Це в Харкові рівняють, у нас - ніт (Кирилівська тому в приклад). У Львові "чомусь" взагалі роблять одразу рівними.
Бо та штукенція досить велика, на залізничній платформі. На всю Україну є може з пару штук. Робота розписана. Тому, мабуть, загонять як буде реконструйована вся гілка.
juiT 05.02.2025 23:50 пишет: Швидко мене почули з попередньої теми. В час-пік напевно краще не їхати, особливо з Валів на Лук'янівку. Вже частину рейок викопали.
"...Критику зустріли наступні позиції КМДА:.... Намір дозволити проїзду авто по трамвайним коліям" - ТЮ! А нехай будуть окремі колії, заборонять по ним їздити, а ще побудують велодоріжки та зроблять смугу громадського транспорту. Треш так треш.
ну вродь нормально пропонують: зменшуємо тротуари і цим виділяємо місце для парковки. замість запакованих авто - пускаємо велосипедистів. як була 1 полоса для руху - так і лишається. а от заборону руху по коліям - не розумію. особливо якщо роблять гладко. треба щось думати.
якщо зробити вулицю в 6 рядів для авто, воно швидше не поїде.
мені ліпше постійно їхати не швидко, ніж 2 хвилини швидко, а потім 10 хвилин стояти в заторі.
Це в Харкові рівняють, у нас - ніт (Кирилівська тому в приклад). У Львові "чомусь" взагалі роблять одразу рівними.
Бо та штукенція досить велика, на залізничній платформі. На всю Україну є може з пару штук. Робота розписана. Тому, мабуть, загонять як буде реконструйована вся гілка.
Штукенція є й в Києві Інша справа, що Київпастрансу воно нафіг не потрібно, бо "и так сойдет". На лінії тривалий час їздять трамваї, де водії руцями зачиняють двері протягом місяців)
DimonDSV 27.02.2025 09:14 пишет: ну вродь нормально пропонують: зменшуємо тротуари і цим виділяємо місце для парковки. замість запакованих авто - пускаємо велосипедистів. як була 1 полоса для руху - так і лишається. а от заборону руху по коліям - не розумію. особливо якщо роблять гладко. треба щось думати.
якщо зробити вулицю в 6 рядів для авто, воно швидше не поїде.
мені ліпше постійно їхати не швидко, ніж 2 хвилини швидко, а потім 10 хвилин стояти в заторі.
Але ж на Глибочицькій ДВІ полоси для руху в обох напрямках плюс колії. Одну планується тогось?
juiT 05.02.2025 23:50 пишет: Швидко мене почули з попередньої теми. В час-пік напевно краще не їхати, особливо з Валів на Лук'янівку. Вже частину рейок викопали.
Кхм, а чому взагалі в назві теми фігурує "реконструкція"?)
Це ж просто ремонт трамвайних колій, ніяких змін ТТХ вулиці не передбачається, тож очікувати чогось казкового не варто. Замінять рейки тяп-ляп, ШЕУ відновить асфальт, як завжди фігово, бо історично на більше не здатні - і все