давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья. Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.
Абрвалг 05.02.2025 23:57 пишет: давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья. Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.
Враховуючи опубліковані схеми майбутньої гілки метро, перекладати там рейки це те саме що класти асфальт а потім, за тиждень, копати траншею під труби.
Абрвалг 05.02.2025 23:57 пишет: давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья. Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.
LeonBuhgalter 07.02.2025 20:43 пишет: Враховуючи опубліковані схеми майбутньої гілки метро, перекладати там рейки це те саме що класти асфальт а потім, за тиждень, копати траншею під труби.
а метро коли там збираються робити? За тиждень чи за 10 років? До початку робіт там, думаю, ще раз 10 асфальт поміняють
LeonBuhgalter 07.02.2025 20:43 пишет: Враховуючи опубліковані схеми майбутньої гілки метро, перекладати там рейки це те саме що класти асфальт а потім, за тиждень, копати траншею під труби.
а метро коли там збираються робити? За тиждень чи за 10 років? До початку робіт там, думаю, ще раз 10 асфальт поміняють
Не буде там ніякого метро, так само як і на Троєщину. Тут станцію на Виноградар вже 5 років будують. Одну, маленьку станцію.
В ответ на: Согласен. Удивительно так совпало. Нагрузили русло реки, с коллектором канализации, многоэтажными ЖКшечками и внезапно начало вонять канализацией.
Там вже була ця історія, коли під час ремонту Набережно-Хрещатинської завалили свод колектору річки Глибочиця. Той колектор побудували під теперішньою вулицею і Валами до Дніпра ще за часів царської імперії. Полатали. Пару років було відносно чисте повітря. Але ж будівництво продовжилось, і мабуть, щось там знову завалили. Вода застоюється і маємо результат.
В ответ на: Той колектор побудували під теперішньою вулицею і Валами до Дніпра ще за часів царської імперії...і мабуть, щось там знову завалили. Вода застоюється і маємо результат.
Та отож, простояв всього нічого і розвалився. От ці імперці, не могли побудувати нормально.
это все пол беды, вонь слива канализации там, всегда отключаю забор воздуха из улицы...
juiT 05.02.2025 23:50 пишет: Швидко мене почули з попередньої теми. В час-пік напевно краще не їхати, особливо з Валів на Лук'янівку. Вже частину рейок викопали.
Частину рейок викопали та поклали нові, що ніяк не позначилось на їх геометрії Напаркуа ця заміна - я не знаю. При цьому серед білого дня я не побачив жодного працівника, натомість надихався смородом(
Там же воняет...
ХЗ, не помню я свое душевное состояние на тот момент:))). Квартира уж больно видовой была. Но так и не купил, что радует. Это все я сказал в контексте не квартиры, а рассказов отдела продаж, с картинками, как космические корабли будут бороздить просторы подола будет красиво и облагорожено.