R.Karp 09.02.2025 16:26 пишет: Samsung Galaxy Tab A9+ WiFi 8/128GB Гарантія, стабільна прошивка, працює практично відразу з коробки.
В мене таб 9.7 куплений в 2016 році. Батарея вже не заряджається більше 75%, обліз "хром" з пластикової рамки, але в усьому іншому праціє норм до сих пір. Малий довго іграшками його забивав, зараз теща грається, читає, слухає ютуб кожен день
автор пише що діагональ чим більше тим краще, в першому повідомлені він дивився на 11 діагональ
R.Karp 09.02.2025 16:26 пишет: Samsung Galaxy Tab A9+ WiFi 8/128GB Гарантія, стабільна прошивка, працює практично відразу з коробки.
В мене таб 9.7 куплений в 2016 році. Батарея вже не заряджається більше 75%, обліз "хром" з пластикової рамки, але в усьому іншому праціє норм до сих пір. Малий довго іграшками його забивав, зараз теща грається, читає, слухає ютуб кожен день
автор пише що діагональ чим більше тим краще, в першому повідомлені він дивився на 11 діагональ
Спасибо за совет. Нужно почитать насчёт Самсунга. У меня у самого Таб 4 ещё дома валяется и как ни странно ещё работает, но тормозит страшно.
ну так в А9+ діагональ 11"
я думав таб 9,7 це діагональ, тоді вибачаюсь бо в мене айпад 10,9 то мені діагоналі хватає з головою
Проходивший мимо 11.02.2025 21:45 пишет: Пока остановились на таком Samsung Galaxy Tab A9 Plus Wi-Fi 8/128GB. Я бы доплатил 2К гривен и взял бы с возможностью звонить, но мама не хочет
OnePlus Pad, можна і перший і другий, якщо кошти є. 500 баксів за великий 3к екран, чудовий звук, камера. Стілус в подарунок, зарядка супер швидка в комплекті.
Батькам взяв Lenovo Tab K10/M11, 8/128 на олх. Тільки 4Ж. Стало так як і самому на алі замовляти. Мені сподобався, все що треба є. Оновлюється сам. Правда без гарантії.
Я настроил звонки через функцию "Вызовы и SMS нa других устройствах" Теперь если планшет в руках, а телефон где-то валяется, то отвечаю с планшета. PS планшет только с wi fi, телефон и планшет- samsung