Traveler 01.03.2025 10:23 пишет: Аварійка робить зупинку у такому місці меншою тупістю?
Досвідчений, попкорном не подавись Він не зупинився, а потрапив в ДТП з бордюром До того! Стоїть на аварійці, а фура перестроюється в ліву смугу. По фото ця ситуація НЕ можлива?
Звичайно не ванга, але трохи є досвіду та спостереження за різними ситуаціми.
Звичайно водій легковика по пдр правий, водій вантажівки порушник і, як тут писали, "не надав перевагу". Напевно водій фури має чекати, поки всі бажаючі ідіоти пролізуть у залишений для маневру інтервал.
Ти також їздиш, як водій легковика?
Припини оце маніпулятивне "як ти їздиш"! Це повна дурня. Всі мають виконувати ПДР. І якщо у ПДР написано "звернутися по допомогу до сторонніх", то так і треба робити. І чекати стільки, скільки буде потрібно для безпечного маневру. Принаймні, точно не їхати по всіх смугах, не дивлячись у дзеркала і не пересвідчившись у безпеці цього маневру для оточуючих.
Звичайно водій легковика по пдр правий, водій вантажівки порушник і, як тут писали, "не надав перевагу". Напевно водій фури має чекати, поки всі бажаючі ідіоти пролізуть у залишений для маневру інтервал.
Припини оце маніпулятивне "як ти їздиш"! Це повна дурня. Всі мають виконувати ПДР. І якщо у ПДР написано "звернутися по допомогу до сторонніх", то так і треба робити. І чекати стільки, скільки буде потрібно для безпечного маневру. Принаймні, точно не їхати по всіх смугах, не дивлячись у дзеркала і не пересвідчившись у безпеці цього маневру для оточуючих.
Вся взаємоповага на дорозі між нормальними водіями базується на невиконанні ПДР. Я так розумію, ти ніколи не даєш другоряднику виїхати на головну. Чи пустити людину в свій ряд. Бо ПДР. На щастя, більшість адекватні і на перше місце ставлять взаємоповагу.
Вся взаємоповага на дорозі між нормальними водіями базується на невиконанні ПДР. Я так розумію, ти ніколи не даєш другоряднику виїхати на головну. Чи пустити людину в свій ряд. Бо ПДР. На щастя, більшість адекватні і на перше місце ставлять взаємоповагу.
скільки було ДТП із-за "пропускальщіков" - я так розумію ти за це агітуєшь? доречі тільки вчора бачив відос нашого дальнобоя з німеччини, де його в'ї%ала на штраф поліція, коли він пригальмував, щоб випустити брата по розуму з другорядної дороги. Він така само як каже, один в один - я ж тільки його впустив, бо від би довго стояв щоб виїхати.
скільки було ДТП із-за "пропускальщіков" - я так розумію ти за це агітуєшь? доречі тільки вчора бачив відос нашого дальнобоя з німеччини, де його в'ї%ала на штраф поліція, коли він пригальмував, щоб випустити брата по розуму з другорядної дороги. Він така само як каже, один в один - я ж тільки його впустив, бо від би довго стояв щоб виїхати.
повна фігня. По-перше, зо що штраф? За пропуск другорядника? - Не вірю. І не вірю, що взагалі є така стаття в їх коапі. Можливо, він трохи "перегальмував" та створив аварійну ситуацію заднім. По-друге. Коли наші масово поїхали за кордон - побачили, що таке взаємоповага. Чув про негласне "правило зіпера"? В Німеччині я сам їздив та бачив, що і як. Звісно, не треба зупиняти автобан. Але показово доказувати "хто тут головний" теж не прийнято.
Абсолютно не так. Ти на дорозі не один. Всі інши розраховують що ти їдеш по ПДР. І всі свої розрахунки будують на цьому. А ти раптом починаєш показувати "взаємоповагу". Пропускаеш когось на виїзді зі двора. А у другому ряду хтось їде. В них ДТП, ти їдеш далі. Стаєш на картонку у правому ряду. Хтось їде сзаду. Ти перелаштовується у другий ряд, за стоп-лінію. Світлофора не бачиш. Проявив повагу до того, хто їхав у правому ряду, начхав на того, хто завчасно став в другому.
