Появилась необходимость в этом девайсе.Посмотрел на сайте из трех букв предложения б/у.Цены от 5 до 110 тыс .Подскажите,пожалуйста,кто в теме,что можно покупать и за какие деньги.Покупается для тренировки суставов.Будет ли желание пользоваться регулярно и долго-большой вопрос.Поэтому кучу денег закапывать не хочется,но покупать какой-то хлам тоже...
Александер 1 15.02.2025 20:12 пишет: Появилась необходимость в этом девайсе.Посмотрел на сайте из трех букв предложения б/у.Цены от 5 до 110 тыс .Подскажите,пожалуйста,кто в теме,что можно покупать и за какие деньги.Покупается для тренировки суставов.Будет ли желание пользоваться регулярно и долго-большой вопрос.Поэтому кучу денег закапывать не хочется,но покупать какой-то хлам тоже...
для суставів порадься з лікарем, бо біг для цієї мети дуже погано, імхо для таких цілей орбітрек набагато краще підійде.
Покупаешь самую дешевую б/у, понимаешь, есть ли желание этим заниматься (обычно через недели 2 она превращается в вешалку для одежды), продаешь на олх за сколько купил или на пару соток дешевле. Бывалые советуют перед покупкой сначала посетить спортзал несколько недель и там понять, надо ли оно тебе вообще. Плюс в зале можно и дорожку, и орбитрек, и степпер попробовать и что там еще есть, короче сплошной профит. Будет дешевле и нет геморроя с купи-продай.
для суставів порадься з лікарем, бо біг для цієї мети дуже погано, імхо для таких цілей орбітрек набагато краще підійде.
Мається на увазі ходити,а не бігати.Я гадав,що можна регулювати швидкість.
можна, але там фізика процесу трохи інша, ніж звичайна ходьба. Але орбітрек у будь якому випадку буде кращим для суставів.
хз яка там може фізика бути, але на доріжці я комфортно і годину іти можу, а орбітрек - це як спосіб самознущання, при якому вивертає кишки, коліна і забиває дихання - і при цьому дико дискомфортно загалом
Головне щоб в складеному вигляді займала як можна менше місця. Бо в мене через півроку після покупки стала зручним вішаком Це треба маньячити від звнять спортом щоб це купувати. Я повівся, а тепер розумію що можна було з більшою користю витратити 300-500 баксів ( я не пам'ятаю курс, але здається вже ковід був)
Джин 16.02.2025 17:43 пишет: Если речь идет не о беге, а о ходьбе , то со всех сторон целесообразнее просто ходить на улице.
Пробовал. Недостаточно высокий пульс, нужен уклон.
Так вам суглоби чи пульс? Ходіть швидше. Для мотивації заведіть собаку. Для мене найбільшою проблемою доріжок - відсутність свіжого повітря.
Мені ортопед рекомендувала велосипед або ролики. На велосипеді я вмів, а от ролики не пробував. Радити не стану)) специфічна тема. Гарна штука присідання…
Так вам суглоби чи пульс? Ходіть швидше. Для мотивації заведіть собаку. Для мене найбільшою проблемою доріжок - відсутність свіжого повітря.
Ходил со скоростью 5-6 кмч до 20 000 шагов в день. Пульс в районе 80. В итоге начались проблемы со стопами. Усталость организма как была так и осталась. Собаки не надо чтобы заставить себя шариться по улице.
Решил проблему иначе, но вначале решал беговой дорожкой.
Ходил со скоростью 5-6 кмч до 20 000 шагов в день. Пульс в районе 80. В итоге начались проблемы со стопами. Усталость организма как была так и осталась. Собаки не надо чтобы заставить себя шариться по улице.
Решил проблему иначе, но вначале решал беговой дорожкой.
Если позвоночник всё, то никакая дорожка (и бег) не поможет. Ударные нагрузки будут, что ни делай. Нужны циклические нагрузки. Вело - на улице или тренажер дома. Орбитрек. Или утяжелители 1-2 кг на ноги и ходить по улице. Плюс плавание. Турник или шв стенка. Плюс массаж.
Все тут понаписували, то звісно добре... Але починати треба з занять з тренером-реабілітологом. Він вас навчить робити це правильно. Ну а потім можете вже купувати тренажери - з тренером можна буде і порадитись які саме.
Якщо купляти доріжку для хотьби чи бігу - то дуже ще рекомендую брізер поставити (брав Xiaomi) в кімнату, або взагалі приточно-витяжну вентиляцію якщо бюджет і висота стелі дозволяє. Без цього займатись на тренажерах вдома якось не дуже комфортно, краще ходити дійсно на вулиці.
Проте якщо є стіл з регулюванням висоти і працювати віддалено одночасно крокуючи в середньому темпі - то 12-15 тис кроків додаються протягом робочого дня на ізі. Пульс 100-105 Нещодавно брав собі доріжку EnergyFIT EF-P3 - наче поки всім задоволений. Краще ще спробувати в залі чи підходить такий формат бігової доріжки без ручок за які можна триматися, бо це тільки для хотьби. Всі бігові мають бути з ручками
UpComing 20.02.2025 13:19 пишет: працювати віддалено одночасно крокуючи в середньому темпі - то 12-15 тис кроків додаються протягом робочого дня на ізі.
Ой.. Друкувати на компі не зможеш. На мітингах то виглдає зі сторони жахливо - людина хекає, не вловлює, тупить.