їздив, там нормально. Якщо і далі на Кам'янець-Подільсикй-Хотин так само, поїду туди.
Хмельницький-Кам'янець відкрадівничили перед повномасштабною, там гарне шосе тепер, як і далі до Чернівців. У самому Кам'янці і Чернівцях погірше асфальт. Плюс зробили окружну Дунаївців, сміло користуйтесь, там тільки 1 км старого асфальту, решта новіший.
Я їздив ще до війни різними маршутами то самий кращий це як писали Київ, Житомир, Вінниця( окружна) ну і далі на Чернівці, дорога нормальна, в самих Чернівцях вулиця головна це жах в деяких місцях