Другорядника не пущу. Кінець кінцем, я ще не бачив авто, яке сиоїть півгодини і не може виїхати. Завжди хтось повертає, хтось їде на грузовику. Завжди можна виїхати з другорядної.
І в свій ряд не пущу. Бо, як ти написав, є ПДР. Завжди можна перелаштуватись. Завжди. а не їхати у лівому ряду до кінця, а потім проситись щоб пустили, бо тобі на мост.
Або їду я в другому ряду, знаючи, що впереди тролейбус і зупинка. Я завчасно став в другий ряд. Але хтось хитрозроблений їде за тролейбусом, а потім проситься у другий ряд. І його пускають. Це він так проявляє взаїмоповагу? По ітогу я, який завчасно прорахував обстановку, чекаю поки цей довбень перелаштується і прїде, бо довбень передо мною його пропускає. І що? Виходить, я дурень? А той вумний поїхав собі впереди мене. Це нормально?
повна фігня. По-перше, зо що штраф? За пропуск другорядника? - Не вірю. І не вірю, що взагалі є така стаття в їх коапі. Можливо, він трохи "перегальмував" та створив аварійну ситуацію заднім. По-друге. Коли наші масово поїхали за кордон - побачили, що таке взаємоповага. Чув про негласне "правило зіпера"? В Німеччині я сам їздив та бачив, що і як. Звісно, не треба зупиняти автобан. Але показово доказувати "хто тут головний" теж не прийнято.
Стаття є. Невиконання вимог дорожнього знаку. В тебе головна? Їдь. Все. Особисто бачив як рокув так з 20 тому міліція біля готель "Салют" оштрафувала водилу, який на головній пропускав того, в кого був знак "дати дорогу".
Про німеццину не треба. Сам стояв на виїзді з двору хвилин 5, нихто не пропускав. Бо не повинні. Бо якщо зупинеться пропустити, отримає в зад, бо інший не читає думки, а бачить тільки дорожню обстановку, що автівці перед ним нічого не заважає і гальмувати вона не буде. А вона раптом проявляє "взаємоповагу".
Стаття є. Невиконання вимог дорожнього знаку. В тебе головна? Їдь. Все. Особисто бачив як рокув так з 20 тому міліція біля готель "Салют" оштрафувала водилу, який на головній пропускав того, в кого був знак "дати дорогу".
Про німеццину не треба. Сам стояв на виїзді з двору хвилин 5, нихто не пропускав. Бо не повинні. Бо якщо зупинеться пропустити, отримає в зад, бо інший не читає думки, а бачить тільки дорожню обстановку, що автівці перед ним нічого не заважає і гальмувати вона не буде. А вона раптом проявляє "взаємоповагу".
Ти пишеш про якийсь тупий ідіотизм та упоротість. І знаходиш якісь крайні випадки про 2-рядників.
Сам в тій же Німеччині спостерігав перед виїздами з розв'язок, як водії переміщувались у 2-й ряд, щоб з розвязки могли виїздити у 1-й.
Сам в тій же Німеччині спостерігав перед виїздами з розв'язок, як водії переміщувались у 2-й ряд, щоб з розвязки могли виїздити у 1-й.
Хоча тупо за ПДР - треба пиляти у правому.
але це не порушення пдр, я теж, коли по окружній їду у лівому та бачу попереду, що машина з зустрічного потоку йде на розворот і виїжджає в карман розгону - то за можливості перелаштовуюсь правіше, шоб людина спокійно виїхала.
Ти пишеш про якийсь тупий ідіотизм та упоротість. І знаходиш якісь крайні випадки про 2-рядників.
Хоча тупо за ПДР - треба пиляти у правому.
Це не є порушенням. Більш того, в той самій Німеччині є полоси розгону.
