harald67 14.02.2025 15:13 пишет: Навіть якщо питання виникнуть, то у твоєму випадку це просто повернення коштів за невикористані квитки. Які тут можуть бути податки?
как хорошо что у нас на форуме такие отличные налоговые эксперты имеются, сразу успокоили человека
А ще краще що у нас тут є ыксперды-теоретиги, які начитаються лякалок в інеті і перепощують це тут на форумі.
Камон. CRS надасть інформацію про баланс на кінець року. І дохід (відсотки, дівіденди, прибуток від інвестицій) звичайні транзакції там нікому не цікаві. Типу переказу власних коштів між клієнтами Революту. Тому не все так там погано і страшно.
www050 14.02.2025 10:38 пишет: Розкажіть нащо той Револют треба? Не стукає в нашу податкову?
в случае получения денег в разных валютах, он для каждой валюты делает подсчет, и можешь их иметь в той валюте, в которой зашло, ну и огромный (для меня, так основной) плюс - обменивать можешь по реальному курсу, а не как в моно/европейских банках, у которых мало того, что комиссия за входящие не в евро, так еще и вечно праздничный курс )
и очень удобная часть, которая управляет картой для детей.
NoOne 27.02.2025 14:52 пишет: Камон. CRS надасть інформацію про баланс на кінець року. І дохід (відсотки, дівіденди, прибуток від інвестицій) звичайні транзакції там нікому не цікаві. Типу переказу власних коштів між клієнтами Революту. Тому не все так там погано і страшно.
це так, але обмін бай ріквест ніхто не відміняв і він зараз працює куди краще ніж зараз)) чи чого б ви думали запустили crs?))) як тільки отримують баланс по рахунку, одразу є підстави запитувати по конкретному рахунку всю інфу, адже всі реквізити вже є
посмотрим, но похоже, что это просто нбу хочет поиметь денег, просто потому, что привык ))
они не работают "В" Украине, они работают "с гражданами Украины". а это - большая разница.
очень похоже, что это все с подачи того же моно, который чуть более, чем полностью, был слизан с революта, изначально. хлопцы из моно забоялись, что их аудитория получит более качественный сервис ))
посмотрим, но похоже, что это просто нбу хочет поиметь денег, просто потому, что привык ))
они не работают "В" Украине, они работают "с гражданами Украины". а это - большая разница.
очень похоже, что это все с подачи того же моно, который чуть более, чем полностью, был слизан с революта, изначально. хлопцы из моно забоялись, что их аудитория получит более качественный сервис ))
Начал регаться в том революте. Дошел до вариантов типов аккаунта. Для граждан Украины выборе невелик,минимально - ежемесячный абонентский платеж 10 Евро. Второй вариант из двх предлагаемых еще дороже . Ща, побежит аудитория Монобанка на Револют, ага.
Начал регаться в том революте. Дошел до вариантов типов аккаунта. Для граждан Украины выборе невелик,минимально - ежемесячный абонентский платеж 10 Евро. Второй вариант из двх предлагаемых еще дороже . Ща, побежит аудитория Монобанка на Револют, ага.
я заігнорив цю сторінку і сиджу на безкоштовному. Але воно мені сильно не потрібно, скоріше з цікавості зробив ак.
Вимоги НБУ до іноземних банків в Україні не змінювалися з 90-х, хочеш працювати в країні - відкривай дочірній банк. Єдине, що змінилося після 24.02.2022 - банкам дозволили, більш того рекомендували, тримати дані клієнтів в датацентрах за межами країни протягом воєнного стану та рік після нього. Стосовно можливості використання фізичними особами резидентами України рахунків за кордоном законодавство регулярно пом'якшувалося, на поточний момент фізична особа-резидент України має право відкривати рахунок у закордонному банку без ліцензії НБУ, але повинна дотримуватись податкових і валютних правил України. Важливо врахувати вимоги банку, процедуру KYC, а також обов’язок декларування рахунку та доходів.
На мій погляд, Револют для Моно не конкурент, саме тому, що він не працює в Україні і просто не зможе надавати цікавих для "внутрішнього" українця послуг. Я особисто Моно тривалий час не користувався з надуманих для себе політичних мотивів (на зразок не люблю я Тигипка). Але зараз відкрив для можливості донатів на різні банки без сплати комісійних та перевірки частина їх функцій які фактично працюють через сервіси, за які я відповідаю.
В результаті, зараз я використовую послуги, яких не буде у Revoulut: - кешбек та нацкешбек на благодійні фонди; - BankID; - комуналка.
На мій погляд Revoulut - це можливість для тих, хто заробляє гроші не в Україні користуватися ними без заведення їх в Україну, в чому тут він конкурент Моно & co не знаю.