колись також так вибирав, бо форік як такий подобався і хотів собі спробувати - як машину вихідного дня. Так само дивився на америкосів - але або комплектації без клімата, шо є дном... ті милі (в доресті вроді фіг переробиш нормально), або удари такі шо ну наф... Одним словом - попався мені з мінімальним пробігом офіційний форік рестайл 16 року - фари, клімат, вже встановлений андроїд авто з камерою заднього виду, Х-мод звичайно, 2 комплкти гуми, підігріви всіх сідух ,електробагажнік і т.д. - салон взагалі як би ніхто не їздив, ну і обслужена була попереднім власником гарно... і найголовніше - не біток!
По враженнях - кліренс вогень , стартує дуже швидко, є особливість, що треба звикнути до гострої реакції педалі - але потім найф, варіатор працює суперово в них ,сидіння регульнути можна в дуже великих діапазонах, ззаду місця вагон. і ще - вона економна черех роботу варіатора - на трасі в теплішу погоду в економ режимі я спокійно 6 літрів показую, якщо газувати 7, якщо валити на всі обгони - то 8. місто 8 і вверх - дуже залежить від режиму, довжини поїздки, корків і т.д. Загалом враження про машину дуже і дуже позитивні (але ще раз кажу, то я не біток брав і не загнаний варіант).
Зараз пробіг 130 в мого форіка, подумую рухатися далі, то десь буду виставляти на продаж певно
-Felix- 09.02.2025 21:20 пишет: на трасі в теплішу погоду в економ режимі я спокійно 6 літрів показую, якщо газувати 7, якщо валити на всі обгони - то 8. місто 8
Маючи аутбек 2.5 варіатор, який важить стількі ж, має кращу аеродинаміку - не вірю. Хіба що Ви по трасі 80 км/год їдете. Чи у Вас 2.0 форік - так там комплектації "бомж едішн".
Зате люк і панорама, влітку каеф І адаптивний круїз, тільки я ще з ним не розібрався. Можливо, глючить після заміни лобового на днях.
За майже 5 років користування авто з люком і панорамою воно не відкривалось влітку майже ніколи Хіба що після 8ї вечора - коло зайшло сонце. Пече, світить, заважає - кайфу 0. Ну або в лісі десь, коли пряме сонце не попадає
люком не користуюсь теж бо пилюка з нього найкраще залітає)
melanvi 10.02.2025 11:12 пишет: Скільки цей форестер споживає пального? Це ключове для мене було б у виборі....
Див у світі не буває. Є купа японських кросоверів з атмобензиновими двигунами 2,5 та неручними кпп. Деякі вже зняті з виробництва і замінені на моделі іншої конфігурації. Але якщо порівнювати саме японців 2,5/2,4 атмо + АКПП або варіатор+ 4х4, то форестер споживатиме не більше, а переважно трохи менше за Хонду СРВ, Тойоту РАВ4, Ніссан Ікстрейл, Мазду СХ5, Рено колеос, Мітсу аутлендер. З кіа/хюндаї не порівняєш, бо версії з 2,4 атмо до нас не завозили, але навіть 2літровий туксон акпп 4х4 жере більше за форестер.
-звісно спокійна їзда: виїжджаєш з паркінгу, - далі спокійно по правилах 50-90, деколи можна і 100 і за 50 км по трасі легко по ьортовику світиться 6-7 літрів тобто це їзда в рамках правил
звісно, якщо робити обгони і тримати швидкість 90 і вище - то 7-8л буде
Перепрошив на кілометри і градуси цельсія, знайшов майстра на форумі Субару. Поки подобається. В ходову треба вкинути десь ще 500 за результатами діагностики, хоча при їзді нічого такого не чую.
Динаміка цікава. 3008 набирає 100 десь так само, але тихо і комфортно, форік реве і злітає . Дуже подобається висока посадка і те, що спереду все видно, нормальне лобове, а не щілина. Бісить ліве дзеркало з наближенням, треба поміняти на європейське.
EyeSight теж цікава штука, але не те щоб супернадійна. У місті з адаптивним круїзом їздити страшно, мені набагато більше подобався обмежувач швидкості в Пежо. Наступні версії ES більш просунуті, можливо, там з цим краще.
Салон щось хочеться замінити, але недоцільно. Навіть у Бердичеві це буде +500 дол. Те саме з магнітолою, нормальний Teyes під 400.
Думаю, пару років покатаюсь і далі буде або електричка або свіжий кросовер. І форестер - аутбек точно будуть фаворитами. Дуже подобається старт на низьких і звук двигуна.
Динаміка цікава. 3008 набирає 100 десь так само, але тихо і комфортно, форік реве і злітає . Дуже подобається висока посадка і те, що спереду все видно, нормальне лобове, а не щілина. Бісить ліве дзеркало з наближенням, треба поміняти на європейське.
3008 на турбі був? Бо в мене схожі відчуття були, коли пересів з 1.5 турбодизель(!) на 2.5 атмо Вітаю Якщо в хорошому стані все решта - то за 12 мабуть найцікавіше що було на ринку
3008 на турбі був? Бо в мене схожі відчуття були, коли пересів з 1.5 турбодизель(!) на 2.5 атмо Вітаю Якщо в хорошому стані все решта - то за 12 мабуть найцікавіше що було на ринку
пиж на турбі
ціна така тому що досить умовна - другу на обмін дістався мій пиж за ціною термінового автовикупу