Цитати:
"...Скажу как водитель ЛКВ я не сбавляю газ . На моей практике уже 3 умфаля и всегда я был прав. Меня в фаршуле учили заезжаешь на автобан 3 передачу и газ в пол,если не успеваешь влиться в поток то притормозить если разгоночная полоса короткая или дальше разгоняться по штундшпур . Другими словами не мешать потоку .... Тот кто на полосе разгона, ОБЯЗАН подстраиваться под поток. То есть, если он гораздо быстрей чем первый ряд, то может обогнать и встроиться. Если медленнее- должен пропустить и встроиться. Едущие по автобану могут пропустить машину с разгонки, только если не создают помехи движению сзади и сбоку себя.... Bietet sich kein Platz um in den fließenden Verkehr zu gelangen, müssen Sie am Ende vom Einfädelungsstreifen abbremsen. Beobachten Sie die Fahrzeuge auf der Schnellstraße weiter und befahren Sie diese, sobald sich eine Gelegenheit dazu bietet. Achtung: Ein weit verbreiteter Irrglaube ist, dass der Seitenstreifen in einer solchen Situation befahren werden darf. Diese Annahme ist schlicht falsch. Wenn Sie aus dem Stand die Einfahrt auf die Kraftfahrstraße bewältigen, steigt das Risiko von Auffahrunfällen. Es ist also wichtig, auf eine entsprechend große Lücke zu warten und dann schnell aufzufahren. (Якщо немає місця, щоб увійти в потік транспорту, вам доведеться пригальмувати зі смуги злиття. Продовжуйте стежити за транспортними засобами на шосе та їдьте, як тільки з’явиться можливість. Увага: поширена помилкова думка, що в такій ситуації можна використовувати жорстке плече. Це припущення просто помилкове. Якщо ви виїжджаєте на автомагістраль з місця, підвищується ризик зіткнення ззаду. Тому важливо дочекатися досить великого розриву, а потім швидко рухатися вгору) ... "
ЗАВЖДИ знайдеться дирка, в яку з розгонної полоси можна забраться або набрав швидкість, або притормозив.
Ваша "взаємоповага" дуже нагадує їзду "па панятіям", а не за ПДР. Звідси ж постійні моргання аварійкою, або увімкнення лівого поворотнику під час повороту праворуч (бо так краще видно... ). Не придумуйте велосипеда - їздіть за ПДР!
Vindsor 03.03.2025 14:54 пишет: ...або увімкнення лівого поворотнику під час повороту праворуч (бо так краще видно... ). ...
100 пудов наповіпускали на дорогу оленей.... едешь за таким, а оно левую лампочку... перед 6-ти полоской с двойной осевой ладно я знаю что налево никак, но кто другой залетный?...... ну вот небыло этого челенджа еще лет 15-20 назад - как же это все ездили?...
когда пенты за это возьмутся, а не прятаться в кустах с трукамом...
Vindsor 03.03.2025 14:54 пишет: ...або увімкнення лівого поворотнику під час повороту праворуч (бо так краще видно... ). ...
100 пудов наповіпускали на дорогу оленей.... едешь за таким, а оно левую лампочку... перед 6-ти полоской с двойной осевой ладно я знаю что налево никак, но кто другой залетный?...... ну вот небыло этого челенджа еще лет 15-20 назад - как же это все ездили?...
То ще що! Їду за на Ліфі. Воно перед пішохідним переходом врубає аварійку і починає зупинятись. Я вважаю, що в неї щось трапилось із машиною (увімкнута аварійка) і пробую її об'їхати. Але з-за неї по пішохідному переходу виходить пішохід (добре, що не вибігає), якого я геть не бачив за її машиною. І от тому, хто їде позаду треба гадати: зупиняється воно тому, що зламалось, чи тому, що пішохідний переход? І це все через "взаємну ввічливість", як її розуміють такі от, як відомий імярек.
То ще що! Їду за на Ліфі. Воно перед пішохідним переходом врубає аварійку і починає зупинятись. Я вважаю, що в неї щось трапилось із машиною (увімкнута аварійка) і пробую її об'їхати. Але з-за неї по пішохідному переходу виходить пішохід (добре, що не вибігає), якого я геть не бачив за її машиною. І от тому, хто їде позаду треба гадати: зупиняється воно тому, що зламалось, чи тому, що пішохідний переход? І це все через "взаємну ввічливість", як її розуміють такі от, як відомий імярек.
Ну тут таке... і з цим вперше в Еміратах зіткнувся - там вмикають аварійку коли гальмують і зупиняються перед перешкодою попереду (в т.ч. втикаються в затор) - попереджають тих, хто позаду, що буде повна зупинка... До речі не така вже і погана річ, коли ти розумієш, що попереду не пригальмовують, а зупиняються...