Свого часу я покатався трохи на 126 - супер авто було. З деревяними вставками в дверях і приборці. Ну ікультове/некультове це вже кому як Як на мене то набагато більш культове за 123. А з 124 взагалі я б не порівнював. 124 це просто нудний мерседес, яких ще багато їздить. Нічого у ньому цікавого немає.
123 - то ікона стилю, хоча я-б 118-119 дуже хотів-би. Але у стані вони коштують як в салоні новий. А відновлювати його - то космос. щодо 124го може то я трохи наплутав - я мав на увазі модифікацію котра з "подвійним" бампером. Здається все-таки 124, лінь гуглити. а 126 - то звичайна Цшка котрих було як бруду. Може й помилився. Але 123 та 140 то безсмертна класика - це беззаперечно.
Ти таки помилився. 126 це не цешка а еска. Попередник 140. Круте авто. Нахвалюваний тобою 123 це просто "126 для незаможніх". А з подвійним бампером то 116 - попередник 126 та дідусь 140.
Свого часу я покатався трохи на 126 - супер авто було. З деревяними вставками в дверях і приборці. Ну ікультове/некультове це вже кому як Як на мене то набагато більш культове за 123. А з 124 взагалі я б не порівнював. 124 це просто нудний мерседес, яких ще багато їздить. Нічого у ньому цікавого немає.
123 - то ікона стилю, хоча я-б 118-119 дуже хотів-би. Але у стані вони коштують як в салоні новий. А відновлювати його - то космос. щодо 124го може то я трохи наплутав - я мав на увазі модифікацію котра з "подвійним" бампером. Здається все-таки 124, лінь гуглити. а 126 - то звичайна Цшка котрих було як бруду. Може й помилився. Але 123 та 140 то безсмертна класика - це беззаперечно.
Ти таки помилився. 126 це не цешка а еска. Попередник 140. Круте авто. Нахвалюваний тобою 123 це просто "126 для незаможніх". А з подвійним бампером то 116 - попередник 126 та дідусь 140.
ой, доведеш до гугла. Лениво мне - спина болит ужасно, а всякое лепить надо.
ой, доведеш до гугла. Лениво мне - спина болит ужасно, а всякое лепить надо.
Христос воскрес! Тоді хоч підкажи що ти маєш на увазі коли пишеш про мерседес 118-119. Бо гугл знаходить лише якийсь дрібний концепт який практично не випускався та сучасну цешку з повним приводом. Обидві як рарітети нічим не цікаві.
Христос воскрес! Тоді хоч підкажи що ти маєш на увазі коли пишеш про мерседес 118-119. Бо гугл знаходить лише якийсь дрібний концепт який практично не випускався та сучасну цешку з повним приводом. Обидві як рарітети нічим не цікаві.
А мені купе взагалі не подобаються - я за класичні седани.
Зате вчора побачив вживу і точно скажу яке авто саме уродливе. Тесла кібертрак - ну і говно... Ото як у колглспі на трахтора кабіну з ьрусків тв фанери ліпили. Він просто жахливий.
kkk_GAZ240 20.04.2025 13:16 пишет: А мені купе взагалі не подобаються - я за класичні седани.
Зате вчора побачив вживу і точно скажу яке авто саме уродливе. Тесла кібертрак - ну і говно... Ото як у колглспі на трахтора кабіну з ьрусків тв фанери ліпили. Він просто жахливий.
+100500 Я також його нещодавно вперше вживу побачив. Величезний і потворний. Але є у нього конкуренти з недалекого минулого: Ssangyong rodius ти Hyundai grand і10 sedan.
kkk_GAZ240 20.04.2025 13:16 пишет: А мені купе взагалі не подобаються - я за класичні седани.
Ugly Is Beautiful.
"Война за мир" и прочая фигня. Мир сходит с ума:).
kkk_GAZ240 20.04.2025 11:30 пишет: І чесно скажи що не хотів-би на такому поїїхати у недідю до церкви, або просто проїхатися по красивій дорози під лагідну музику.
Так власне тобі ж подобається авто з однієї лінійки мерседеса. Замість 108 вийшов 116, а потім на заміну 116 прийшов 126.
kkk_GAZ240 20.04.2025 11:30 пишет: І чесно скажи що не хотів-би на такому поїїхати у недідю до церкви, або просто проїхатися по красивій дорози під лагідну музику.
Так власне тобі ж подобається авто з однієї лінійки мерседеса. Замість 108 вийшов 116, а потім на заміну 116 прийшов 126.
Так и есть - я балдею от класических седанов.
Еще очень нравятся старіе линкольні, кадиллаки - но там цена владения просто космос.
А вот класический седан от мерса... я когда-то точно заведу. Хотя и от копейки/11-й в идеале не откажусь. Єто машины - символы целой эпохи.
Костя, ти ообережніше із старими сєданами мерса , там грошей треба Я якось відписувався, як на початку 2010х сусід по старій рорботі купив 20+ - річний 140. І грошей у його відновлення оригіналом, до оригінального стану, він вклав більше ніж коштував новий 222. Бо мав ту можливість, як ніяк власник чималенької контори
Allodin 21.04.2025 14:00 пишет: Костя, ти ообережніше із старими сєданами мерса , там грошей треба Я якось відписувався, як на початку 2010х сусід по старій рорботі купив 20+ - річний 140. І грошей у його відновлення оригіналом, до оригінального стану, він вклав більше ніж коштував новий 222. Бо мав ту можливість, як ніяк власник чималенької контори
Я розумію що кожен має можливість витрачати власні кошти так, як йому подобається. Але який сенс у такому відновленні? Авто не таке вже і старе. Як автораритет не являє собою ніякої цнності. Як для використання - зручено, але гірше за новий S класс. Як вкладання коштів, то просто на вітер. Я б іще зрозумів якби придбав та відновив (або відновлений придбав) 230SL той що пагода. Це справді легендарне і красиве авто, яке завжди можна продати задорого (хоча їздити на ньому мабуть буде незручно). А відновлювати те, що колись було преміумо, а зараз не є нічим - ? Так у мене в ГБК стоять два японських майже преміуми - Mitsubishs Sigma/Diamante. Власник час від часу вкидає в них гроші (не сам реставрацію робить, а оплачує) і що на виході - звичайний старий автохлам.
мерс , бмв, ауди, тойота, лексус, хонда и прочие...у них нет седанов?
Где я написал, что совсем не выпускают.
Зашёл на оф. сайты в Украине. Мерс, БМВ, Ауди и Тойота - седаны есть. Но цены не для пересічних громадян. Хонд - седанов нет, Пежо - седанов нет. Давайте корейцев рассмотрим. КИА те же, какие седаны сейчас есть? Где К5? Они выпускаются, только в Украине их нет. Так что слово ПРАКТИЧЕСКИ, не категорично. Вот хочу я официаьлно купить жене К5 или Купешку они существуют. Только не в Украине.