Вітаю, добродії. Шукаю авто для міста та передмістя, невелике, економічне та надійне. Максимум С-клас. Хетчбек або міні кросовер. Автомат. Понти не потрібні. По маркам фетішів або упереджень немає. Із оснащення що точно потрібно: парктронік або камера заднього огляду, пристойна безпека. Дуже бажано не жруще 11-12 літрів бензину по місту, як бувший у мене Акцент 1.4 на 4ступеневому автоматі. В приорітеті надійність та економічність. Комфорт, шумка, преміум матеріали салону - пофіг. Практичність та утилітарність - ок. Авто береться років на 5-7 мінімум. Бюджет ~11к зелених.
На даний час в аналогічних пошуках, правда бюджет на пару тисяч можу збільшити.
З того що дивився
Сандеро на роботі-ходова непогана і бюджетна, двигун не дивлячись на 0.9 або 1.0 до 200 тисяч вихожує-далі заміна. Але по роботу відгуки погані-не підходить.
Сітроєн С3-навіть возив на Ніко на діагностику-коробка надійний автомат, в ходовій все просто,особливо проблем не має доставляти,-основна проблема-3 циліндровий двигун з масложором, який не ремонтується. Новий 3000+робота. Були екземпляри, які вже на пробізі 60 тисяч потребували заміни двигуна.
Ніссан Жук-все непогано, але варіатору на профільному форумі присвячено 56 сторінок. У минулому році колега міняв на пробігу 100 тисяч. Мінус 3000 з бюджету.
Поки що ніби поганих відгуків по Сузукі Вітара не бачив.
З радістю послухаю ще порад по надійному міському авто на автоматі з розумним розходом.
Disnake 02.03.2025 16:28 пишет: мені здається краще варіантів ніж Кіа Сід не існує - просто, дешево, надійно, ще й плюшки є, завдання тільки знайти в бюджет в нормальному стані
Ось виділив ті параметри з запиту тс, яким сіід не відповідає " ...передмістя, невелике, економічне та надійне. Максимум С-клас. Хетчбек або міні кросовер. Автомат. Понти не потрібні. По маркам фетішів або упереджень немає. Із оснащення що точно потрібно: парктронік або камера заднього огляду, пристойна безпека. Дуже бажано не жруще 11-12 літрів бензину по місту, ..."
Disnake 02.03.2025 16:28 пишет: мені здається краще варіантів ніж Кіа Сід не існує - просто, дешево, надійно, ще й плюшки є, завдання тільки знайти в бюджет в нормальному стані
Ось виділив ті параметри з запиту тс, яким сіід не відповідає " ...передмістя, невелике, економічне та надійне. Максимум С-клас. Хетчбек або міні кросовер. Автомат. Понти не потрібні. По маркам фетішів або упереджень немає. Із оснащення що точно потрібно: парктронік або камера заднього огляду, пристойна безпека. Дуже бажано не жруще 11-12 літрів бензину по місту, ..."
Нічого не поняв Сід 1.6 бензин в місті бере 8-9 залежно від стилю їзди. І хетчбек невеликий. В передмісті я особисто довго експлуатував його. Що не так?
Нічого не поняв Сід 1.6 бензин в місті бере 8-9 залежно від стилю їзди. І хетчбек невеликий. В передмісті я особисто довго експлуатував його. Що не так?
Сіід 1,6 бензин на автоматі бере у місті Києві 8 літрів? Сіід не такий вже і невеличкий, принаймні більший за ті авто, що наводить тс. За містом сііду заважатиме його маленький кліренс.
Сіід 1,6 бензин на автоматі бере у місті Києві 8 літрів? Сіід не такий вже і невеличкий, принаймні більший за ті авто, що наводить тс. За містом сііду заважатиме його маленький кліренс.
Потреба у великому кліренсі - міф навіяний маректоїдами. Сід на автоматі в місті бере 9, звісно, не можна їздити як упоротий. Тс писав про хетч С-класу, вони всі приблизно такого розміру.
Потреба у великому кліренсі - міф навіяний маректоїдами. Сід на автоматі в місті бере 9, звісно, не можна їздити як упоротий. Тс писав про хетч С-класу, вони всі приблизно такого розміру.
Потреба у великому кліренсі - сувора правда життя. Ти ж також після жалюгідного кліренсу сііда взяв собі маленький хетч В+ класу з трохи збільшеним кліренсом, майже повним приводом і двигуном "не за зростом". Сіід бензин на автоматі у місті Києві жере 11-13 літрів. ТС писав про хетч "максимум С-класу" а розглядав переважно Б-клас.
Потреба у великому кліренсі - сувора правда життя. Ти ж також після жалюгідного кліренсу сііда взяв собі маленький хетч В+ класу з трохи збільшеним кліренсом, майже повним приводом і двигуном "не за зростом". Сіід бензин на автоматі у місті Києві жере 11-13 літрів. ТС писав про хетч "максимум С-класу" а розглядав переважно Б-клас.
Мушу втрутитися, бо це повна дурня. І30=сід. В мене піджоп 1.4 їсть бензину 7-8. Газу - до 10. В передмісті все ок. Одна проблема в них це типу трохи слабка ходова як для мене, а також каталізатор може розрушитись і попасти в циліндри. Тому також вважаю і30 і сід кращими варіантами! Це механіка. Автомат думаю бензину буде до 10.