Минулого року у відрядженні в Польщі попався мені Renault Megane 4 саме з бензиновим 1.3 TCe з пробігом суттєво за 100к, виявилась на диво приємна машина за динамікою, витратами і загальним комфортом. Може варто глянути, хоча знайти буде не надто легко, бо переважна більшість таких машин дизельні.
3tоn 10.02.2025 13:49 пишет: Минулого року у відрядженні в Польщі попався мені Renault Megane 4 саме з бензиновим 1.3 TCe з пробігом суттєво за 100к, виявилась на диво приємна машина за динамікою, витратами і загальним комфортом. Може варто глянути, хоча знайти буде не надто легко, бо переважна більшість таких машин дизельні.
А що по розміру салону? Наче Леон новий додав у колісній базі. Це відчувається?
та хз... я сам за собою норм сідаю. Але у мене зріст - 172 см. Десь плюс мінус те саме як було в Сіді. в С-классі мені мало було місця лише в третьому Фокусі. Ото дивна компоновка була.
Як ти Саша не чуєш різницю, саме АКУСТИЧНУ, на поганій дорозі? Особливо коли багато латок і тріщин не великих. Я коли після Матрікса пересів в Сеат прозрів, наскільки тихо працює підвіска, що на малих, що на середніх швидкостях.
та ну ладно, я якраз Сідом регулярно мотався в Шостку. І отой шматок Кролевець-Шостка до ремонту завжди пролітав "більше швидкість - менше ям", бо там якраз купа дрібних дірок\тріщин\латок в латці. І нормально то все відпрацьовувалось без якихось зайвих звуків.
+1, ті само враження. Тут треба зробити знижку на тестдрайвове авто, вони часто перекачують шини трохи, щоб менше ям боятись, але все одно. MQB на ППД достатньо тряске і стрибуче авто, ось те саме "колесом наїзжаєш на щось і вся дупа стрибає". З багатоважільною ситуація значно приємніше, помітно краще на прямій стоїть. Тому умовний Гольф на 1.4 значно комфортніше авто за Октавію на тому самому 1.4. Ще краще ситуація на Євро підвісці, але треба міняти не тільки пружини, а й амортизатори, бо стрибучість залишиться.
Є декілька поворотів, які показують ці "плюси підвіски" - плавний поворот + хвилі.
Я можу порівнювати тільки з Астрою на європейській підвісці, але, напевно це не зовсім коректно.
Що краще саме в цьому бюджеті - питання.
дико заофтоплю але я таки не знаю, що з тими поворотами не так...і де там хвилі дорога як дорога...там і возі буде нормально балувані ви кияне вас би в моє рідне задуп'я PS хтось колись з форуму навіть їхав через моє рідно місто і написав, що туарега ледь на пузо посеред дороги не посадив
Я саме про це і писав, як може влаштовувати гупающа ходова на корейці і не влаштовувати закриття дверей на Гольфі?
В Елантрі 2008 топікстартера позаду багаторичажка. Вона тиха і не гупає.
Знову по п'ятому колу. В чератто 2008 року така сама ходова? Бо їздив на ній, коли був ще китаєць, то звернув увагу, що не сильно відрізнялася від Cherry. Хоча там підвіска була найгірша з усіх що доводилось їздити. Також співробітник пересів з Ланоса на Елантру 2008 року, то офігів яка гівняна підвіска на Елантрі. Тому, то ви просто не звертали увагу. Плюс в мене був Матрікс, то звукова акустика така сама як в Чератті була.
1. В Черато LX подвеска не такая, как в элантре HD. 2. У элантры HD очень (даже слишком, я бы сказал) мягкая задняя подвеска, еще и длинноходная, она не гупает от слова совсем, я в своей менял пружины на 0,25мм толще от сида вагона, чтоб была жестче и лучше стояла на дороге. Если у кого там прям гупает - надо проверять не порваны ли верхние крепления амортизаторов задних. Повреждений так не видно сверху, пока не открутишь. 3. Сотруднику верить не надо, т.к. ланос - это примерно как жигули по подвеске "с пружинами от болгарской авторучки" (с). Мне после москвича с рессорами тоже сначала все подвески были "говняными", а элантра вообще казалась ппц какой жесткой. 4. Шумка действительно тех годов у корейцев была очень так себе, хотя черато коуп (TD) 2011 года, бтв с балкой сзади, существенно лучше по шумке, чем элантра HD. Инфа 146 процентов, у меня оба есть. 5. Матрас сам по себе микровен и он намного громче любого корейского седана тех годов. Я его катал на тест-драйве 1,8 АТ, хотел брать сначала.
4. Шумка действительно тех годов у корейцев была очень так себе, хотя черато коуп (TD) 2011 года, бтв с балкой сзади, существенно лучше по шумке, чем элантра HD. Инфа 146 процентов, у меня оба есть.
дякую, а то я ж Коуп давно продав, і не був впевнений, чи правда він був тихий, чи то в мене вже спогади замилилися.
Allodin 09.02.2025 17:42 пишет: ... PS Гольф поки що все одно у фаворитах, але схиляюсь до кочерги, ну його в пєнь БВ 2дискову коробку ремонтувати, навіть заміна счеплення, це щє 1,5кує+ мона закинути.
Таки гольф, таки вагон 2019. 1.5, із роботом . і без люка, славатобіХоспаді. "Щас такіх нє дєлают" (С). Катається в основному дружина. Спочатку тиша вражала (у порівнянні зі старою, на 140 нормально говорити, бо нема і 3к об/хв). За пару тижнів почав зважати на залишковий шум, все одно звуки ззовні заважають. "нєт прєдєла совєршенству"(С)
Allodin 09.02.2025 17:42 пишет: ... PS Гольф поки що все одно у фаворитах, але схиляюсь до кочерги, ну його в пєнь БВ 2дискову коробку ремонтувати, навіть заміна счеплення, це щє 1,5кує+ мона закинути.
Таки гольф, таки вагон 2019. 1.5, із роботом . і без люка, славатобіХоспаді. "Щас такіх нє дєлают" (С). Катається в основному дружина. Спочатку тиша вражала (у порівнянні зі старою, на 140 нормально говорити, бо нема і 3к об/хв). За пару тижнів почав зважати на залишковий шум, все одно звуки ззовні заважають. "нєт прєдєла совєршенству"(С)
о мої вітання а шо там за 1.5? просто турбак чи е-ТСІ?